Reparatii structura spate, panou si trapa Heki 2

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Reparatii structura spate, panou si trapa Heki 2

Mesaj de Niky Radu »

Am avut 2 rulote accidentate in februarie cu autor necunoscut, a fugit si nu s-a prezentat sa anunte accidentul, drept pentru care m-am apucat de reparatii personal la una dintre ele. Panoul de plastic din spate a fost complet dat jos si reparat cu fibra de sticla de un tinichigiu auto. Am ales varianta asta si nu cea cu reparatorii dedicati de rulote din cauza ca acestia nu stiu sa lucreze cu fibra de sticla (am o alta rulota care a avut 3 reparatii, 2 dintre ele facute de Adi de la Ploiesti la care fisurile au aparut din nou deoarece s-au abordat metode gresite de reparatii, " fibra de sticla nu se lipeste de plastic" iar fisurile au fost reparate cu lipituri din plastic). Am angajat un tinichigiu auto si i-am dus panoul intreg spart in urma accidentului , in unele locuri erau chiar bucati lipsa si a fost refacut ca de fabrica, reparatie facuta cu FIBRA de sticla. Am mai fost ajutat de un prieten, tamplar de meserie, se ocupa cu mobila, pentru refacerea scheletului de lemn si a peretelui din spatele panoului. Lucrarea a durat 2 zile, a costat cam 1000 de lei materiale si manopere ,nu am avut un spatiu acoperit de lucru, am lucrat pe strada la ea.
La aceeasi rulota am schimbat rama exterioara de la trapa Heki 2, erau rupte balamalele si manerele de inchidere erau rupte. Ea practic era prinsa cu suruburi pentru a ramane blocata pe inchis. Rama si manerele au fost comandate la Peti ( am asteptat 2 luni sa le primesc) si am fost ajutat de Hary. Lucrarea nu a durat mai mult de o ora.
Intentionez sa o opresc pentru mine si sa nu ajunga la vanzare deoarece este un model foarte rar cu frigider de 130 litri cu usa de congelator separat. Cu sotia nu ma prea inteleg deoarece am folosit numai rulote de 4 persoane cu baia mare pozitionata in spatele rulotei, aceasta avand cabina de dus comuna cu wc-ul si chiuveta. Nu am iesit inca cu ea, mi-am propus sa ies la Bran si sa fac concediul in Grecia cu ea, dupa aceea tragem o concluzie daca o pot convinge.

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Petre Scolareanu
Membru asociat
13
Data nasterii: 21 Iun 1967

Re: Reparatii structura spate, panou si trapa Heki 2

Mesaj de Petre Scolareanu »

Felicitari pentru munca depusa si pentru rezultate!!
Deci se poate sa-ti faci si singur reparatii la rulota daca nu ai doua maini de stanga!!!
Petre & Rodica
Bucuresti, sectorul 3
Autorulota Challenger Mageo
0722.404.296
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Felicitări! Parerea mea proprie si personala, e ca odata crapat acel panou,poti sa l repari cu orice, nu va tine fiind in torsionare mereu, si fiind diferente mari de temperatura.. Am.reparat si eu cu fibra la rulota, capacul la protap,a iesit ca nou dar cum a dat gerul a crapat din nou..La spate s a crapat rau de tot,nici nu m am m ai complicat cu reparatii costisitoare, am lipit cu
letconul plasa de metal, pe fisuri, si peste care am aplicat apoi Sikaflex fc 11 exact cum as,, gletui., un perete..e inestetic dar e sfant!m ai mult decat optic ma interesează sa nu am infiltratii ImagineImagineImagineImagine

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Ionut Irimia
Membru CD
15

Mesaj de Ionut Irimia »

Stiu ca poate parea o tiganeala pt unii Specialiști, dar la ce fisuri erau cred ca e ce a mai optima reparatie,hand made care a dat rezultate.. Ma interesează sa nu am infiltratii.. ImagineImagineImagine

Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
silviu golachi
Membru forum
13
Oras: vaslui
Data nasterii: 11 Mar 1973

Mesaj de silviu golachi »

Am facut si eu reparatii cu fibra de sticla la panoul frontal cu niste costuri pe masura la o firma din BRASOV dar rezultatul ....,cand am ajuns cu rulota acasa era crapata din nou , m-am intors cu ea la firma in termen de trei luni pentru ca am primit garantie au reparat fisura din nou cu scuzele de rigoare dar iar a crapat pana acasa (350 km)si nu stiu care ar fi solutia.
Caravelair bamba 1994+renault megane 1,5 dci
0745294216, Vaslui.
Ionut Irimia
Membru CD
15

Mesaj de Ionut Irimia »

Nu exista! Sincer eu nu cred in minuni..doar temporar pt vandut..Rulotele sunt vechi,majoritatea au minim 15-20 ani,plasticul e scopt de soare, iarna gerurile sunt aspre, drumurile din România, toate astea duc la aceste aspecte!

silviu golachi
Membru forum
13
Oras: vaslui
Data nasterii: 11 Mar 1973

Mesaj de silviu golachi »

Da asa este trebuie sa le cumparam noi .
Caravelair bamba 1994+renault megane 1,5 dci
0745294216, Vaslui.
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Cu fibra trebuie sa-i dai grosime. Tinem legatura cand vine iarna peste rulota asta. Bara auto la accidente minore e reparata cu fibra si nu am vazut pana acum fisuri in bari dupa reparatie. Cert e ca la cealalta rulota lipita cu plastic e grava situatia.
Ionut, tu ai dat panoul jos sa-i faci reparatie pe spate?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?

0744670978
Ionut Irimia
Membru CD
15

Mesaj de Ionut Irimia »

Nu l am dat jos Niki,ce rost are mai rau fac..e scopt si plin de fisuri..primavara apar fisuri noi,le pun plasa sa le stopez apoi Sikaflex peste..tine..si problema nu e decat la eleronul din spate deasupra..cel din poza..infiltratii nu am ca nu apuca sa se faca..

Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Pai...nu ai facut o reparatie corecta, nu are cum sa tina fibra intr-un milimetru sau mai putin de atat cat ai vrut tu sa-i dai nivel cu restul panoului
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Exista un "lipici" care rezista su nu trebuie dat strat mai gros de 1-2mm. L-am folosit cu succes de multe ori. Acum 2 ani am lipit toata fata de la o rulota Chateau si tine si in ziua de astazi. Adezivul se vinde numai prin distribuitor, in doua formule si doua culori. Negru si gri, ultrarapid (3minute) si clasic la 15minute uscare. Se poate prelucra ulterior, si la nevoie poate sa umple si goluri. Are un singur inconvenient. Este destul de scump. Ajunge la 90 lei tubul si ai nevoie si de accesorii pentru aplicare.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Alin Laurentiu
Membru forum
9
Data nasterii: 28 Sep 1979

Mesaj de Alin Laurentiu »

Si cum ii zice la lipiciul asta? Momentan nu am nevoie dar daca zici ca functioneaza e de tinut minte..
Scrie răspuns