Parcare rulote in Bucuresti

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dan Alexandru
Membru forum
13

Parcare rulote in Bucuresti

Mesaj de Dan Alexandru »

Buna ziua,

As avea nevoie de un loc mai sigur pentru rulota, deoarece mi-au furat buteliile si reductia.
Eu locuiesc in Sectorul 2, dar pana un pic dupa centura ar fi in regula daca ar sta. Nu o folosesc des, dar as prefera sa o gasesc intreaga cand merg la ea.
Ca buget m-am gandit undeva pana la 40 RON / luna, avand in vedere si faptul ca rulota e veche si nu pot sa cheltui foarte mult cu ea.
Imi puteti recomanda ceva potrivit?

Multumesc anticipat.
Toyota Corolla 1.4 D4D 2005 + Kip Grand de Luxe 1978
Alin Mihaila
Membru asociat
12
Oras: București
Data nasterii: 08 Iul 1981

Re: Parcare rulote in Bucuresti

Mesaj de Alin Mihaila »

Eu o tin in Popesti Leordeni, dar pretul este de 80lei/luna
Dacia Duster 1.5 dCi, 4x4 + Hobby 440 Excellent Easy
Totul pentru țară, nimic pentru mine- Carol I
Tel. 0748124289
Cornel Opincaru
Membru forum
13
Oras: BucureÅŸti
Data nasterii: 04 Iul 1965

Mesaj de Cornel Opincaru »

Salut. Deţin o curte la 10 km. de Bucureşti . Cornel Opincaru 0744368294.
campingaviator
Membru forum
12
Oras: Busteni
Data nasterii: 25 Noi 1950

Mesaj de campingaviator »

Parcare rulote la Busteni
Camping Aviator
50 lei/luna
Mihai Serban
campingaviator@gmail.com
0722221235
Busteni
George Lipanescu
Membru forum
9
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1978

Mesaj de George Lipanescu »

O solutie ar fi la Otopeni, in parcarea Motorhome, chiar langa centura. Accesibil, securizat si prietenos.
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Cred ca o buna varianta de parcare a RV-urilor in zona Bucurestiului ar fi... In incinta complexului China Town Bucuresti.
In urma cu ceva ani am discutat cu administratorul complexului aceasta posibilitate de parcare.
Sunt convins ca mai ales in conditiile actuale, in care o suprafata de cca. doua hectare din parcare este nefolosita, vom gasi o posibilitate de colaborare intre Clubrv si complexul amintit.
In parcarea respectiva exista si un post de paza al unei firme de protectie cu care se poate antama o discutie.
Pretul lunar, din ce imi amintesc, poate fi cu mult mai mic decat preturile mentionate in postarile anterioare.
Asta, binenteles, numai in situatia in care se va face ceva organizat si cu conditia ca numarul posibilelor RV-uri parcate sa justifice un astfel de demers din partea Asociatiei.

Amplasarea parcarii este ideala dpdv. al accesului.
- acces din DN1;
- acces din Centura Bucurestiului.
Fişierul ataşat Acces parcare China Town.jpg nu mai este disponibil
Cateva imagini cu zona de parcare:
Fişierul ataşat DSC_0059.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC_0060.JPG nu mai este disponibil
Fişierul ataşat DSC_0062.JPG nu mai este disponibil
Acces din Centura Bucurestiului
Acces din Centura Bucurestiului
Amplasare:
Zona de est a CB, intre A2 si A3 ofera o buna oportunitate in situatia variantelor de drum la mare sau la munte.
Ultima oară modificat 06 Iun 2016, 10:09 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Avrigeanu Constantin

Mesaj de Avrigeanu Constantin »

Buna ziua,
Cat costa parcarea la Motorhome - a fost cineva se cunosc conditiile?
Multumesc,
Costin
Dan Alexandru
Membru forum
13

Mesaj de Dan Alexandru »

Mie mi se pare excelenta ideea, din doua motive:

1)intr-adevar se iese imediat pe centura si apoi pe autostrada spre mare sau spre munte
2)nimeni n-o sa fure de la chinezi din curte

Nelu Predonu scrie:Cred ca o buna varianta de parcare a RV-urilor in zona Bucurestiului ar fi... In incinta complexului China Town Bucuresti.

In urma cu ceva ani am discutat cu administratorul complexului aceasta posibilitate de parcare.
Sunt convins ca mai ales in conditiile actuale, in care o suprafata de cca. doua hectare din parcare este nefolosita, vom gasi o posibilitate de colaborare intre Clubrv si complexul amintit.
In parcarea respectiva exista si un post de paza al unei firme de protectie cu care se poate antama o discutie.
Pretul lunar, din ce imi amintesc, poate fi cu mult mai mic decat preturile mentionate in postarile anterioare.
Asta, binenteles, numai in situatia in care se va face ceva organizat si cu conditia ca numarul posibilelor RV-uri parcate sa justifice un astfel de demers din partea Asociatiei.

- acces din DN1;

Amplasare:
Zona de est a CB, intre A2 si A3 ofera o buna oportunitate in situatia variantelor de drum la mare sau la munte.
Terecoasa Adrian
Membru forum
10
Oras: Busteni
Data nasterii: 24 Mai 1979

Mesaj de Terecoasa Adrian »

Mai este valabila oferta de parcare rulote in Otopeni,pe terenul de langa reprezentanta Peugeot,stiu ca intr-un topic de acum cativa ani a fost prezentata aceasta locatie,era perimetral imprejmuita cu gard,urma sa aiba si paza si iluminare pe timp de noapte,iar saptamana trecuta am trecut prin zona,in incinta erau parcate cateva autoturisme si doua limuzine,restul terenului era nefolosit si pot incapea 25-30 rulote lejer,dar nu am gasit in acel moment pe nimeni la locatie.Daca mai este valabila oferta,ar fi binevenite si niste preturi pentru colegi care sunt interesati de aceasta locatie si de ce nu si un nr.de tel.la cel ce se ocupa de acesta locatie ca sa I-l contactam atunci cand vrem sa lasam rulota,autorulota cateva luni in stationare,sau daca suntem in tranzit si vrem sa ne oprim la aceasta locatie cateva ore sau zile.
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Dan Alexandru
Membru forum
13

Mesaj de Dan Alexandru »

M-am intetesat la Motorhome, costa 50 RON + TVA pentru rulote pana in cinci metri si 75 RON + TVA pentru rulote mai lungi de cinci metri.
Vijiiac Adrian
Membru forum
9
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 21 Mar 1980

Mesaj de Vijiiac Adrian »

Nelu Predonu scrie:Cred ca o buna varianta de parcare a RV-urilor in zona Bucurestiului ar fi... In incinta complexului China Town Bucuresti.

- acces din DN1;
Acces parcare China Town.jpg
Cateva imagini cu zona de parcare:
DSC_0059.JPG
DSC_0060.JPG
DSC_0062.JPG
DSC_0072.JPG
Amplasare:
Si eu as fi interesat sa parchez rulota in conplexul China town....cu cine ar trebui sa vorbim sa vedem conditiile actuale.....poate ne strangem mai multi si negociem altfel

Knaus Sudwind 485
Scrie răspuns