Off-camping pe Valea Doamnei - Arges

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Off-camping pe Valea Doamnei - Arges

Mesaj de Rusu Mihail »

Continuarea topicului : viewtopic.php?f=167&t=8819 - in care ne-am propus a vizita cinci obiective montane, ce ne-am dori a le vedea sau a le "re-vedea" in aceasta vara.

In perioada 6 - 11 iulie, am revenit dupa patru ani, curiosi sa vedem cum se mai prezinta, locatia off camping, deja cit de cit cunoscuta, de pe Valea Doamnei jud Arges.
Drumul este neschimbat, totul este la fel, ultima portiune de la iesire din Nucsoara si pina pe Valea doamnei, trebuie mers mai incet pentru va proteja cit de cit atelajele
Locurile posibile de campare de pe malul riului, incep chiar dupa primul km parcurs pe forestierul ce insoteste Riul Doamnei. Posibilitati, poieni cu acces, sunt ..destule..
Fiind o ora tirzie, noi ne-am oprit intr-o poiana la numai 2 km dupa intrarea pe Vale. Am cautat un loc cu acces usor la iesire, nici linga drum, dar, nici chiar linga riu :)
off-camping valea doamnei 1.jpg
ET90.jpg
A doua zi dupa sedere, nevasta-mea a descoperit un izvor.. Prima conditie de baza pentru o sedere offcamping era rezolvata... asa ca ne-am asigurat stocurile necesare..
ET111.jpg
ET248.JPG

Avind scuterul cu noi, am vizitat "cu ajutorul acestuia".. Valea Doamnei pina la Cabana Draghina, trecind in revista si celelalte locuri de mai sus, posibile pentru campare.
Nu am mai urcat pina la Baraj din lene ..dar la o viitore vizita vom urca..daca o sa mai slabim, deoarece cam suferea saraca Mobra cu doi cai frumosi in circa acesteia :D
ET170.JPG
et183.jpg
La o ora de seara, am tras o vizita scurta, tot cu "Mobra" bineinteles si pe la la Cabana Valea Doamnei, asa de curiozitate, situata in stinga intrarii pe Valea riului Doamnei.
ET364.JPG
In rest .. odihna, plaja, scurte gospodareli..., dar majoritar leneveala maxima...de fapt, obiectivul principal propus de la plecare, in asa fel incit sa ne si priiasca sederea..
ET337.JPG
ET432.JPG
ET380.JPG
Intr-o Duminica am avut vecini de Arges, cu un camper tot asa hodorog ca Bubulina, foarte ingrijit, iesiti la un gratar.. Omul nu a dat nici buna ziua.. dar, e neimportant.
ET524.JPG
In concluzie este o Vale frumoasa cu posibilitati, merita vizitata, chiar daca citiva km veti merge "la pas". Drumul este lat si fara probleme...Mai trist cu praful..dar asta e.
ET387.JPG
O suta de poze nu fac cit face un clip care reda cel mai clar si mai complex situatia reala de pe teren...drept pt. care in aceasta pauza de 2 zile, am realizat 3 filmulete ..
Voi posta mai jos linkurile cu filmuletele de pe Valea Doamnei ...

Deocamdata va dorim Vacante placute !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: Off-camping pe Valea Doamnei - Arges

Mesaj de Rusu Mihail »

Clipul nr 1 - Descrierea traseului, detalii despre accesul din Domnesti prin Nucsoara pina in Valea Doamnei, cit si a locului de campare.

Excursie pe Valea Doamnei - 6 iulie 2016 - Partea 1

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=OLcWIqDzZJg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Clipul nr 2 - Excursia facuta cu " Mobra " pe Valea Doamnei pina la Cabana Draghina. :) Imagini de pe vale si locuri posibile de campare..

Excursie pe Valea Doamnei - 7 iulie 2016 - Partea 2

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=NCPKEAdy8r4

.

Va urma clipul cu ceva mai multe detalii despre sederea noastra in aceasta locatie de nota mare, un clip mai complex in care se pot vedea si posibilitatile zonei...

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

.
Clipul nr 3 : Trei zile off-camping pe Valea Doamnei - Arges - Dedicat in special, celor ce le plac iesirile " off-camping " ...si nu numai .. :)

Off camping pe Valea Doamnei 8-10 iulie 2016 - Partea 3

Link Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=p-1z9VrFoQM

Vacante placute tuturor ! - Urmeaza descrierea vizitei facute cu Bubulina pe Valea Vilsanului...
Marinescu Constantin
Membru forum
8
Oras: Iasi
Data nasterii: 28 Aug 1955

Mesaj de Marinescu Constantin »

BRAVO POATE NE VEDEM DUPA 15 AUGUST
Autorulota Fiat 19d
Scrie răspuns