Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma numesc Romeo si sint din Medias dar acum locuiesc in Calgary, AB, Canada de peste 17 ani. Pot sa spun despre mine ca sint un avid camperist si am campat in toate statele si provinciile din vestul Nord American (fara Alaska si NWT dar sint planuri si pentru zonele alea). Am inceput cu o autorula din 1978 (care acum este definitiv parcata la o locatie din Alberta) apoi am trecut la un Boler de 13 feet (aprox. 4 metri), urmatorul un Boler de 17 feet (5 metri), un R-Pod nou de 19 feet (aproape 6 metri) apoi un Forester River de 30 de feet (9 metri) si settled down la o autorulota de 27 feet (8 metri): un Coachman pe Sprinter de 3.0 litri diesel (cel mai mic motor pe care poti sa-l cumperi in Nord America pe o Autorulota). Consuma foarte putin pentru standardele americane (medie de 17 - 18 %) dar care e o sugatoare fata de standardele europene unde am citit ca norma e in jur la 10%. Probabil va intrebati de ce m-am inscris pe forumul acesta care este la zeci de mii de km de unde locuiesc iar eu va voi raspunde ca as dori sa primesc informatii si experiente despre camparea in Europa (inclusiv Romania) deoarece am un (sa-l numim) vis - sa calatoresc in Europa pentru o perioada extinsa de timp (cel putin doua tururi de 6 luni) de asemenea as dori sa impartasesc din propria mea experienta (ca un raspuns la informatiile primite de la membrii clubrv) in caz ca cineva este interesat de experienta camparii in Nord America. Am doi copii dar care sint aproape pe picioarele lor si care iubesc campingul, in fact baiatul meu de 22 de ani si-a cumparat anul trecut un Westi (Westfalia camper) din 80's si deja are la active cred ca peste 30 de zile campate cu el. De fapt "going camping" in nord America este un life stile pe care unele persoane il iubesc total iar altele il urasc de asemenea total - un amic de-al meu mi-a spus verde in fata ca ce naiba vad frumos in a ma tiri (ca un sarpe) inauntru unui cort ca sa merg la culcare cind pot sa merg la un hotel si sa am toate amenitatile posibile, cind I-am raspuns ca e un mod ieftin si placut de a calatori si vizita locuri frumoase el mi-a raspuns ca v-a merge in excursii cind v-a avea bani de hoteluri, asta a fost c-am dupa 8,9 ani de la acea discutie pentru el si pentru mine zeci de vacante minunate in locuri deosebite (Canada are locuri extraordinare in natura). Sper ca motivul meu e un motiv rezonabil si sper sa fiu primit in comunmitatea voastra fara nici un resentiment - am citit o multime pe net despre ceva resentimente impotriva celor plecati din tara si nu doresc ca intrarea mea in cadrul acestui forum sa stirneasca asa ceva - nu ma intereseaza sa discut nici un fel de politica sau de ce e bine aia sau ailalta daca nu e legat de camperism si excursii. Sper sa invat cit mai mult din experientele celor de aici din acest forum si daca e cazul sa impartasesc din experientele mele de asemenea.
Cu Stima RT
In iunie 2004, cand am deschis acest forum, i-am ales denumirea de CLUBRV dupa modelul nord american.
Daca RV, in Europa are alte exprimari, in Romania, datorita entuziasmului membrilor nostri asociati, este deja un nume cunoscut.
Considerati-va acasa in mijlocul comunitatii de rulotisti ai CLUBRV-RO şi aşteptăm cu interes relatările dvs.
Vă transmitem toate informaţiile dorite şi, numai simpla accesare a forumului, va fi o vacanţă pe roţi.
Bine ati venit!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
D-le Romeo , suntem incantati de prezenta dvs. aici si de schimbul de experienta propus !
Welcome !
Ba mai mult decat atat , suntem nerabdatori sa vedem ”americancele...”
Dupa ce palmares ati descris chiar aveti mai multa experienta decat multi dintre noi...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salut,Romeo bine ai venit pe forumul ClubRv-RO,un club dupa cum spunea si colegul Curelea creat dupa modelul cluburilor rulotistice americane si unde cred eu ca experienta ta de peste 17 ani care nu este de ici de colo,ar prinde extraordinar de bine tuturor rulotistilor din acest club,asa ca astept cu nerabdare relatarea bineinteles ca am vrea si poze sau filmulete,din acesti ani a vacantelor petrecute pe teritoriul Canadei si nu numai,poti sa relatezi si turul din Europa pe care intentionezi sa I-l faci,iar daca treci si prin Romania am putea chiar sa ne intalnim la una din intalnirile Clubului la care trebuie doar sa te inscrii.Pana atunci eu I-ti urez celebra urare rulotistica:Vant din spate!
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro