Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dorim și noi 2 tricouri de buna calitate XXL si L, fără inscripționari de reclame, NUMAI CU SIGLA CLUB-RV
Multumim!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
S-au centralizat datele si s-au comandat tricourile.
Am facut comanda si cateva in plus.... pt. ca sunt colegi care nu au timp sa intre pe forum si vor vedea acest mesaj prea tarziu ...
Lista tricouri fara reclame la care vom adauga cateva in plus sa avem de rezerva inclusiv pt cei care pleaca in strainatate la intalnirile internationale .
Ivan Ionut XXL si L
Radu Andron 2 xxl
Iancu Gabriel XL si un L
Munteanu Sanda un tricou XL
Gabriel Schuster tricouri XXL si L
Popa Violeta L si unul XXL.
Vijiiac Gimi 2 buc măsura M
Alexandru Bordea xxl si M
Niki Radu XXL si un M
Neaga Cristi xl
Acestea aproape 50 vor avea guler polo si sunt de calitate superioara in loc de sponsor pe spate deasupra suglei CLubrv este scris ROMANIA iar doritorii si le vor plati la cca 30 ron .
Celelalte 100-150 vor fi cu sponsorii pe spate si sigla Clubrv , guler normal varianta clasica si sunt oferite gratuit de Clubrv in colaborare cu PFA ADIRULOTE reparatii SI RESPECTIV GH. PAPUC acoperisurisolide.ro
Tricourile se distribuie la intalnirea dela Bran , iar cei care s-au inscris in tabel le vor avea puse deoparte chiar daca nu vin.
Vom avea si sapca pt toata lumea model unic oferita de ClubRV. doar pt membrii asociati.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cred ca la mine am gresit marimea. As dori un tricou marimea L si unul XL. Asta daca se mai poate schimba ceva.
Cu stima,
Violeta Popa
editat de LUPU Ciprian
am luat si in plus cateva , deci nu e nici o problema.
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928