Circuit Rulotistii Veseli 2016 Romania

Aici puteti posta fotografii , impresii , informatii de la intalnirile care au fost organizate pe forum .
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Impreuna cu cativa prieteni din ClubRV , am facut un circuit de 10 -11 zile in Romania pe ruta

https://www.google.ro/maps/dir/Bucure%C ... 267674!3e0

In zona Cheile Nerei s-au mai parcurs suplimentar cca 300 km cu masina mica pt. vizitare diverselor obiective turistice... cascade... pesteri pana acolo unde s eputea ajunge cu masina ...

Grupul a fost de 5 RV ( 10 pers ) cu varsta intre 35-55 ani , toti fara copii.
Concediul nu a fost de odihna ...a fost unul cu trasee montane de cateva ore din 2 in 2 zile ... ca medie ...
In zilele de relaxare , fara excursii, am petrecut timpul la bai/ stranduri sau vizitare diverse...

Am parcurs cca. 1300 km si am schimbat 3-4 locatii + tranzit.

Timpul petrecut la volan in 11 zile a fost in total de cca 24 h cu medie de 3-4h la 2-3 zile...

Ziua 1 - traseu 150 km pana la Albota ( AG ) .... tranzit cu ramanere la Popas Stejarul/ campare of la parcare in spatele restaurantului , pt intalnirea grupului.
Ziua 2- traseu 270 km ,zilele 2, 3, 4 Baile Herculane - campare la Tanti Maria langa 7 Izvoare
Ziua 5 - traseu 200km , campare la Pensiunea Camping Dacica / Sarmisegetusa / Bosorod (HD)
Ziua 6 traseu 165 km , zilele 6 , 7, 8 Campare ”LA DANUT” partener Clubrv Garda de SUS, Alba
Ziua 9 traseu 130 km Cheile Turzii (CJ), campare off camping
Ziua 10 traseu 330 km spre Pitesti - Calinesti/ AG - campare off camping langa casa unor prieteni
Ziua 11 , traseu 140 km Letca Noua (GR ) - campare semi of - locatie Posirca Daniel ( coleg rulotist )
Drum /traseu spre casa ( Cernica/Ilfov ) 70km.

Consumul mediu de disel , a fost undeva putin sub 10% pt mine cu autorulota semi-integrata pe Fiat Ducato. 6,5m sub 3T greutate proprie.

In zilele 2 si respectiv 10 s-a condus cate 2 reprize de 2-3 h cu popas... asta ca sa nu facem raliu ...sa mergem 6 h non -stop.
In celelalte a fost mult mai lejer s-a condus pana in 2h. sau max 3 lejer....
Au fost 4-5 zile in care s-a stat pe loc insa s-au vizitat imprejurimi , asta prin amabilitatea colegilor cu turism + RV pt ca noi cu cele 3 autorulote ne-am putut invarti cu bicicletele numai pe distante mici in jurul locurilor de campare .

In continuare voi posta obiectivele turistice vizitate si respectiv informatiile de care v-ati putea folosi in viitor ca si turisti in Romania pasionati de fenomenul RV.

Pt. inceput cateva poze ”amestecate”... dupa care am sa intru in detalii ...

Concluzia - am revenit acasa mai obositi decat am plecat :lol: , insa am vizitat locuri din Romania care-ti taie rasuflarea si te fac sa fii MANDRU CA ESTI ROMAN !

Ma bucur ca n-am stat doar cu burta la soare si ne-am miscat zilnic, cu mici exceptii ... 2 zile in care am lenevit la strand la Baile Herculane sau la Turda ( strand apa sarata) .

N-am avut timp sa ne plictisim sau sa dormim la pranz... cred ca doar o data ne-am odihnit la pranz...
Ne-am canalizat energia pe vizite si excursii nu pe gatit la rulota sau stat in fata rulotei ...
Dupa amiaza, ca tot rulotistul am stat la vorbe la bere la glume... la RV .... in general seara .... de fapt.... la un gratar ...
Din 11 zile 7 au fost la camping si 4 semi of sau of camping ...

Revin cu detalii....
Fişiere ataşate
DSC_0008.JPG
DSC_0055.JPG
DSC_0113.JPG
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Circuit Rulotistii Veseli 2016 Romania

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am sa scriu pe etape care au fost obiectivele vizitate .

Etapa 1 - a fost doar pt. tranzit si respectiv intalnirea grupului la data 1 iulie.

Etapa 2 -
Herculane 3 zile a cuprins urmatoarele obiective : strand termal 7 Izvoare , plimbare in zona cu bicicleta
Orsova - Cazanele Dunarii , Pestera Veterani cu acces de pe Dunare , plimbare cu barca /salupa, statuia ce-l reprezinta pe Decebal, M-rea Mrcaconia ( vazuta doar din ext. )
Cheile Nerei - Ochiul Beiului , Cascada Bigar , excursie pe Valea Beusnita spre Casacada Beusnita , pastravarie langa Cabana Bei unde se poate si campa , Cascada Vaioaga ... retur prin defileul Dunarii cu masina ....

