Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Revin cu cateva informati despre camping Haller:
Este situat aproape de centrul orasului Budapesta, este un camping cu o capacitate de 40-50 rulote si 30-40 corturi. De asemenea in incinta campingului se gaseste un restaurant cu specific unguresc unde am mancat un gulas foarte bun. Privelistea nu este deosebita deoarece este intr-un cartier de blocuri. Baile sunt curate si cu apa calda in permanenta. Conexiunea wi-fi a functionat de la bine la deloc... Apa era in putine locuri dar campingul nefiind mare era la o distanta decenta. O zi de campare pentru rulota, doi adulti si un copil costa 7725 forinti (110 lei). :mrgreen:
Noi am campat in 2014 la Arena. Anul acesta am ales Haller exact pentru a putea face o comparatie. Exista mici plusuri si minusuri, de o parte sau alta, dar per total (spatiu de campare, dusuri si toalete, acces la curent si apa, pret) sunt cam la acelasi nivel. Mentionez totusi ca acum doi ani, conexiunea Wi-Fi de la Arena era ca si inexistenta (nici langa receptie nu se putea folosi WhatsApp). Anul acesta, la Haller, conexiunea la internet a fost mai mult decat multumitoare (cat a mers, ca doua zile din cinci n-a mers...).
Land Rover Freelander 2, rulota Bailey Senator Indiana. danlazzar@yahoo.com; 0721.030.480