Nr. 55 Europa Rally 2016 mai 12-16 Sevenum / Olanda

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Nr. 55 Europa Rally 2016 mai 12-16 Sevenum / Olanda

Mesaj de Lupu Ciprian »

Aceasta intalnire internationala se adreseaza numai membrilor asociati ClubRV sau altor cluburi afiliate emitente de carduri internationale .

Am fost rugat de Geta Gheorghe si Michel ( Cristi ) sa postez pt ca ei sunt 100% siguri ca vor participa , ba mai mult decat atat, doresc sa invite si alti colegi la aceasta intalnire desfasurata la Sevenum , langa Venlo / Olanda cumva in NV-ul Germaniei f aproape de granita cu Germania .
Distanta aprox. fata de Buc 2000 km .

Avem si de la dl. Kees Splint o invitatie oficiala ( presedinte EU Rally Comitee ) si de la dl. Diny G de Jong (presedinte Rally Club Nederland /Olanda ) .

IN program sunt excursii la Amsterdam , Mastricht , seara festiva cu muzica , deschiderea rally , Raptor Show , parada , bauturi de bun venit..... foc tabara cu muzica , dans , dmineata festiva /concert caffe , intalnire si cu organizatorii EU Rally Comitee...discutii / festivitate .

Taxe participare fara excursii doar camping pe perioada rally .
varianta A : 130 eur 2 pers.
varinata B : 100 eur in regim de ocupare la RV single 1 pers.
varianta C : 40 eur pers suplimentara mai mult de 2 fata de varianta A

Daca sunt doritori .... ori doreste cineva sa preia organizarea grupului , sunt gata sa va ajut eu si colegii mei din CD sa va punem la dispozitie tot ce aveti nevoie d.p.d.v. al echipamentului sau personalizate Clubrv pt dvs . ( nu de dat ) .
Vom printa si harti pe care sa le dati cadou rulotistilor din EU , sau vedem daca aveti alte nevoi si ne consultam si cu dvs si in CD.... asta daca solicitati ceva sa ne organizam din timp inclusiv cu steaguri Ro sau ClubRV ori ceea ce considerati a fi necesar intalnirii ...

Campingurile din Ro care doresc sa distribuie o reclama sau pliant acolo , ni le pot da ca sa le dam colegilor in ideea de a va ajuta sa va faceti reclama gratuit la acest rally ( valabil numai pt campinguri partenere care ofera reducere LA CAMPARE PT MEMBRII ASOCIATI CLUBRV-RO ) .

* Atat organizatorul ( conducatorul grupului ClubRV) este obligatoriu a fi membru asociat clubrv cat si participantii , in formular fiind necesar a se completa nr. de card international al fiecarui echipaj.

Formularele sunt la mine si ve le transmit in format electronic celor care doresc sa participe , iar acestea includ toate datele inclusiv contul ING unde va platiti de acasa participarea... cu sau fara excursii optionale... daca doriti .

Pt. alte detalii va stau la dispozitie . Mai jos scanez si revista .

Pt. cei ce nu cunosc lb. engleza ori germana pot sa-i ajut sa le completez formularul sau sa-i ajut sa -si faca plata in eur. ori sa le ofer orice fel de asistenta la mine la birou in Bucuresti , B dul Basarabiei ( Muncii ) nr 110 sect 2.
(numai dupa sarbatori si numai pt membrii asociati Clubrv-RO .)
Fişiere ataşate
re1 001.jpg
re2 001.jpg
re3 001.jpg
re4 001.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Re: Nr. 55 Europa Rally 2016 mai 12-16 Sevenum / Olanda

Mesaj de Dragos Marin »

In principiu sunt si eu interesat sa merg in Olanda...
Imi place cum arata campingul de la Sevenum... il puteti vedea aici: http://www.schatberg.com/home
Am ramas surprins de parcul de distractii care este la numai 3 km de camping, Toverland se numeste, http://toverland.nl/en/ iar daca aveti rabdare vedeti si un clip video de prezentare al parcului... https://www.youtube.com/watch?v=l3snD96nHB8 :D
Daca mai este cineva interesat de aceasta intalnire il rog sa scrie aici...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Gheorghe Michel
Membru CD
12
Oras: bucuresti
Data nasterii: 10 Oct 1950