Etapa 3 Saremisegetusa Regia cu vizitarea vestigiilor dacice...

Etapa 4 Garda de Sus ...3 zile in care s-au vizitat pesteri s-au observat fenomene carstice ... Pestera Cotetul Dobrestilor , Pestera Vartop , Coiba Mare si altele - mergeti bine echipati inclusiv cu lanterne !
In jur cu masina s-a putut ajunge la Dealul cu Melci , Casa lui Avram Iancu , Cascada Pisoaia unde se poate face o plimbare placuta si accesibila oricui .

Etapa 5 excursie in Cheile Turzii , vizitare Salina Turda si relaxare la strand Lacul Ocnei , campare of.

Etapa 6 - In drum catre Pitesti , vizitare Cetatea Alba Iulia

Etapa 7 - Relaxare in ultima zi / off camping,tranzit .... parcurgere distanta ramasa pana acasa

Revenind catre prima zi , mentionez ca am campat langa parcarea de camioane , desi gasisem un loc de off camping insa inghesuit pt 4-5 rv... la liziera padurii ....
Am oprit la Popas Stejarul dupa Pitesti , la Albota doar pt. a ramane pana dimineata , cand la h 8 ne-am continuat traseul catre Orsova...
A doua zi dupa 300 km facuti cu un popas la o ciorba si un suc , eram ajunsi deja la Dunare la Orsova unde am gasit loc de parcare f. bun pt. a ne putea lasa casutele cateva ore in stationare ......pt. a ne plimba pe Dunare ....

Voi continua maine ...
Fişiere ataşate
DSC_0006_2.JPG
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

Super circuit!Abia asteptam continuarea... Bravoooo, XXXlike
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Spre Cazane
IMG_1005.JPG
IMG_1041.JPG
IMG_1055.JPG
IMG_1121.JPG
IMG_1155.JPG
IMG_1193.JPG
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Fişierul ataşat IMG_1187.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_1273.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_1303.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_1310.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_1360.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_1397.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_1429.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_0014.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_1459.JPG nu mai este disponibil
La Pestera Ghetarul Vartop
La Pestera Ghetarul Vartop
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La Orsova , dupa cum ati vazut in fotografiile expuse de Relu D. mai sus , s-a vizitat pestera Veterani cu acces direct de pe Dunare si s-au observat celelalte obiective enumerate mai devreme in plimbarea noastra catre Dubova si retur . ( cca 2h )

Pt. cei interesati plimbarea cu salupa costa cca 40 -50 ron in functie de nr. de pers si negociere... iar locul din care se pleaca este direct din DN 57 ( Str. 1 dec 1918) unde aveti loc de parcare de oprire... fara probleme chiar pe malul Dunarii langa miniportul ”lacului”- Golful Cerna .

Pana la Herculane mai sunt 20 km unde aveti 2-3 posibilitati de campare in afara de Tanti Maria unde accesul se face mai greu la vale pe str. cu strandul f. ingusta si aglomerata... aici

https://www.google.ro/maps/place/Campin ... 22.4460983

Alte posibilitati de campare .....
Camping 7 izvoare
Camping Hercules direct la DN
Off camping spre baraj mai jos sau in alta parte

Noi am stat f b ine si la Tanti MAria si la tarif f bun 25 ron incl. 220v zilnic.
Aici i-am intalnit si pe David Eugen si Maria pe care i-am salutat si cu care am schimbat cateva vorbe ( colegi din Clubrv ) .
Ne-a convenit ca este pozitia f buna langa strand si pe marginea raului Cerna .

In cele 3 zile am facut excursii dupa cum ati vazut si in fotografii pe la cascade prin Cheile Nerei si am revenit prin Defileul Dunarii ...
Fişiere ataşate
DSCN7010.JPG
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pretul la strandul 7 Izvoare din Herculane de langa Camping Tanti Maria , este 10 ron /pers./ intrare si te poti duce la rulota la pranz fara probleme ( te intotrci fara sa platesti din nou )
In incinta se servesc bauturi si diverse preparate la gratar .
Inchiriere sezlong pt cei interesati 10 ron .
Apa este calduta/ termala.
Toboganul acvatic nu functioneaza chiar daca-l vedeti in fotografiile altora.

Evitati intrarea si iesirea cu RV in wekend pt. ca este f aglomerata strada de acces !!!!
Fişiere ataşate
DSCN7078.JPG
DSCN7082.JPG
Scrie răspuns