Multumim sponsorilor care
ne-au ajutat pt a va putea oferi tricouri... Adi Reparatii Rulote si respectiv
http://www.acoperisurisolide.ro
( Cine n-are sa-mi scrie in privat ) - am oferit cu priorotate celor care n -au avut niciodata !..nu celor care au mai primit deja...
De asemenea multumesc lui Sorin Hagiescu ( PH ), care ne a oferit uleiuri auto si alte produse ca sponsorizare , iar prin
Arizona Motors vom pute in continuare sa achizitionam cu -10 % uleiuri auto si nu numai .. de la ei de pe site...
http://arizonamotors.ro/
Multumim gazdei vampirecamping.com /dl Cioceanu C-tin , care ne-a oferit 1 sejur de o saptamana la camping - inca n-am anuntat castigatorul - se va face prin vot sau tragere la sorti ...
dintre membrii ClubRV asociati .
Multumim lui
Samuel Lazar care a organizat 90% din ce s-a facut pt copii la aceasta intalnire si care a dat exemplu/ dovada ca un copil poate fi oprganizator al unei intalniri pe sectiunea aceasta a minorilor .
Multumim ProTV pt promovare / voi posta si linkul video cu reportajul care a aparut la stiri ...
Felicitari castigatorilor si participantilor de la Rummy , Table , concurs copii alergare si ture cu bicileta , vanatoarea de baloane/stafeta , celor care au participat la drumetia din Piatra Craiului sau la seara dansanta din camping , ori la celelalte activitati inclusiv membrilor ClubRV care si-au facut timp/programul in asa fel incat sa participe la Adunarea Generala a Asociatilor /sedinta anuala.
In nr. 3 al revistei ClubRV programat pt. septembrie 2016 la galeria foto vor apare si fotografii de la aceasta intalnire .
Prin bunavointa colegilor, la AGA s-a facut o cheta /tabel de aproape 800 ron pt. revista ClubRV Rulotisti din Romania din care rezulta posibilitatea de a se printa 1000 pagini color la calitate f buna .
Va multumim pt participare si va rugam sa postati si dvs. impresii fotografii asa cum a facut-o Niki Radu mai sus ...
Urmeaza o perioada de cocedii dupa care ne revedem la intalnirea anuala din Delta ... 9-11 sept.
Pana atunci sunteti invitati sa accesati locatia de la Costinesti ClubRV Marea Neagra - locurile fiind limitate la 30 simultan este
VALABIL NUMAI PT MEMBRII ASOCIATI ... /cotizanti pt. alte intrebari sau detalii va raspundem si in privat, oricare din membrii noului consiliu director format/votat la 18 iun 2016 pt. urmatorii doi ani .
Geta Gheorghe (Buc ) ,Popa Violeta (IS ) , Pop Octav (Buc) , Rosca Ciprian (VS ) , Viorel Grosu (CT ) , Curelea Costel (Buc ) , Ciprian Lupu (IF ) ordinea nu conteaza important este ca avem o conducere formata din membrii din diverese zone ale tarii si am trecut in frunte cele doua doamne ce fac parte din CD.
Alte detalii sau discutii despre asociatie vor fi trecute numai in zona de pe forum unde au acces numai membrii asociati ClubRV.