Mesaj de Gheorghe Michel »

DRAGOS MERGEM SI NOI SI MAI MERGE FAM VASILESCU SI FAM IONESCU CAND TREBUIE FACUTA PLATA TREBUIE SA NE INTERESAM
Camper Dinamic pe sasiu Renault Master
Tel.0722721097
Valentin Busca
Membru asociat
10
Oras: Targoviste
Data nasterii: 06 Dec 1969

Mesaj de Valentin Busca »

Speram sa ajungem si noi ,pentru că atunci suntem in scoala altfel :lol:
Elnagh Marlin 58 1,9 TD
tel.0722771791
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Astazi am vb. cu Geta &Michel Gheorghe.

Vor participa atat ei 2 cat si Vasilescu de la RAdesti (AG) 2+ 2 pers ( Ionescu ) Bucuresti-

Pt. aceasta, Geta, deja m-a rugat sa le pun la dispozitie ceva steaguri pe care le vom lua cred din Dragonul Rosu.... (NIRO ) cu tricolor ca sa fie sub 1 ron pe buc.
- harti Clubrv wiki pe care am sa -l rog pe Cosmin PRund sa le comande la Sibiu cca 100 buc din care jumatate raman la noi , iar cealalta pleaca in Olanda cu acesti colegi si ce le mai trebuie mai vedem ...

Acest grup va reprezenta Romania si Clubrv la aceasta intalnire de talie internationala ...

Colegi ca PEti sau Nicu Colpos ori altii pot lua legatura cu ei pt. a le da pliant cu campingul lor din RO pt. ca anul asta vin 15 echipaje din Italia care au tinut legatura cu GEta ,nu ca anul trecut doar 3 cu care sau intalnit la Bran la Vampire ... dupa ce discutasera in Croatia la F.I.C.C.

Voi discuta si cu colegii din CD spre a se aproba aceasta cheltuiala de sustinere din partea ClubRV.

Alte discutii amanuntite va rog sa le purtam numai la membrii asociati unde avem "bucataria interna" a noastra .( ma refer strict la cheltuieli aici ) .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Astazi a fost la mine la birou Geta Gheorghe ( membru asociat ) ....sotia lui Michel .

Impreuna am completat formulare pt. familiile ce se vor prezenta la Sevenum in Olanda intre 12-16 iunie la acest Rally Europa nr 55 cu datele personale si nr de legitimatie Clubrv F.I.C.C./ClubRV.

Mai departe colegul Curelea va face o plata comuna pt membrii Clubrv direct in euro in contul indicat de organizatori .

Daca mai sunt si alte necesitati in afara de cele pe care le-am discutat cu Geta , le puteti expune aici si incercam sa va sustinem ...

Pana acum am stabilit cu Geta sa plecati cu stegulete colante si harti pe care le veti da colegilor din alte tari de la alte cluburi ... daca mai sunt si alte cheltuieli ... discutam si in CD cu colegii ...

Daca mai sunt colegi care doresc sa se inscrie si singuri ( valabil numai pt membrii asociati Clubrv) , le pot da formular de inscriere , dar neaparat trebuie sa aiba acest card F.I.C.C. pt ca avem rubrica de completat de la ce club de rulotisti proveniti si nr. de legitimatie care vi se cere la intrare / la receptie / campare la aceasta intalnire .

Pana acum familiile ( aflate pe lista ) care au luat legatura cu organizatorul grupului din Romaia , sunt :
Ionescu / Geaboc (Buc), Vasilescu ( AG) , Busca (DB) , Gheorghe ( Buc)

ClubRV este singurul club /asociatie de rulotisti din Romania cu afiliere F.I.C.C. , club care plateste cateva sute de euro anual ca si contributie/ cotizatie ... la Federatia Internationala de Camping si Caravaning .

