Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Pt. dl Dan Blanaru postez aici la public ca sa vada ca nu este ascuns topicul de Costinesti.
Numai programarile/ concediile se vad doar in sectiunea membrilor asociati pt ca numai acestia se pot programa la locatie .
Avem acum cca 5 rulote in locatie si urmeaza sa creasca gradul de ocupare , insa se vrea a fi o locatie aerisitia nesufocanta de accea este cu acces numai pt membrii cotizanti din Clubrv .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
se pare ca forumul e cam stufos si ar fi bine sa il simplificam putin ....
Topicul nu e greu de gasit la
Prima pagină ‹ Asociatia ClubRV-RO topicuri membrii cotizanti ‹ Membrii cotizanti si conducerea Clubului ‹ Demersuri ale asociatiei
Iata si cateva poze.... de la colegi ... aflati la locatie in luna iulie .
Am facut plaja mai in dreapta la 5 min de mers pe jos pt ca in dreptul epavei erau niste plase de pescari la uscat de data asta ...
Ne-am oprit langa micul bar de plaja de pe alee, de unde mai poti lua cate o racoritoare....
Am mancat cu nea Nelu o ciorba la Spring Time... se poate manca si meniu destul de accesibil ca si preturi .
La 500m de noi este si un magazin mai serios pe strada Garii unde gasesti de toate inclusiv gheata...
P.S. Daca stie cineva cine este Alexe Cosmin Sebastian din Urlati /PH sa mi dea un nr de contact pt ca am emis o chitanta si nu stiu cui sa o dau...mi-au fost lasati acolo banii de cotizatie... la mare... iar nea” Nelu n-are nr...
Fişiere ataşate
În urma acțiunii unui binevoitor luni va trebui sa merg cu toate actele la primărie în audienta.
Cel puțin asa am fost anunțat.
La 8 la primăria Costinești.
REZULTATUL și amănuntele am sa le trec.. Scriu la membrii asociați.
Da ! Membru asociat poate deveni orice rulotist care este de acord sa faca parte din Asociatia ClubRv Romania, care este de acord sa plateasca cotizatia anuala si sa participe la intalnirile planificate ale asociatiei.
Sa intelegeti ca participarea la intalniri este optionala , nu obligatorie, insa acolo unde sunt locuri limitate membrii asociati vor avea prioritate la inscriere cum este si cazul de fata de aici de la Costinesti unde locatia nu ne permite ca suprafata sa avem locuri disponibile decat NUMAI pt membrii din asociatie... ( cotizanti ) .
Fotografii de la colegi... si nu in ultimul rand ”LA MULTI ANI !” pt MAYA la 2 anisori impliniti acolo la locatie... fetita familiei Dumitru ... Alex & IZA
Fişiere ataşate
LA MULTI ANI si din partea familiei PETRE cu Dacia (rosie). Aveti o fetita frumoasa, desteapta si cu multa energie, seamana leit cu baiatul meu. Daca mai santeti sambata la locatie, dorim tort :-)))