Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu sunt posesor de camper CI Carioca 5, 75m lungime.In toate 4 anvelopele am 3.5 atm
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
"Munca grea dezvaluie caracterul oamenilor: unii isi intorc manecile, altii intorc nasul si altii nu se mai intorc deloc. "Sam Ewig
Fiat Ducato Camper si Adria 540
Dupa multiple cautari pe internet, am gasit formula exacta de calcul pentru presiunea in anvelope, aceasta se calculeaza in functie de marca anvelopei, model, dimensiuni si masa pe axa, mai exact trebuie sa stiti cate kg are camperul pe axa de fata respectiv spate, apoi producatorul anvelopei are un tabel (de exemplu pentru continental ce am eu, exista acest tabel http://www.conti.nl/wp-content/uploads/ ... ti_D-s.pdf pagina 76-77) cam toti producatorii de anvelope au asa ceva..., acolo este specificat exact preiunea care trebuie sa o aiba anvelopa respectiva... (cu toate ca mie mi se par cam mici acele presiuni...)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro