Garnituri pt. aragaz

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1973

Re: Garnituri pt. aragaz

Mesaj de Arcadie Sandu »

Multumesc.
Stiu cateceva despre rulote si in nici un caz nu as pune ceva inprovizat.
Am citit prima postare dar nu am gasit raspuns la intrebarea mea : gasesc aceste garnituri in Bucuresti?
Oricum, multumesc.
Fendt 420 Saphir+ Passat
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Arcadie Sandu scrie:Buna seara.
La Exis au dar costa mult transportul, as dori sa-mi spuneti daca gasesc undeva in Bucuresti.
M-am lovit de aceeasi problema, pretul era mult mai mic decat transportul. Dar cum mereu apar accesorii noi care ne atrag si sunt utile, am luat o pompa de apa pentru transvazarea apei in rezervorul rulotei, o lampa, mai trebuia inlocuit cate ceva care era vechi/uzat, etc. Sunt multe accesorii la care ravnim/am avea nevoie (rulotele au ceva vechime si imposibil sa nu fie ceva care trebuie inlocuit/reparat ) dar nu avem nevoie imediat sau nu suntem prea decisi cand sa le luam; asa ca de nevoie am mai luat si ce am tot amanat in trecut. Atentie la grosime e importanta sa fie ca cea originala. Daca e mai groasa nu se poate strange ochiul de aragaz, au patit-o niste amici la rulota iar daca e mai subtire... e riscant.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Arcadie Sandu
Membru forum
14

Mesaj de Arcadie Sandu »

Postand pe forum m-am gandit ca poate cineva a achizitionat direct dintr-un magazin din Bucuresti garnituri cu dimensiunile necesare sau poate ca un coleg are cumparate si doreste sa le vanda.
Nu fac improvizatii si nu fac rabat de la calitate.
Fendt 420 Saphir+ Passat
Arcadie Sandu
Membru forum
14

Mesaj de Arcadie Sandu »

Am gasit la bunul prieten si in acelasi timp Doctor pentru toate rulotele care au fost in posesia mea de-a lungul tipului Costin Tabra.
Le iau maine, Multumesc.
Fendt 420 Saphir+ Passat
Scrie răspuns