Super tare , mi-a placut si melodia atasata filmuletului ...
Salutari tuturor... Victor Sava , Cristi Stoica , Sibiceanu Sorin , Pasol Viorel , avocatilor si nu in ultimul rand pacientului ”Bucatarul” care cred ca iar si-a facut de cap pe acolo... :mrgreen: observ ca l-ati suprins numai in ipostaze speciale...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
N-am obiceiul sa fac reclama campingurilor cu care Clubrv-RO NU are parteneriat , insa inteleg ca acest om , Ionut este un tip de nota 10, asa mi s-a povestit si ca celor care stau mai mult de 1 spatamana oricum le face o reducere ... de cca 10%.
Colegul nostru , Marian M. Serban ( membru asociat ) m-a rugat sa postez ceva fotografii....
Ce se vede mai jos am obtinut de la Marius Popa ( POPICA ) de la Ploiesti , care , cum scriam mai sus a stat acolo luna aceasta in iulie si a fost multumit , chiar daca ai de coborat scaruile acelea pana la plaja si retur pana la urma se pare ca nu este chiar asa de departe sa faci o mica plimbare avand in vedere ca plaja este amenajata si mult imbunatatita...
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna ziua
Multumesc pt. fotografii,colegii care au fost de curand pot aproxima gradul de ocupare de la momentul respectiv?
Trebuie sa facem rezervare?
Nu sunt pretentios dar este primul an cand imi duc nepotica la mare si sper sa gasesc un loc cu umbra.
cu respect
Marian Serban