Ruta alternativa Ploiesti - Belgrad pe la Calafat

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Ruta alternativa Ploiesti - Belgrad pe la Calafat

Mesaj de Dragos Marin »

Am de gand la inceputul lunii August sa merg in Croatia (daca sunt doritori care sa mearga in aceeasi perioada scrieti in acest post sau pe PM), ruta este Ploiesti - Belgrad - Zagreb - Split (camping Stobrec )

Intrebarea mea este daca a iesit cineva din tara pe ruta Calafat - Belgrad, eu nu am iesit pana acum decat pe la Portile de fier insa drumul este destul de rau pe malul Dunarii..., insa pe la iesirea de la Calafat, se trece putin prin Bulgaria iar apoi se vede ca ar fi un drum mult mai bun, chiar si o autostrada (asta se vede pe harta), ca si km este aproape la fel ...

Deci am rugamintea daca cineva a fost pe aceasta ruta sa-mi dea si mie informatii daca e mai ok drumul pe la Calafat de cat pe la Portile de fier, spre Belgrad.

Multumesc !
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Gheorghe Michel
Membru CD
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 10 Oct 1950

Re: Ruta alternativa Ploiesti - Belgrad pe la Calafat

Mesaj de Gheorghe Michel »

am incercat noi am batut drumul pana acolo si am fost dezamagiti,am trecut tot pe la Portile de fier pt ca la CALAFAT am platit taxa oras numai stiu cat iar pt trecere cu bacul era o suma enorma iar bacul nu prezenta siguranta adica niste butoaie si o platforma pe care trebuia sa urci iar noi eram 3 echipaje,mai bine dute si iesi mai sus de CLISURA DUNARII mergi un pic mai mult prin tara dar e drumul bun si mai ai doar 131km pana la BELGRAD
Camper Dinamic pe sasiu Renault Master
Tel.0722721097
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

La Calafat am trecut eu acum doua saptamani pe podul cel nou. Nu mai stiu cat am platit. Vreo 15 lei? Nu stiu suma caci am platit si taxa de drum pentru Bulgaria la comun cu taxa de pod.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Gheorghe Michel scrie:am incercat noi am batut drumul pana acolo si am fost dezamagiti,am trecut tot pe la Portile de fier pt ca la CALAFAT am platit taxa oras numai stiu cat iar pt trecere cu bacul era o suma enorma iar bacul nu prezenta siguranta adica niste butoaie si o platforma pe care trebuia sa urci iar noi eram 3 echipaje,mai bine dute si iesi mai sus de CLISURA DUNARII mergi un pic mai mult prin tara dar e drumul bun si mai ai doar 131km pana la BELGRAD
De ceva timp este pod, ( uite: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/med ... ?width=640 ) deci nu se mai pune problema bacului..., voi cand ati fost poate nu era...
Radu Pascu scrie:La Calafat am trecut eu acum doua saptamani pe podul cel nou. Nu mai stiu cat am platit. Vreo 15 lei? Nu stiu suma caci am platit si taxa de drum pentru Bulgaria la comun cu taxa de pod.
Cu podul este ok, insa ma intereseaza cum este drumul (varianta din poza ) pana la Belgrad, fata de cel pe la Portile de fier ? Ati fost pe acea varianta pana la Belgrad ?

Nu ma intereseaza in mod special isirea din tara ci drumul pana la Belgrad..., pe varianta Portile de fier am fost de doua ori cu rulota si e plin de gropi, dar si foarte ingust...
belgrad.JPG
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Scrie răspuns