Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In general il stim din excursiile noastre din timpul verii, cu arhitectura deosebita, cand este "garnisit" cu terase frumos amenajate, cu turisti incantati si visatori ai vremurilor trecute,cu localnici amabili, sinceri si directi. Acum farmecul orasului se regaseste doar in arhitectura, animatia orasului se pare ca este inca in "hibernare" Despre Sibiu se poate vorbi foarte mult, din fericire doar de bine!
Fişiere ataşate
DSCN0282 [640x480].jpg (95.86 KiB) Vizualizat de 3678 ori
DSCN0286 [640x480] [640x480].jpg (91.73 KiB) Vizualizat de 3678 ori
DSCN0317 [640x480] [640x480].jpg (89.1 KiB) Vizualizat de 3676 ori
DSCN0552_121 [640x480].JPG (71.37 KiB) Vizualizat de 3616 ori
George, dă-mi voie să - ți mulțumesc și eu!
Mă simt onorat să am astfel de colegi, ca tine.
Mulțumesc frumos pentru fiecare detaliu. Mai așteptăm astfel de relatări din partea ta.
Așteptăm și ceilalți colegi să ne spună câte ceva.
Gânduri bune,
Florin
Va multumim frumos pentru imaginile frumoase si pentru comentariul documentat pe care l-ati facut despre orasul nostru,inca odata multumim si FELICITARI !!
Sanda si Victor Munteanu Sibiu
tel.0744-930614
Logan+Beyerland Vitesse 380
Munca e buna cu conditia sa nu-ti ocupe prea mult din timpul liber