16-20 iun Vampire Bran intalnirea Nationala ClubRV

Aici puteti posta fotografii , impresii , informatii de la intalnirile care au fost organizate pe forum .
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dupa cum am scris si in topicul de organizare au participat 82 echipaje , respectiv 200 adulti incl. vizitatorii ) si aprox. 60 copii.
Au fost pezenti 63 de membrii asocati , doi fondatori plus unul in vizita.
Pe parcursul celor 4 zile pana astazi cand inca suntem la locatie s au desfasurat diverse activitati pe care le vom descrie urmand sa atasam si ceva fotografii .
In numele noului Consiliu Director format va multumim pt increderea acordata si pt prezenta dvs la eveniment , inclusiv la lansarea nr 2 a Revistei ClubRV Rulotisti din Romania .
Fişiere ataşate
DSC_0025.JPG
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Re: 16-20 iun Vampie Bran intalnirea Nationala ClubRV

Mesaj de Adrian Coman »

Frumos , elegant....distractie la maxim ...
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

De remarcat ca daca nu se impune limitarea participantilor din cauze de capacitati mici ale locatiilor alese, exista si participanti numerosi. A fost o atmosfera frumoasa si un numar record de echipaje care au venit la o intalnire organizata de clubrv. Nu pot sa nu remarc participarea mea in finala de table, am luat locul 2, dar e a 2-a finala pe care o joc, cealalta am castigat-o la Laguna albastra acum 2 ani. S-au dat numeroase diplome si premii . Excelent !!!
Am reusit in sfarsit sa vizitez Cetatea Rasnovului, am urcat cu titicarul si am coborat cu ascensorul, impresionanta colectia personala a strajerului cetatii care e copie fidela a lui Brancusi.

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Multumim sponsorilor care ne-au ajutat pt a va putea oferi tricouri... Adi Reparatii Rulote si respectiv http://www.acoperisurisolide.ro
( Cine n-are sa-mi scrie in privat ) - am oferit cu priorotate celor care n -au avut niciodata !..nu celor care au mai primit deja...

De asemenea multumesc lui Sorin Hagiescu ( PH ), care ne a oferit uleiuri auto si alte produse ca sponsorizare , iar prin Arizona Motors vom pute in continuare sa achizitionam cu -10 % uleiuri auto si nu numai .. de la ei de pe site...
http://arizonamotors.ro/

Multumim gazdei vampirecamping.com /dl Cioceanu C-tin , care ne-a oferit 1 sejur de o saptamana la camping - inca n-am anuntat castigatorul - se va face prin vot sau tragere la sorti ... dintre membrii ClubRV asociati .

Multumim lui Samuel Lazar care a organizat 90% din ce s-a facut pt copii la aceasta intalnire si care a dat exemplu/ dovada ca un copil poate fi oprganizator al unei intalniri pe sectiunea aceasta a minorilor .

Multumim ProTV pt promovare / voi posta si linkul video cu reportajul care a aparut la stiri ...

Felicitari castigatorilor si participantilor de la Rummy , Table , concurs copii alergare si ture cu bicileta , vanatoarea de baloane/stafeta , celor care au participat la drumetia din Piatra Craiului sau la seara dansanta din camping , ori la celelalte activitati inclusiv membrilor ClubRV care si-au facut timp/programul in asa fel incat sa participe la Adunarea Generala a Asociatilor /sedinta anuala.

In nr. 3 al revistei ClubRV programat pt. septembrie 2016 la galeria foto vor apare si fotografii de la aceasta intalnire .

Prin bunavointa colegilor, la AGA s-a facut o cheta /tabel de aproape 800 ron pt. revista ClubRV Rulotisti din Romania din care rezulta posibilitatea de a se printa 1000 pagini color la calitate f buna .

Va multumim pt participare si va rugam sa postati si dvs. impresii fotografii asa cum a facut-o Niki Radu mai sus ...

Urmeaza o perioada de cocedii dupa care ne revedem la intalnirea anuala din Delta ... 9-11 sept.

Pana atunci sunteti invitati sa accesati locatia de la Costinesti ClubRV Marea Neagra - locurile fiind limitate la 30 simultan este VALABIL NUMAI PT MEMBRII ASOCIATI ... /cotizanti pt. alte intrebari sau detalii va raspundem si in privat, oricare din membrii noului consiliu director format/votat la 18 iun 2016 pt. urmatorii doi ani .

