Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bine ai venit Mihai !
In situatia în care vrei sa faci cunostinta cu rulotistii din aceasta comunitate , saptamâna viitpare avem intâlnirea anuala la Bran Vampire Camping , unde vor fi APROAPE 200 DE DE PERSOANE PREZENTE CU TOT CU VIZITATORI !
Felicitari pt Hobby ! Poti pune si cateva fotografii , s-o vedem si noi .
Daca vrei, scrie cateva cuvinte si despre tine / voi ... locatia varsta , vehicul tragator... an fabr RV ... nu este o treaba obligatorie.. iti recomand numai , doar daca vrei sa facem ”virtual cunostinta ” pana la prima intâlnire...
Vânt din spate -ti doresc si drumuri bune cu Rv-ul !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bun venit pe forum Mihai,te asteptam la intalnirile ClubRV-RO,pe care le gasesti postate pe forum la care trebuie doar sa te inscrii,de altfel poti organiza chiar tu astfel de intalniri la care sa putem participa,daca I-ti place la intalnirile noastre noi te asteptam sa te inscrii in club ca sa devii membru asociat.Drumuri bune sa ai si traditionala urare rulotistica:Vant din spate!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Buna Mihai. Te vei obisnui repede ai sa vezi. Fata de unele patanii ale mele iti recomand cu caldura sa mergi cu grija pe drumurile noastre (totusi nu chiar cu 40 la ora). Daca drumul este rau mergi atat de incet cat sa te simti in siguranta. Din pacate se pare ca rulotele oriunde ar fi ele fabricate, nu rezista la drumurile din Romania. Eu am o rulota ADRIA pe care am cumparat-o noua, direct de la producator si anul acesta am constat ca avea sasiul rupt in 4 locuri !. Mai avea putin si se dezmembra in drum. Si crede-ma nu sunt un ahtiat dupa viteza sau senzatii tari.