Noua rulota

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

salut Dragos!
FELICITARI !!! e superba , iar interiorul este ideal , loc de dormit separat de living...sa o stapiniti sanatosi si sper sa o pot vedea si eu live odata
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Bogdan George
Membru forum
17

ce parere aveti

Mesaj de Bogdan George »

dintre Solifer Si Rapido care e mai buna si de ce in calitate de cunoscator Rapido nu era mai ingusta adica mai buna pentru drumurile noastre
Adrian Filip
Membru forum
17

Mesaj de Adrian Filip »

Super rulota!Asa ceva mi-ar placea si mie! :lol: Puteti sa ne spuneti ceva si de modul si costurile de achizitie?

Sa o stapiniti sanatos si sa va aduca cit mai multe clipe placute in mijlocul naturii!
Asfalttango...Mitsu Pajero SPORT+A6+platforma tractare auto+BEYERLAND SPRINT 360.......0722.327.887
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

@vulpea. rapido este o rulota plianta cu greutati reduse si un interior acceptabil (ca marime).Cu ea se pote ajunge in multe locuri in care nu poti ajunge cu o rulota normala.Dar gandeste-te cum este cand ajungi pe o ploaie torentiala , la locul de campare si te apuci sa o montezi (dureaza cam 10 minute).
Solifer este precum o vezi. Diferentele cred ca sunt evidente.
Incerc cateva poze cat pot de repede.
Avantaje si dezavantaje
@asfalttango. Speuders.nl si un cost total cu tot cu drum ,acte si accesorii cumparate ulterior 5.500 euro.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

incerc cateva poze pentru @vulpea
Rapido cum arata ea pe drum se poate vedea la sectiunea Imagini si impresii din excursii (pagina 2) la postarea lui Rapido-TGV.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Bogdan George
Membru forum
17

nu stiu ce sa fac

Mesaj de Bogdan George »

imi plce rapido ca e practica si mai ingusta pt drumurile noastre ma refer la rulota Rapido cum e aceea care o aveti in poza cu loganul acesta mi se pare prea mare
Scrie răspuns