Geta Gheorghe (Buc ) ,Popa Violeta (IS ) , Pop Octav (Buc) , Rosca Ciprian (VS ) , Viorel Grosu (CT ) , Curelea Costel (Buc ) , Ciprian Lupu (IF ) ordinea nu conteaza important este ca avem o conducere formata din membrii din diverese zone ale tarii si am trecut in frunte cele doua doamne ce fac parte din CD.

Alte detalii sau discutii despre asociatie vor fi trecute numai in zona de pe forum unde au acces numai membrii asociati ClubRV.
Dragos Astefanei
Membru forum
13
Data nasterii: 12 Ian 1973

Mesaj de Dragos Astefanei »

Momente placute petrecute in natura, alauri de rulotisti reuniti din toata tara. Ne-am simtit minunat si am apreciat foarte mult efortul si implicarea organizatorilor! Putini sunt oamenii care isi dedica din timpul lor, pentru a-i face pe altii fericiti si a crea o atmosfera placuta. Multumim!
Fişiere ataşate
DSC_9917.JPG
DSC_0062.JPG
DSC_0083.JPG
www.umbracamper.com

info@umbracamper.com
Tel. 0722419090
Dragos Astefanei
Membru forum
13

Alte poze
www.umbracamper.com

info@umbracamper.com
Tel. 0722419090
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

In primul rand mentionez faptul ca la intalnirea de la Bran, prima pentru familia mea, ne-am simtit excelent si ne-am facut noi prieteni. In al doilea rand, as dori sa trag un semnal de alarma privitor la intalnirea nationala din Delta Dunarii din perioada 09-11.09.2016 !!! Scoala incepe pe data de 12.09.2016 !!! Practic, echipajele cu copii vor avea o mare dilema privitor la participarea la acesta intalnire. Propun, daca se mai poate face ceva, modificarea datei de intalnire, prin decalarea acesteia cu o saptamana, respectiv pentru perioada 01-04.09.2016.

http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-in ... ie-1518757
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Dragos Astefanei
Membru forum
13

... si noi suntem de parere ca intalnirea din delta sa nu coincida cu inceperea scolii. Decalarea datei este o idee buna.
Va salut,
D.
www.umbracamper.com

info@umbracamper.com
Tel. 0722419090
Meine-Aurora
Membru forum
10
Oras: Pitesti
Data nasterii: 11 Iul 1971

Re: 16-20 iun Vampire Bran intalnirea Nationala ClubRV

Mesaj de Meine-Aurora »

Multumim organizarorilor , a fost o intanire foarte reusita !

Daca intalnirea in Delta se face in perioada 1-4 Septembrie , o sa fim si noi prezenti ( Meine pleaca iar la munca pe 6)
Meine & Aurora Hoekstra
camper Hymer B 574
0755090445
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Ce e frumos se termina repede.Sa ne vedem sanatosi la Costinesti si la intalnirea din toamna.
Felicitari Ciprian Lupu.
Fişiere ataşate
DSC_0050.JPG
Autorulota Dethleffs Just 90
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mentionez ca momentele in care se vede in fotografie lumea aplaudand ( in postarea de mai sus ) la sedinta nu au fost pt. mine , ci pt. Jan ”om Vesel ” pt. care am propus un moment de reculegere si l-am aplaudat pt. stilul sau vesel de abordare a vietii .

Mai tarziu spre seara au urmat celelalte activitati cu care ne mandrim cu faptul ca au iesit bine... cel putin asa credem...

Duminica s-a facut si o drumetie in Piatra Craiului ...

Multumim celor implicati in activitati !
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Castigatorii concursurilor de la sectiunea copii .... Rummy
Loc 1 Andrei Tudosie
Loc 2 Astefanei Alicia (PH)
Loc 3 Crisu Paul (PH)
Mentiune Rares Busca (DB) ( la momentul premierii plecase ) s-a grabit tati :roll:

Rummy adulti
Loc 1 Irina Catichi (IF)
loc2 Cristina Mocanu (VS)
loc 3 Oana Vasilescu
loc 4 Adriana Ivanov (Buc)

Table loc 1 Vasilescu MArian , loc 2 Niki Radu

Multumim sponsorilor care ne-au ajutat cu premiile... veti vedea fotografii si in revista ClubRV ce apare peste 2 saptamani spre a fi vazuta online si in format printat de calitate la intalnirea din Delta...

La consursul de abilitati fizice n-am stabilit un clasament astfel ca toti participantii s-au ales cu cate o minge .... ( copiii prezenti ) .
Scrie răspuns