Grecia la început de august

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Liviu Adrian
Membru forum
17

Grecia la început de august

Mesaj de Liviu Adrian »

În jurul datei de 1 august, pentru vreo 10-12 zile, ajungem și noi pe litoralul grecesc.
Nu avem încă stabilita locația și ne-ar bucura mult câteva sugestii din partea celor cu experienta locurilor.
Poate chiar înlocuim, la plecare, pe cineva care-și încheie sejurul, mulțumit de vreun loc liniștit și cu servicii deosebite.
Am tot citit recenzii despre Kuoyony, Armenistis, Platanitsi, Ouzouni, Pefcari, dar sunt convins că impresii la cald, de ultimă oră, ne-ar ajuta să ne hotărâm.
Mulțumesc
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Re: Grecia la început de august

Mesaj de Niky Radu »

Pe 29 iulie ma intorc de la Platanitsi. Vorbim la un telefon pana pleci.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Melinda Bagiu
Membru forum
17

Mesaj de Melinda Bagiu »

si noi vom merge in aceeasi perioada 1-15 august in zona Volos in chemping Hellas Internațional.

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
daniel_cojocar
Membru asociat
11
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Mesaj de daniel_cojocar »

Mai are cineva informatii despre Alexandroupolis Municipal Camping? Am vazut pe forum doar un review dar e.... de demult?
Pe site-ul lor am fazut chestii frumoase dar, aia poate fi doar prezentare.
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Poate va razganditi si mergeti aici:
viewtopic.php?f=119&t=8822

Acum o saptamana ne-am intors de la locatie si a fost excelent. Ce este prezentat pe site, este real si actual.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Mulțumesc Melinda, Niky și Radu.
Ne am decis pt camping Platanitsi, iar săptămâna viitoare îl schimbăm pe Niky în acest camping ce pare că ne-a încântat cel mai mult.
La întoarcere vom prezenta și impresiile noastre. Să ne vedem sănătoși.
Marian Ciocan
Membru forum
13
Oras: Rudeni ,Ilfov
Data nasterii: 09 Sep 1968

Mesaj de Marian Ciocan »

daniel_cojocar scrie:Mai are cineva informatii despre Alexandroupolis Municipal Camping? Am vazut pe forum doar un review dar e.... de demult?
Am fost noi in iunie ...am stat doua nopti.Ce pot spune :este un camping destul de ingrijit are un magazin care nu este super aprovizionat ,o taverna draguta si cam atat .Grupurile sanitare sunt curate ,apa calda nonstop.Singurul avantaj este ca pe jos ajungi in oras unde gasesti tot ce iti trebuie.Din punctul meu de vedere este campingul din Grecia cel mai aproape de Romania.
Pretul este destul de scumputz ..eu am platit pentru 4 adulti,rulota masina +curent 37 euro /noapte.
Pentru alte informati ma poti suna pe nr din semnatura
Fendt Saphir 470 +Vito v220cdi
tel 0765255511
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Așa cum am promis, revin cu detalii de campare în Grecia:
Deși campingul Platanitsi are o apă superbă și prețuri fără concurență, faptul că nu am avut acces în primele două rânduri de campare ne-a împins un pic mai la nord, la camping Lacara.
Campingul Lacara este situat cam la jumătatea distanței dintre orașele Nikity și Sarti, un loc cochet și liniștit, cu plajă proprie, având totodată o terasă cu vedere la mare și un magazin lângă recepție.
Prețurile de cazare de aici nu sunt dintre cele mai mici, dar sistemul de discounturi îl face să se apropie de celelalte ale zonei.
Atașez foto ce mi se par cele mai elocvente pentru serviciile și poziția acestui camping
Fişiere ataşate
20160811_120311.jpg
20160811_115955.jpg
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Mai multe poze
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Fie că veți sta în acest camping sau în celelalte din zonă, fie că veți alege cazare la vilele, hotelurile sau pensiunile din vecinătate, nu trebuie să ratați croaziera oferită de compania Oros către Muntele Sfânt.
Această excursie se întinde pe parcursul unei întregi zile, cu plecare la 9:15 din portul Ormos Panagias și întoarcere la 17:00.
Costul aventurii este de 25€/persoană iar noi ne-am bucurat din plin de aceasta.
Vaporul este cel din poze, are o capacitate de cca 500 de pasageri, 4 punți și locuri confortabile la umbră sau la soare.
Miercurea și vinerea se aud în sistemul audio și explicații în limba română.
După o interesantă prezentare a celor 5 mănăstiri prin fața cărora se face plimbarea, vasul face o escală de vreo 2 ore în portul Ouranopoli, timp suficient pentru suveniruri și un prânz la tavernele de aici.
Cireașa de pe tort vine la drumul de întoarcere, la reîmbarcare când musai să vă găsiți locuri confortabile pe puntea nr 1, pentru că aici se va desfășura un savuros și interactiv spectacol de dans tradițional grecesc.
Chiar înainte de a ajunge la Muntele Athos noi am avut și privilegiul unui dans al delfinilor în preajma corabiei. Ce îți poți dori mai mult?
P.S.: corabia se plimbă la câteva sute de metri de mal, motiv pentru care e bine să vă luați binocluri de acasă sau le puteți închiria chiar de pe vas.
Cei cu rău de mare pot sta liniștiți; vaporul e suficient de mare iar marea e suficient de liniștită de obicei în zonă.
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Poze
boarescuvlad
Membru forum
14

Mesaj de boarescuvlad »

daniel_cojocar scrie:Mai are cineva informatii despre Alexandroupolis Municipal Camping? Am vazut pe forum doar un review dar e.... de demult?
am fost acolo dar nu am ramas. Eram cu cortul prima sau a doua iesire afara si nu ne-a atras. In schimb am fost la santa rosa care e la 500m mai incolo. Un loc superb si suntem prieteni cu proprietarii si acolo mergem de cativa ani buni. E foarte fain stiu si loc de cules scoici sa iti aduci acasa. Mega mega fain foarte bine ne simtim acolo de fiecare data. Da-mi de stire daca mai vrei detalii si te ajut cu mare placere!
Scrie răspuns