Camping LA DANUT / Apuseni - Garda de sus - Arieseni , ALBA

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Camping LA DANUT / Apuseni - Garda de sus - Arieseni , ALBA

Mesaj de Lupu Ciprian »

In drumurile noastre am ajuns la aceasta locatie unde managerul s-a bucurat ca se afla pe harta wiki Clubrv si a acceptat pe loc sa ne faca la toti din grup o reducere de 10 ron din totalul de 50 ron zi echipaj ce include curent 220v.

Se afla pe DN in Garda de sus jud Alba si este o locatie f buna pt cei ce viziteaza muntii Apuseni .

Am stabilit sa ramana permanent acest lucru si pe viitor pt cei din Clubrv-RO , i-am aratat legitimatia, am lipit colantele Clubrv acolo si asa am stabilit impreuna ca asa va ramane pt cei de la Clubrv ce se pot legitima , adica 40 ron in loc de 50 ron pe zi ce include si electricitate .

Pe aceasta cale tin sa-i multumesc lui nea Anton ( Buc ) cel care a cumparat camperul de la Stefan Iuga pt ca ne-a ajutat si ne-a sustinut acolo la locatie unde l-am gasit ca fiind prezent si ajutand gazda.

A cantarit mult si o vorba buna pusa de el pt noi, pt cei din ClubRV in fata d-lui Dan care a fost bucuros sa facem parteneriat .

Au cismea , furtun , 2 wc , apa calda permanent dusuri , iarba tunsa impecabil , stalpi de lumina , 100 locuri de campare ( nu erau decat 10 echipaje la locatie ) , umbra partial .. locatie langa rau departe de sosea si zgomot.
Campingul are peste 10 000 mp.
IN zona foisorului au si tv pt public.
IN zona sunt multe pesteri , cascade de vizitat , excursii de facut , telescaun si nu numai ... fiindca esti in Apuseni .
Primul magazin e la 5 min de pedalat sau 10 de mers aviz camperistilor.

La locatie am lasat nr 2 din revista Clubrv , 3 harti cu campinguri si 20 pliante informative Clubrv pt cei care trec pe acolo si n-au auzit de noi....
Am lipit si colante Clubrv.

Locatia este prezenta pe harta wiki

http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Ca ... m%C3%A2nia

si aici

http://wiki.clubrv.ro/wiki/index.php/Ca ... a_Danut%22
Fişiere ataşate
20160706_201721.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radulescu Alexandru
Membru forum
10
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 23 Mar 1967

Re: Camping LA DANUT / Apuseni - Garda de sus - Arieseni , A

Mesaj de Radulescu Alexandru »

Foarte tare, felicitari....Apusenii si Ardealul sunt locatiile mele de suflet, abia astept sa ajung in zona
Alex&Olivia
Mitsubishi L200/140 cp +LMC 450
Autorulota Fiat Burstner 1999, 2,5TDI
0723 330 046
" Daca trebuie sa te tarasti ca sa traiesti, atunci ridicate si mori" Jim Morrison
Tudorel Dinu
Membru forum
11
Oras: Oltenita
Data nasterii: 11 Noi 1962

Re: Camping LA DANUT / Apuseni - Garda de sus - Arieseni , A

Mesaj de Tudorel Dinu »

Da într-adevăr, un loc de campare ideal. Am stat anul trecut când am făcut Cetățile Ponorului. Am campat 3 nopți pentru câteva obiective din zona. Cu siguranță se va bucura de multe vizite deoarece Dănuț este un tip tare de treaba. Sus (unde sunt dușurile) are și 2 camere bine întreținute la un preț rezonabil, puteți găti și în foișor unde are un aragaz. Tot acolo puteți tine la rece și berile, dacă sunteți la grătar, sa nu faceți atâtea drumuri pana la rulota, iar pentru cazul în care vor fi prea multe, lângă foișor aveți un balansoar... de !
Tudorel & Mariana Dinu
Volkswagen Golf 3 TDI 1.9 & Adria Optima
Tel. 0726391567
E-mail: dinutudorel@mail.com
Scrie răspuns