In urma colaborarii cu unele campinguri pe care le prezentam si in Revista ClubRV , nu doar pe forum , avem de dat cateva premii , care ajung la membrii asociati prin decizia CD a Asociatiei ClubRV.
Cei care nu se pot bucura de acest premiu il pot oferi gratuit , numai unui membru asociat .
Sejurul se va putea folosi in 2016 in programul in care campingul este deschis ...
Premiul este pt 2 pers rulota , masina , copii.
Propunerile sunt urmate si de motivatie ca sa intelegeti de ce am decis asa...
1 saptamana la Camping Aviator Busteni - Petre Eduard (Buc ) - pt ca este prezent la toate intalnirile Clubului si pt ca ne transmite informatii permanent chiar si atunci cand se afla in strainatate
1 saptamana la Ciocanesti - SV camping Vladimir - Florin Smolniki - pt ca este un bun colaborator la noi la revista si este permanent activ pe forum
1 saptamana la Camping Amara Slobozia - Samuel Lazar - fiul lui Dan Lazar din Sibiu pt meritele sale de organizator pe sectiunea copiilor
1 saptamana la Camperland -Bacau /Comanesti - Rafael Miron ( CT ) pt implicare in demersul Costinesti
1 saptamana la Camping Vampire Bran Geta si Michel Gh - 1 saptamana ( propunerea a fost facuta pana ca Geta GH. sa intre in CD /sa fie votata la A.G.A. ) - pt implicare in intalnirile internationale
Ceilalti colegi nominalizati pt. activitatea de pe forum si demersuri ClubRV , sunt Nelu Predonu (IF ) , Rusu Mihai (PH) si respectiv Relu Deliu (Buc ) .
Pt. acesti colegi si pt Mona & Octav care pleaca in Portugalia vom oferi steagul mare de 1m x0.5m ClubRV Romania si le multumim pt. ca fac parte din aceasta comunitate si sunt alaturi de tot ceea ce facem !
Am comandat si steagurile , le vom avea in 7 - 8 zile ... model Clubrv - Romania pe care am sa vi-l arat.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nici unul din cei mentionati nu m-au contactat pana acum , sa ma intrebe cum intra in posesia premiului sau sa-mi spuna ca se vor duce la locatiile care ne premiaza....
Daca cei care au castigat la Vampire sau Camperland renunta la premiu si vor sa-l doneze, eu il primesc cu bucurie :D.
Sunt doua locatii pe care le voi vizita in perioada urmatoare.
.... si eu accept o donatie din partea celor ce nu vor sa beneficieze de aceste premii. As prefera la Camperland.... pentru un schimb de experienta ....
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Singura pers care a revendicat premiul pana acum este Geta Gheorghe ( sejur Bran- Vampire ) , care astazi mi-a adus 200 ron donatie pt. club ca sa mai tiparim harti ( minim 100 ) , pt. ca in nr. 3 al revistei nu mai apare harta campingurilor, iar fam. Gheorghe considera ca acele harti in fomat A3 Romania _ Campinguri sunt f. utile.
Acesta este modul lor de a multumi pt. premiul primit...
Mentionez ca si Mona& Octav Pop inainte de plecare au tiparit pe cheltuiala lor un nr destul de mare de harti A3 pt a le distribui in Protugalia la Ponte de Lima la Raliul nr. 84. unde vor participa saptamana viitoare http://www.ficc2016.com/
Azi am aflat/vazut ca sint pe lista castigatorilor si va multumesc foarte mult pentru acest sejur de o saptamina la camping Aviator,Busteni. Dupa ce se termina/inchide la Costinesti (vrem sa mergem cu rulota aici), o sa mergem in acest camping.
Va MULTUMESC,ca v-ati gindit la noi !
Cu stima,Petre.
Lupu Ciprian scrie:In urma colaborarii cu unele campinguri pe care le prezentam si in Revista ClubRV , nu doar pe forum , avem de dat cateva premii , care ajung la membrii asociati prin decizia CD a Asociatiei ClubRV.
Cei care nu se pot bucura de acest premiu il pot oferi gratuit , numai unui membru asociat .
Sejurul se va putea folosi in 2016 in programul in care campingul este deschis ...
Premiul este pt 2 pers rulota , masina , copii.
Propunerile sunt urmate si de motivatie ca sa intelegeti de ce am decis asa...
1 saptamana la Camping Aviator Busteni - Petre Eduard (Buc ) - pt ca este prezent la toate intalnirile Clubului si pt ca ne transmite informatii permanent chiar si atunci cand se afla in strainatate
1 saptamana la Ciocanesti - SV camping Vladimir - Florin Smolniki - pt ca este un bun colaborator la noi la revista si este permanent activ pe forum
1 saptamana la Camping Amara Slobozia - Samuel Lazar - fiul lui Dan Lazar din Sibiu pt meritele sale de organizator pe sectiunea copiilor
1 saptamana la Camperland -Bacau /Comanesti - Rafael Miron ( CT ) pt implicare in demersul Costinesti
1 saptamana la Camping Vampire Bran Geta si Michel Gh - 1 saptamana ( propunerea a fost facuta pana ca Geta GH. sa intre in CD /sa fie votata la A.G.A. ) - pt implicare in intalnirile internationale
Ceilalti colegi nominalizati pt. activitatea de pe forum si demersuri ClubRV , sunt Nelu Predonu (IF ) , Rusu Mihai (PH) si respectiv Relu Deliu (Buc ) .
Pt. acesti colegi si pt Mona & Octav care pleaca in Portugalia vom oferi steagul mare de 1m x0.5m ClubRV Romania si le multumim pt. ca fac parte din aceasta comunitate si sunt alaturi de tot ceea ce facem !
Am comandat si steagurile , le vom avea in 7 - 8 zile ... model Clubrv - Romania pe care am sa vi-l arat.
In afara de Samuel Lazar care este cu parintii la Budapesta, toti ceilalti au revendicat premiul si il vor folosi.
Mulțumesc respectuos pentru premiul și onoarea acordate. Abia acum am găsit acest topic.
Accesul la internet în această perioadă este puțin mai dificil pentru mine.
Mă aflu la locația Club RV de la Costinești.
E SUPEEEER!!!
Mulțumim frumos, domnule Predonu! Și tuturor celor implicați în aceste multe și probabil foarte dificile demersuri!
Nu am internet pe calculator. Scriu pe telefon.
Facem tot ce se poate pentru Club Rv.
Cu drag, al vostru coleg - Florin