Doresc sfaturi achizitie sistem receptie satelit

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Doresc sfaturi achizitie sistem receptie satelit

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

incerc de cateva saptamani sa achizitionez un sistem.am tot cautat pe net si am gasit,dar e o problema.toti dealerii din romania spun ca pot fi folosite numai pe teritoriul tarii din cauza de drepturi de autor a programelor.ma ref aici la digi ,focussat,boomtv,dolce.
rog pe cei ce detin sisteme in acest mod sa mi spuna cum au procedat.

multumesc. :D
Alex Ticsa
Membru forum
18
Oras: Vatra Dornei
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Alex Ticsa »

Fii pe pace cu drepturile de autor. Eu utilizez DOLCE de mult timp, si vara aceasta m-am rasfatat cu DOLCE in Grecia. Ideea e sa studiezi fiecare furnizor de DTH pe ce satelit lucreaza, pt ca nu toti satelitii sunt favorabili, ca pozitie, pt Romania.
VW Caravelle/Ford Focus & Dethleffs Rally Nomad
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

are cineva din membrii acestui forum asemenea instalatie? as cere niste lamuriri.
multumesc.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

In Italia multi romani folosesc Digi tv si merge super
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

am mai auzit de "italienii "nostri ca folosesc sisteme din romania.o sa incerc sa vad ce pot face, e vorba de mai multe reglaje ale sistemului.nu intru aici in amanunte. :D
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

80% din membrii clubului folosesc Focussat. @klinutzu foloseste Dolce. Cornel Neferu foloseste Max......asa ca ai pe cine intreba. Eu iti recomand Focus pentru flexibilitatea platii "abonamentului".
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
BaRJovanu traian
Membru forum
18
Oras: Bacau
Data nasterii: 14 Feb 1967

Mesaj de BaRJovanu traian »

Amanunte pentru Max iti pot oferi si eu, mai ales ca imi ofera peste 1000 de programe...
pokemon

Mesaj de pokemon »

Domnilor,fie-va gasirea satelitului usoara! :lol:
Faceti-va pomana si cu noi muritorii de rand ,care am lua si noi o antena satelit(nu stim care),dar cum sta treaba cu gasirea satelitului pas cu pas,poate dura si tot concediul? :lol:
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

Cea mai simpla varianta este Focussat al carui satelit se afla exact pe sud, deci cu o simpla busola puteti gasi satelitul in doar 3 minute. Luati-va sistemul , fiti pregatiti cu ceva bere si va vom arata ce simplu este de instalat. Neaparat sa aveti pentru antena un trepied destul de solid.
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

idem cu dolce.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

@pokemon,mare grija la alegerea furnizorului !!! Trebuie ales acela care NU are reciverul dedicat!!! Adica prinde numai programele lui si...atat!!! Daca nu "vezi" sudul ce faci? Cu recivere nededicate prinzi macar ce nu e codat pe ceilalti sateliti!!! Se poate verifica simplu. Cati sateliti are in memorie. Daca are inseamna ca-i prinde. Daca n-are....sunt doua variante. Una ar fi,cea buna,sa poti face modificari manuale,adica sa introduci frecvente,etc,lucru destul de complicat ptr un incepator si a doua ar fi ...sa nu prinda decat satelitul pe care e dedicat. Iarasi mai e problema de cate posturi si sateliti poate sa memoreze,ce posibilitati de upgrade are. Sunt multe posturi care "migreaza" de pe o frecventa pe alta.La fel,apar frecvente cu posturi noi.Astea trebuie introduse manual. Ma lasa reciverul sa fac asta? Sunt multe intrebari de pus ptr a alege reciverul si providerul care ne trebuie.
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

@parpaneata ,eu de asta vorbeam.nu inteleg de ce sa nu fie dedicat, sa zicem, FOCUSSAT. vad programele pe care le platesc si nu am nevoie de altceva(asa vad eu lucrurile,cine vrea si altceva e ok solutia ta).

@iliescu, e asa de simplu sa reglezi antena pe un anume satelit,numai cu o busola? eu stiam de un dispozitiv care il au aia de la service-instalari si care da maximul de semnal pe acea antena,ma refer la orientarea ei.
Scrie răspuns