Continuarea topicului : viewtopic.php?f=167&t=8819 - in care ne-am propus a vizita cinci obiective montane, ce ne-am dori a le vedea sau a le "re-vedea" in aceasta vara.
In perioada 6 - 11 iulie, am revenit dupa patru ani, curiosi sa vedem cum se mai prezinta, locatia off camping, deja cit de cit cunoscuta, de pe Valea Doamnei jud Arges.
Drumul este neschimbat, totul este la fel, ultima portiune de la iesire din Nucsoara si pina pe Valea doamnei, trebuie mers mai incet pentru va proteja cit de cit atelajele
Locurile posibile de campare de pe malul riului, incep chiar dupa primul km parcurs pe forestierul ce insoteste Riul Doamnei. Posibilitati, poieni cu acces, sunt ..destule..
Fiind o ora tirzie, noi ne-am oprit intr-o poiana la numai 2 km dupa intrarea pe Vale. Am cautat un loc cu acces usor la iesire, nici linga drum, dar, nici chiar linga riu :)
A doua zi dupa sedere, nevasta-mea a descoperit un izvor.. Prima conditie de baza pentru o sedere offcamping era rezolvata... asa ca ne-am asigurat stocurile necesare..
Avind scuterul cu noi, am vizitat "cu ajutorul acestuia".. Valea Doamnei pina la Cabana Draghina, trecind in revista si celelalte locuri de mai sus, posibile pentru campare.
Nu am mai urcat pina la Baraj din lene ..dar la o viitore vizita vom urca..daca o sa mai slabim, deoarece cam suferea saraca Mobra cu doi cai frumosi in circa acesteia :D
La o ora de seara, am tras o vizita scurta, tot cu "Mobra" bineinteles si pe la la Cabana Valea Doamnei, asa de curiozitate, situata in stinga intrarii pe Valea riului Doamnei.
In rest .. odihna, plaja, scurte gospodareli..., dar majoritar leneveala maxima...de fapt, obiectivul principal propus de la plecare, in asa fel incit sa ne si priiasca sederea..
Intr-o Duminica am avut vecini de Arges, cu un camper tot asa hodorog ca Bubulina, foarte ingrijit, iesiti la un gratar.. Omul nu a dat nici buna ziua.. dar, e neimportant.
In concluzie este o Vale frumoasa cu posibilitati, merita vizitata, chiar daca citiva km veti merge "la pas". Drumul este lat si fara probleme...Mai trist cu praful..dar asta e.
O suta de poze nu fac cit face un clip care reda cel mai clar si mai complex situatia reala de pe teren...drept pt. care in aceasta pauza de 2 zile, am realizat 3 filmulete ..
Voi posta mai jos linkurile cu filmuletele de pe Valea Doamnei ...
Deocamdata va dorim Vacante placute !
.