Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Vesti proaste aud!!!
Eu unul programasem in Iulie o ieșire de 4zile acolo dar se pare ca trebuie sa găsesc alta locație !
Mulțumesc mult pentru informații !!!!
Am fost w-endul trecut in Plaiul Foii. Zona supeba dupa cum probabil stie toata lumea. Drumul, sincer nu era chiar asa de rau, dovada praful ridicat de masinile care rulau cu viteza destul de mare. Recomand sub nici o forma sa nu va asezati langa drum mai ales acum cand este refacut.
In fotografiile atasate veti observa cateva pubele de gunoi, locatia lor fiind in imediata apropiere a Salvamont. Folositi-le cu incredere!!
Multumesc,
VP
Fişiere ataşate
Pentru cei care vor sa stea intr-un mini-camping destul de ingrijit
A mai fost cineva anul acesta la Plaiul Foii? Cum se mai prezinta suprafata drumului? Cam cati km sunt din Zarnesti pana la cabana?
Multumiri anticipate.
Am fost eu in week-end. Drumul este refacut...am avut o mare supriza, in sensul ca este chiar asfaltat, pana la primul pod ingust!
In rest..e ok...nivelat. Se poate accesa cu RV, insa..20km/h..nu mai mult.
Din câte știu eu in zona aia nu se mai poate campa
Se lucrează la drum si nu se mai poate intra spre locurile unde campam odată
Nu mai ai voie sa faci foc la mai puțin de 100m de pădure
Izvorul de lângă cabana este deviat prin pământ,nu se mai poate lua apa
Zona este pustie
Dacă pui cortul apar imediat jandarmii
Informații culese la sfârșitul lunii Iuniecand am fost si era pustiu inclusiv azi 19-07-2017
Va salut cu respect ! Deci sa inteleg ca la Plaiul Foii cu rulota nu se mai poate? Nu mai avem nicio alternativa pe zona ? Daca ma poate informa cineva care a fost de curand acolo v,as fii recunoscator.Multumesc!
Multumesc petru raspuns. Daca nu intrebam aici plecam acolo si imi luam teapa.Nu stiu daca poate fi numita alternativa dar stiu ca exista un drum care face dreapta pana sa ajungi la cabana Diana.Barsa de fier parca se numeste drumul.Alternativa in zona ar fi Cheiele Rasnoavei.Exista un interes major in zona sa dispara turisti. Exista o exploatare mare forestiera in zona si nu au interes sa populeze zona cu turisti .M-am plimbat in toata zona cu motocicleta de enduro si am vazut ce dezastru au facut, Sunt munti intregi dezgoliti de padure.Mai mult anul trecut dupa exploatarea forestiera la cativa kilometri am dat de un drum asfaltat in padure.Alta alternativa in zona Zarnestiului ar fi Gura raului. Este drumul ce duce din Zarnesti spre Satul Pestera. Era chiar si o zona de camping, nu stiu daca mai exista.