In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Camping Platanitsi am ales sa merg in perioada 16-31 iulie 2016, dupa instalare merg sa vad plaja Kriartisi , daca e convenabil si mai gasesc locuri libere pot imparti perioada de sedere jumate-jumate in ambele locatii. Sunt foarte apropiate de Sarti. Nu voi face plata anticipata pentru rezervare pentru ca anul trecut la Thalatta m-am lamurit, platesc in avans si stau unde vor ei, nu mai merge asa !!! Cine se mai potriveste cu aceeasi perioada de concediu si-i surad locatiile sa dea de veste.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Eu am rezervare la un hotel in Neos Marmaras din 3pana in 17iulie.As vrea sa merg cu rulota si dupa expirarea rezervarii, sa stau la un camping in zona.Poate reusim sa stam impreuna la camping.Acum, am de reparat [inlocuit] cadrul de la geamul din fata,unde am gasit ceva putregai.Dupa ce rezolv problema,o sa incerc sa stabilim o intalnire,sa vedem cum procedam cu intalnirea.Se poate incarca in Grecia butelia noastra de aragaz cu GPL?
Nu am incercat sa ma interesez, dar o butelie mica de 7kg te tine lejer minim 15 zile pe frigider si folosinta aragaz , la mine a tinut 14 zile si mai era gaz in butelie, una mare de 11-12kg te tine o luna. Cred ca umplerea buteliei e ultima grija. Oricand ma poti suna pentru alte informatii. Cateva foto despre locatie sunt aici viewtopic.php?f=167&t=8482&start=10
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Varianta Sofia o aleg si eu, Makaza e mare consumator de combustibil. Ambele variante au acelasi numar de km. Ai facut reparatiile ?
Niky si Lavinia Radu
buna ziua
Pe drumul normal prin SOFIA inaintea de granita cu GRECIA ( la aprox 20 km ) exista pe dr o benzinarie Rompetrol care are vis a vis ( pe celalalt sens)
o alta benzinarie bulgareasca care are un post de incarcare butelii cu GPL ( are orice tip de reductie dupa cate am vazut ) Pretentia lor este sa intr in zona
incarcarilor doar cu butelia ( sa nu vada rulota ) Eu am incarcat /complectat de mai multe ori buteliile( eu am doua but. mici una ptr interiorul rulotei una ptr exteriorul rulotei -bucataria externa +gratar ) .
Depinde insa si de orarul de functionare pe care nu il cunosc ( eu trec de obicei cam in jurul orei 20-21 ) si care nu este afisat dar .....DE PREFERAT ESTE SA AVETI BUTELIA UMPLUTA DIN ROMANIA ( am vazut ca uneori, acest punct de umplere bulgaresc ,era inchis in timp ce benzinaria era deschisa )
Drumuri bune va doresc
Scuze pentru ca raspund cu intarziere,dar am avut ceva probleme de sanatate,care nu m-au lasat sa ma ocup de reparatiile la rulota. Nu am mai facut nimic la rulota si din cauza asta,sigur nu voi merge cu ea in Grecia. Sper sa reusesc sa ajung unde am facut rezervarea ,ca sa nu pierd bani. Mai astept niste rezultate pe 30 din Germania.Daca ajungi pe 16 iulie,poate bem cafeaua in camping,venind in vizita la camping. Eu o sa plec pe 17 la pranz. Cam pe la ce ora speri sa ajungi?
Tel.meu:0745065485 si 0727755825.
ilieminea scrie:Salut,pe ce ruta vrei sa mergi? Eu mi-am propus sa merg pe varianta cu Sofia,e mai pe campie decat pe la Makaza. Consum mai mic.
Salut,
Vrem sa iesim pentru prima data cu rulota in Grecia.
Ma puteti ajuta cu un traseu mai explicit (cu consum mic)
Am citit pe fel si fel de site-uri despre unele foarte dificile (gen Transfagarasan,Transalpin,etc...)
Daca mergeti in Grecia centrala,este bine sa mergeti pe ruta cu Sofia,este mai pe campie si mai scurta pentru acea directie[Salonic,Paralia Katerini,Atena].Este ruta pe care merg autocarele romanesti.Pe la Makaza,drumul are asfaltul bun,dar este de urcat mult,deci fortat motorul si consum mare.Fara rulota este bun,scurt,mai ales daca mergi in Tasoss.
ilieminea scrie:Treceti Dunarea pe la Calafat cu bacul.E mai scurt decat pe la Ruse,unde poti sa stai sa astepti si o ora pana sapoti trece podul in reparatie.