In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Pentru ca vacantele bat la usa si fiecare ne facem deja planurile in perioada 9-23 iulie vom pleca pe urmatorul traseu:
Etapa 1: Baicoi-Pitesti-Rm Valcea-Brezoi-Obarsia Lotrului 9-12 iulie,300Km,Off Camping.
Etapa 2:Obarsia Lotrului-Petrosani-Lupeni-Herculane 12-17 iulie,160Km,camping.
Etapa 3: Herculane-Caransebes-Otelu Rosu-Hateg-Calan-Orastie-Costesti,17-19 iulie,220 Km,camping.
Etapa 4:Costesti-Sebes-Sibiu-Transfagarasean(Cabana Capra),19-23 iulie,180Km,camping.
23 Iulie intoarcerea acasa pe ruta Fagaras-Brasov,200 Km.
Daca cineva este interest de acest traseu il asteptam cu drag,suntem eu,sotia,baiatul de 11 ani si fata de 22 ani.Data este batuta in cuie.Obiectivele turistice de vizitat se vor stabili de comun acord.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Cu scuzele de riguare,m-a luat valul si cu gandul la vacanta am gresit ultima campare.O voi face la Vama Cucului,de unde voi urca solo Transfagarasanul( cu toate ca am mai fost si cu rulota in spate acum cativa ani)precum si a vizita imprejurimile Sibiului precum si Fagarasul.
Petre Florin Marius scrie:
Etapa 2:Obarsia Lotrului-Petrosani-
Ai informatii ca este practicabil? in urma cu cativa ani am facut colosala imprudenta sa ma aventurez (fara rulota, doar masina) pe cel mai stricat-rupt-bombardat-gropos-distrus drum pe care am circulat vreodata, si parca n-as crede ca a alocat cineva uriasa suma necesara reconstructiei respectivului drum.
(dar padurea frumoasa, fara indoiala!)
Drmuri bune, colegu!
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Multumesc pentru observatie.Nu cunosc inca starea tuturor drumurilor pe care voi circula,daca sunt colegi la curent cu aceasta chestiune ai rog sa ma anunte pentru a putea face eventuale schimbari de traseu.
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Ceea ce stiu eu de anul trecut din August:
- Obarsia Lotrului - Petrosani: Am avut noroc chior in doua randuri. Unul ca am ajuns cu rulota intreaga, drumul fiind execrabil, unde era asfalt erau cratere si unde era in lucru foarte denivelat si noroios. In al doilea rand ca am avut bafta sa fi trecut pe acolo Duminica, zi nelucratoare si toate utilajele erau trase pe dreapta. Altfel se cirula 1-2 ore pe zi, in pauzele muncitorilor. Este posibil intre timp sa fi terminat reabilitarea. Dar dupa cum se misca lucrurile in Romania ..... mai bine mai te interesezi.
- Lupeni - Herculane: Nu stiu pe unde ti-ai propus sa mergi. Pe E79, Defileul Jiului, se lucreaza de foarte multi ani ( cred ca inca este in lucru ) si se sta la nenumarate semafoare. Pe DN66A, dupa 10-15 km de Campul lui Neag asfaltul se termina si incepe o frumusete de drum forestier de cativa zeci de km, drum practicabil in mare masura numai cu 4X4, fara rulota dupa tine.
Eu am imbinat utilul cu placutul si am ajuns la Herculane facand un ocol Hateg - Sarmisegetuza - Camping Trei Ape ( am campat cateva zile aici, recomand ), apoi Anina - Sasca Montana - Valea Beiului unde am stat cateva zile ( atentie, pana acolo este drum forestier vreo 10 km, iar drumul este foarte ingust, doar pentru o masina. Locatie potrivita pentru odihna, nu prea exista semnal la telefon si pentru drumetii ). Intr-un final am ajuns si la Baile Heculane care pentru mine au fost o mare dezamagire, dovada ca am si plecat imediat. Dar poate nu am gasit eu ceea ce trebuia gasit.
Sper ca au fost utile informatiile si ma repet, sunt informatii de la sfarsitul lui August, anul trecut.
Laika X713R, Ploiesti
e-mail: mariusi_rotaru@yahoo.com
Multumesc pentru informatii.Itradevar drumul DN 7A nu este propice pentru rulota,lucru confirmat telefonic si de alti colegi,drept urmare am reconsiderat traseul astfel:
Etapa 1: Baicoi-Pitesti-Rm Valcea-Horezu 9-11 iulie,224Km Camping Trei Stejari.
Etapa 2:Horezu-Tg Jiu-Baia de Arama-Herculane 240Km,Camping 11-17 iulie.
Etapa 3: Herculane-Caransebes-Otelu Rosu-Hateg-Calan-Orastie-Costesti,17-19 iulie,220 Km,camping.
Etapa 4:Costesti-Sebes-Sibiu-Transfagarasean(Cabana Vama Cucului),19-23 iulie,180Km,camping.
23 Iulie intoarcerea acasa pe ruta Fagaras-Brasov,200 Km
Am citit si citesc toate topicurile despre excursii, dar intervin mai rar, e drept. Pacat ca propunerile sunt destul de putine.
Parea mea, este ca nu trebuie renuntat la Obirsia Lotrului. Incercati varianta Voineasa-Obirsie cu coborire la Sugag-Sebes.
Am petrecut cele mai frumoase concedii la Obirsie.. Vom reveni de cite ori vom avea ocazia, cred ca si in finalul lui iulie.
Nu prea am inteles Etapa 4:Costesti-Sebes-Sibiu-Transfagarasean(Cab.Vama Cucului) cu intoarecere pe ruta Fagaras-Brasov ?
Asta insa, nu prea are o foarte mare importanta ... :) Va dorim drumuri bune, vreme frumoasa si ..o descriere pe masura !
Varianta de drum Tg Jiu , Baia de Arama, Herculane, nu este recomandata pentru rulote. Drumul este foarte frumos, dar nu este reabilitat. Pentru Herculane alege drumul prin Drobeta-Turnu Severin. Pentru camping Costești, grija la intrare, atelajele înalte peste 3m, nu pot intra. S-a asfaltat drumul pana la Sarmisegetusa si intrarea in camping a pierdut din înălțime. Noi am mers cu rulota pana la Sarmisegetusa si am oprit la întoarcere la Grădiștea unde pe dreapta cad vi de la Costești, este o pensiune cazare si masa unde poți sta pentru 30lei cu de toate si se mânca foarte bine si ieftin. Drumuri bune.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654