16-20.06 Intalnirea Nationala a rulotistilor ClubRV-Rusalii

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Cristian Neaga
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Ian 1960

Re: 16-20.06 Intalnirea Nationala a rulotistilor ClubRV-Rusa

Mesaj de Cristian Neaga »

Bna ziua,
ma declar disponibil pentru ajutor la organizarea activitatilor
Cristi & Adriana Neaga
VW T4 Multivan
telefon: 0745250052
e-mail: neacristi26@gmail.com
BUCURESTI
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

O sa mai inscrie Gabi Iancu un coleg de munca si de asemenea m-a sunat Mircea Paduraru sa-mi spuna ca va fi prezent cu Luminita si talibanii . :D

Va posta Viorel Grosu lista finala iar daca se ajunge la 80 de echipaje cred ca este suficient .

Astazi am vorbit si cu cei de la ProTV sa facem vineri un reportaj in camping . Am trimis si comunicat de presa la 12 televiziuni .

Neaga Cristi impreuna cu GEta vor organiza 2-3 concursuri , table , rummy si unul surpriza de spart baloane propus de Geta .
La toate vom avea premii ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Miron Rafael
Membru forum
12
Oras: Constanta
Data nasterii: 04 Sep 1974

Mesaj de Miron Rafael »

Se inscrie si Florin Titica - Constanta 1 persoana la cort.
Ford Mondeo MK IV 2000 TDI + Hobby 440 SFE
Tel: 0722.191.539
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

F. bine , este bine-venit ! Daca sunt colegi care au ceva de adus pt. locatia de la Costinesti , dupa cum vedeti Rafael Miron din Constanta va fi prezent , deci ne scutiti de un drum ...

Rog pe cei care nu se prezinta la A.G.A. , sa trimita delegatii de vot unui membru asociat din ClubRV pt. A.G.A. - ( valabil numai pt membrii asociati) - delegatiile se scriu numai in acest topic de mai jos , ( nu aici la public/la liber ) .
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 00#p110200

Vor fi luate in considerare numai delegatiile celor care au cotizatia platita pe acest an la data sedintei .
Delegatiile sunt necesare pt. a se intruni nr.-ul de membrii asociati necesar , adica jumatate + 1, pt. ca sedinta de sambata h 11 de la Bran sa fie statutara .

Am postat aici pt. ca unii se uita pe forum si de pe tel fara logare ...
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Deranjez cu o mica intrebare: Se poate face un gratar in Camping? Daca da, atunci in ce conditii ?
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

Mi s-a spus ca sunt inscris la pozitia 45, dar la pozitia 45 figureaza Paduraru Mircea. Duret Florin nu a fost inscris pe lista la nici o pozitie. Este vreo problema? Sa inteleg ca familia Duret nu este dorita la Intalnirea Nationala? Ne-am inscris mai tarziu tocmai ca sa fim siguri ca putem veni.
Lui Stan George, care s-a inscris imediat dupa mine, i se atribuise pozitia 53, si in locul lui a aparut Florin Titica - una persoana la cort.

Florin, te rog, nu te supara. Eu sunt de vina. Nu sunt acasa si lucrez de pe telefon. V-am trecut in lista la pozitiile pe care le-am anuntat dar am omis sa salvez modificarea in lista. In locurile goale care mi-au aparut in lista, ieri, i-am trecut pe cei doi nou inscrisi. Acum mi-am corectat greseala, sunteti inscrisi la pozitia 76 si 77 . Iti multumesc pentru intelegere. Cu stima, Viorel Grosu.
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

marcu viorel scrie:Deranjez cu o mica intrebare: Se poate face un gratar in Camping? Daca da, atunci in ce conditii ?
Da, se poate,pe gratarul propiu sau se pot inchiria de la receptie unele de fonta....interzis focul pe iarba !
Si inca ceva...conectarea la curent stiu ca se face cu ''mufe'' de tip european...si mai stiu ca se gasesc la ei la receptie, numa ca nu cred ca au pentru toata lumea...apropo de curent, trebuie avut grija ce si cat bagam in priza....poate un organizator atrage atentia asupra acestui aspect precum si a altor reguli ce trebuiesc respectate...
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Participa si Fam. Danescu din Targoviste 2 adulti si 2 copii .

De asemenea Sebi si Ana din BV vor veni in locul lui Gavanescu Ninel care nu mai poate ajunge .
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Fiind nou in ale rulotismului, va rog sa explicati ce inseamna mufe de curent electric tip european. Poate aveti si vreo fotografie a acestor mufe
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Lupu Ciprian
Membru CD
14

16-20.06 Intalnirea Nationala a rulotistilor ClubRV-Rusalii

Mesaj de Lupu Ciprian »

Conform cele scrise mai sus de colegul Vali Panait , postez cateva recomandari , avand in vedere ca sunt f. multe echipaje, in sensul ca n-au mai fost NICIODATA IN ROMANIA ATATEA RULOTE SIMULTAN LA O INTANIRE PANA ACUM !

NU va contectati la electricitate daca aveti panouri solare pt. a oferi altora aceasta posibilitate care-s mai putin dotati .... ( e doar o recomandare nu o regula ) .
NU folositi consumatori mari de energie electrica, ( daca totusi v-ati conectat ) !
Instalatia este proiectata cu sigurante de 6 A care furnizeaza max 6A dupa care ”sare ” siguranta , ( la consumuri peste 1000w).

Adaptorul necesar este cel de mai jos , au si ei cateva pe care le vor solicita probabil primii ( cei care ajung de joi...)

NU va deranjati vecinii cu muzica sau cu discutii aprinse dupa h 22 si pana -n h 8 dimineata , iar la celelalte ore o puteti face in limita bunului simt sau fara a deranja !

Incercati sa-i ajutati pe cei care-s mai noi sa se integreze in grup !

Respectati orele de intalnire daca v-ati inscris la activiatile propuse !

Voi scrie si respectiv printa un orar cu activitatile propuse , pe care-l voi afisa inclusiv aici pe forum .
Reamntesc membrilor asociati faptul ca sedinta A.G.A. va avea loc sambatra pe terasa campingului la h 11.
Participa NUMAI cotizantii din Clubrv, avand drept de vot si cei care se inscriu in Asociatia Clubrv pana la acea ora ( devenind membrii pana la inceperea sedintei ) .
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Eventualii noi doritori de carduri FICC (membri asociati) va rog sa transmiteti copia CI pana la data de 13.06.2016 la adresa cureleacostel@yahoo.com.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Gheorghe Michel
Membru CD
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 10 Oct 1950

Mesaj de Gheorghe Michel »

MAI AM 2 FAMILII pt. înscriere in asociatie , dar ABIA LUNI DUPA PRANZ PRIMESC BANII SI COPIILE DUPA BULETINE .
Camper Dinamic pe sasiu Renault Master
Tel.0722721097
Încuiat