Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
La pozitia 9. in locul lui Nistor Iulian ca veni Parvulet Floricel...
RV , 2 adulti cu 2 copii. NU este membru in ClubRV , dar doreste sa participe si sa ne cunoasca .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
In seara asta am aflat programul de Rusalii, daca se mai retrage cineva ma ofer sa ii iau locul de vineri pana luni... :D Ai fost inscris la pozitia 20
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Intra pe lista si fam. Dinca de la Ploiesti ( cemaimancam.ro )
I-am avut in asteptare ... ( mesaj privat ) .
FAC UN ANUNT PT TOATA LUMEA ... LA INTARE / sosire IN CAMPING VA OPRITI VA PREZENTATI VA TRECETI PE LISTA LA RECEPTIE, CU NR DE PERSOANE SI ANUNTATI DACA LUATI SAU NU CURENT , VA ALIMENTATI CU APA DACA VRETI...
NU INTRATI IN CAMPING DIRECT SPRE LOCUL DE CAMPARE FARA A VA OPRI, FARA A VA INREGISTRA LA INTRARE !
Cristian Fugulin scrie:Se poate negocia ca w-end-ul 16-20 sa fie 16-21? Nu de alta, dar parca daca tot am ajuns acolo, poate mai raman din rulotisti inca o zi. Dar cred ca nu la pretul oficial. Multumesc!
Stai linistit Cristi ca se va plati la pretul negociat chiar daca se mai stau cateva zile in plus .
Lista se poate vedea la pag 22 , mai este un loc liber . Am specificat acest lucru pt ca m-a intrebat cineva in privat uinde se vede lista .
Maine o inchidem si este ultima data cand o repostam.
Deja avem 4 echipaje care ajung maine la locatie cum ar fi fam Vasilescu ( AG ) sau Gheorghe ( Buc ) si altii ...
Din pacate fam MURESAN din Constanta se retrage de la intalnirea anuala din Bran. Era cu siguranta o ocazie buna sa ne cunosatem mai bine atat cu cei cu state vechi cat si cu noii veniti. Mi-as fi dorit sa ii cunosc si pe rulotistii din Constanta c u care sper sa ies cat mai des. Poate la revenirea din voiaj , sper sa mai am ocazii anul acesta si macar sa imi scot investitia in panourile solare. Va doresc tuturor o vreme minunata si distractie maxima.
Bogdan MURESAN
Autorulota Hobby Premium Van 60 HGF / Renault Master 2.3D
Muresan Bogdan , Doina , Diana si David
Email: bogdan_muresan@yahoo.com
Tel :0721450730
OK lista se va inchide maine . Renunta si PEtre Eduard ( BUC ) .
Am sa trimit mail cu lista catre cei de la camping pt ca toti cei de pe lista sa beneficieze de tariful special.
Avem inca 3 locuri libere, daca vrea cineva, sa dea tel. sau sa scrie pana maine aici ori ma suna pe mine sau pe Viorel Grosu care face parte din CD si din orgnizatori si care a tinut permanent evidenta/prezenta .