Reparatii structura spate, panou si trapa Heki 2

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Re: Reparatii structura spate, panou si trapa Heki 2

Mesaj de Radu Pascu »

Nu am vrut sa spun aici din ratiuni publicitare.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Alin Laurentiu
Membru forum
10
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Sep 1979

Mesaj de Alin Laurentiu »

Pai daca-i asa bun cum zici cred c-ar vrea sa stie mai multa lume.. In fine, imi poti trimite un mesaj atunci, te rog?
Adrian Coman
Membru forum
11
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 10 Iun 1967

Mesaj de Adrian Coman »

Ionut Irimia scrie:Stiu ca poate parea o tiganeala pt unii Specialiști, dar la ce fisuri erau cred ca e ce a mai optima reparatie,hand made care a dat rezultate.. Ma interesează sa nu am infiltratii...
..Salut... o secunda libera ,mi-am aruncat un ochi pe forum...nu remediati nimic, mai au faceti D-nule coleg.... si ce e mai rau , vor incerca si atii sa isi arunce banii pe fereastra , urmandu-va sfatul practic prezentat de Dvs.
Scuzati-mi critica...dar acel ornament trebuia demontat de pe rulota... reparat pe spate ... chituit pe fata si vopsit.... montat la loc... remasticat .
Eu am telefonul deschis pentru membrii asociati .... pentru intrebari, dar asa.... spor la treaba !
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Știu acest aspect,nu am dat un sfat, am aplicat o soluție temporara, urmand sa inlocuiesc pe viitor ornamentul, sau o sa torn altul nou..
Nu va ramane asa..doar ca afara ploua..si pana remediez problema, am aplicat aceasta soluție..
Stiu exact procedeul de reparatie prin interior,numai ca s Toma Necredinciosul si nu cred in situatia mea sa tina..si de cat sa arunc cateva sute,poate mia de euro pe o reparatie care stiu ca nu va tine, credeti -ma domnul Adi am vazut reparatie acum o luna facuta de dumneavoastră, nu va critic , dar a crapat reparatia...Asa ca poate schimb din dezmembrări spatele, si am vb la o fabrica, poate imi toarna un ornament nou, doar ca acum timpul nu mi permite si cum zicea Basescu,, afara ploua,,

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Adrian Coman scrie:
Ionut Irimia scrie:Stiu ca poate parea o tiganeala pt unii Specialiști, dar la ce fisuri erau cred ca e ce a mai optima reparatie,hand made care a dat rezultate.. Ma interesează sa nu am infiltratii...

Scuzati-mi critica...dar acel ornament trebuia demontat de pe rulota... reparat pe spate ... chituit pe fata si vopsit.... montat la loc... remasticat .
Corrrect!!! :idea:
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Cristian Pascu
Membru forum
8
Oras: București
Data nasterii: 27 Dec 1967

Mesaj de Cristian Pascu »

Problema, cred eu, este cu instabilitatea structurii pe care-i montat ornamentul. Mișcarea ei produce crăparea ornamentului.

Cristian Pascu
Cristian Pascu
mobil: 0728249999
email: cristian_pascu@hotmail.com
ionutcostache
Membru forum
11
Data nasterii: 01 Ian 1970

Mesaj de ionutcostache »

Reparația panourilor din plastic nu se face cu rășini armate cu fibră de sticlă. Trebuie sudate crăpăturile folosind același material, apoi ranforsat cu plasă metalică. Finisarea se face cu chit poliesteric cu fibră de sticlă special pentru plastic (textură mai fină).Straturi consecutive, cât mai subțiri, pentru a evita crăpăturile ulterioare. Totodată întărirea structurii.
Succes!
..............Expedition Camper 4x4 Sprinter 508 (under construction)..................

Dacă libertatea cuvântului chiar înseamnă ceva, ea este dreptul de a le spune oamenilor ceea ce nu vor să audă.
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

"Coafura" cu fibra de sticla rezista. Am facut 2400 km cu ea si nu a aparut fisuri. Acum cred ca mai conteaza si "mana" si "secretul" celui care repara cu fibra de sticla ! Pentru cine nu a citit de la inceput topicul, in prima postare exista fotografii, cum a fost in urma accidentului.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Scrie răspuns