Fişierul ataşat IMG_20160626_200242.jpg nu mai este disponibil
Fişierul ataşat IMG_20160626_201310.jpg nu mai este disponibil
Ieri seara cam pe la ora 6 dupamasa am decis sa facem a scurta plimbare in apropiere de Calgary in munti. As vrea sa descriu un pic aceasta iesire si sa pun citeva poze. Zona se numeste Bragg Creek si este un mic orasel de munte unde poti sa faci hiking sau sa mergi la un gratar in are liber. Ne-a luat cam 30 de minute sa ajungem acolo nu a fost mult cu gindul la cele 76 de sorturi de inghetata pe care poti sa le cumperi de la un magazine specializat de acolo. Nu am poze cu magazinul asta sau cu capriooara din parcare caci in momentul acela nu m-am gindit sa fac poze ca sa le postez pe forum, mai apoi dupa ce am ajuns la locul de hiking m-am gindit ca poate as putea sa postez citeva impresii si fotografii din zona.
Zona a fost inundata acum trei ani de la rauletul asta din poze care a dus case si oamenii au fost evacuati aproape doua saptamini. A fost inundatia ce-a mai mare din ultimii o suta de ani. De fapt toata zona Calgariului si la vale de Calgary au fost inundatii majore (o data in o suta de ani) cu pagube de peste 2-3 biliarde de dolari. Dar s-a reconstruit in timp, aproape ca nu se mai cunoaste efectele inundatiei.
Am pus o paza cu un loc de gratar ca sa arat cum arata locul dupa un week end de folosinta de catre oameni. Sper ca si in Romania a inceput sa se incetateneasca acest obicei caci am vazut postarile celor de pe forum despre Tuzla si Costinesti respective regulile cu gunoiul in site-urile respective.
Dupa hike a urmat o sticla de vin la un restaurant bavarez (asta este treatul nostrum dupa un hike) si apoi inapoi acasa. In poze o sa vedeti ca ne-am intors spre casa la ora 9.35 pm si inca soarele nu apusese cred ca la 10 pm inca era pe cer. Cireasa de pe tort este cowboiul pe care l-am vazut pe drum si pentru care a trebuit sa oprim la sens giratoriu ca sa-i dam prioritate caci se inscrise-se in round about ca si cind era un vehicul (de fapt asta este regula aici daca esti pe drum public trebuie sa respecti regulile de circulatie a drumului public).
Sper ca scurta mea relatare despre hikingul facut pe meleaguri straine sa fie de interes pe forum si daca e asa atunci as mai posta cind vom mai iesi. Toate cele bune din Canada