Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Venim si noi. Am rezolvat cu liberele in acel weekend. Fam. IVAN - Ploiesti 2 persoane la cort.
Am rugamintea catre toti colegii de pe forum sa-si treaca in panou utilizatior la profil in semnatura nr. de tel si email.
NU este obligatoriu , dar este o recomandare pt. cei care doresc sa poata fi contactati de mine sau de altii de pe forum la nevoie... Multumesc !
editat de Ciprian Lupu
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Din pacate nici noi nu mai putem ajunge la intalnire, familiile Boboc si Badilas... mi-am compromis weekendul de Rusalii...Asta e. Rog un moderator sa ne scoata din lista pentru a elibera locurile. Multumim.
Din cauza unor motive care nu tin de alegerile noastre personale fam.Sorin Draniceanu, se retrage de pe lista! Ne pare sincer rau dar,speram sa ne revedem la urmatoarea intalnire! Va dorim distractie placuta!
La sedinta A.G.A. sambata h 11 la terasa din camping Bran voi veni si cu nr 2 ”Revsita ClubRV Rulotisti din Romania ” , care va fi gata pana atunci in tiraj aproximativ de 100 buc .
Fiecare membru asociat prezent ( cotizant ) din ClubRV, va primi cate un exemplar , de asemenea gazda noastra ( Dl. Ceoceanu ) si sponsorii care apar in revista vor primi cate 2-3 reviste ...
Nr. 1 al revistei a ajuns la 750 de vizionari online , iar cei prezenti la Durau si la Amara de Paste au primit si formatul printat color al revistei .
Prin tragere la sorti tot din lista cu membrii asociati prezenti vom afla cine sunt castigatorii unui sejur de o saptamana cu rulota la Vampire Camping Bran si respectiv la Amara Slobozia Perla Camping de unde de asemenea am primit acordul d-lui Geambasu de a oferi un astfel de premiu similar... ca si sponzorizare .
Daca sunt colegi ce se pot implica in organizare pot sa -mi scrie in privat .
Multumesc !
pana acum am doar 1-2 colegi care se implica...
Ninel Gavanescu scrie:Sa fie intr-un ceas bun :) ai lui Gavanescu nu va mai rateaza ...activitati propuse : tir cu arcul , excursie in zona cu bicicletele ,drumetie la cascada Tamina in functie de programul lui ,,Sebi&Ana " pentru extremisti un canion !!
Mai am nevoie de inca 4-5 colegi pt organizare :
- tura cu biciletele in zona vineri seara
- vineri seara tir cu arcul -organizator fam. Gavanescu :twisted:
- sedinta AGA ( Sturz Ioan - avocat ) sambata h 11 ( participa numai membrii asociati )
- tragere la sorti premii (sejururi ) din lista cu membrii asociati prezenti si distribuire reviste catre membrii asociati ( sambata dupa sedinta AGA ) la terasa
- seara dansanta in camping h 20 sambata / nu se permite foc de tabara in locatie )
- concurs copii duminica h 11 - abilitati /probe sportive distractive ( 2 parinti minim )
- impartire materiale informative Clubrv duminica h 10 ( am s-o rog pe Geta Ghe. sa ma ajute )
- tombola duminica h17 ( la terasa )
Daca aveti sugestii propunei le bagam in program ... ne dorim o intalnire vesela activa ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com