Organizatorii grupului sunt colegii nostrii din Bucuresti - Cristi Michel si Geta pe care-i gasiti la nr de tel 0722 721 097 .

Daca va trebuiesc foisoarele Clubrv pliabile ( pavilioane 3x3 ) le puteti lua , respectiv folosi si pe acelea ... sunt inscriptionate Clubrv .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

S-a efectuat plata ... am avut si ceva corespondenta inclusiv cu dl. D G de Jong presedintele Rally Club NEderland - asociatie de rulotisti care este afiliata din 1991 la F.I.C.C.

Acesta mi-a scris pe adresa personala de email pe care i-a dat-o secretarul odata cu dovada platii prin banca a echipajelor ClubRV pe care am trimis-o acolo .

Acesta este incantat de prezenta echipajelor din Romania la Sevenum si a confirmat receptia platii in cont cu mentiunea ca Rares , fiul lui Vali Busca beneficiaza de gratuitate, fapt pt care va primi inapoi acolo cei 40 euro platiti de noi in plus .

Cei inscrisi au primit si individual confirmare pe e-mail , dar Dl. D G de Jong in calitate de gazda a raliului si de presedinte al Rally Club Nederland ( Olanda ) a tinut sa o faca si dansul personal catre noi in semn de prietenie .

Atat pe dl D G de Jong din Olanda , cat si pe un cetatean italian pe care vi-l voi prezenta intr-un alt subiect , i-am invitat in Romania intr-un circuit la cateva campinguri partenere ClubRV-RO / F.I.C.C.
Unul din ei mi-a promis ca va veni cu cativa colegi din club chiar in acest an .

Mr. President of Association Club RV Romania,
Dear camping friend,

We are very happy to see you in Sevenum.
Our treasurer already has confirmed the individual bookings but, as the president of the Rally Club Nederland, I am pleased with the participation of 3-4 Romanian families.
The payment has arrived as well and I wish you and your friends a safe trip to the Netherlands. We hope you will enjoy our 55th Europa Rally.
Our treasurer told me that mr. Busca has paid € 40,-- too much. The child Rares is born in 2007 and thus younger than 12 years. Children under 12 are free of costs.
We will pay him this € 40,-- back when he arrives in Sevenum.
Looking forward to meeting you in Sevenum,

Europa Rally Team
Rally Club Nederland

Diny G. de Jong
President
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La aceasta ora colegii nostrii din Asociatia ClubRV inscrisi la intalnire sunt in Olanda , au ajuns bine si astept poze de la ei atat pt forum , cat si pt. publicarea unui articol in revista nr 2 ClubRV Rulotisti din Romania pe care am de gand sa o expediez in original si la F.I.C.C. la sediul din Olanda intr-un exemplar la care atasez o traducere la fiecare articol ( din lb romana in lb engleza sau cu ajutorul lui Meine HOeckstra , inclusiv in olandeza... pt ca avem si un coleg olandez incris in Clubrv. )

Va voi tine la curent dupa ce comunic cu Geta Gheorghe care este lider de grup din partea ClubRV.
Fişiere ataşate
DSC_0003.JPG
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La intalnire au participat cateva mii de persoane. Am cateva sute de fotografii de la fam Gheorghe.

Multumim echipajelor din Romania care ne-au facut onoarea de a ne reprezenta tara si Asociatia ClubRV !

La propunerea familiei Gheorghe Michel si Geta vom introduce in sedinta A.G.A. ( 18 iun ) spre vot decizia de a se oferi din partea Clubrv un echipament complet CLUBRV ROMANIA pt. toata familia pt. cei care frecventeaza intalnirile internationale .

Alte impresii le posteaza Geta Ghe. care a fost organizatorul grupului si a participat acolo la masa festiva si la alte actiuni .

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

Ce frumos! Ne-am amintit cu drag de intalnirea de acum 4 ani de la Sevenum organizata cu ocazia Floriade! exceptional camping, exceptionala organizare! Bravo
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Scrie răspuns