Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut!
Numele meu e Mihai Lojewski (40 ani), de profesie regizor. Sunt casatorit cu Codruta, care are master in compozitie muzicala. Avem doi copii - Teodor (10 ani) si Mara (8 ani). Din familie fac parte, de asemenea, Falkor - un Golden Retriever alb (1,6 ani) si o Chinchilla, pe nume Zuzi (4,5 ani). Suntem din Bucuresti. Cat de curand intentionam sa achizitionam o autorulota cu care sa plecam, vara aceasta, intr-un tur prin Europa, cu destinatia finala Spania. Am gasit multe informatii utile pe forumul acestui club, de aceea am decis sa ne alaturam voua. Ne place mult ideea de a calatori autonomi si liberi.
Toate cele bune!
Buna!
Eu sunt Teo, am 37 ani, mama a doi plozi Tudor zis Dudu si Eva zisa sor-ta. Avem o liota de catei si pisici (daca aveti nevoie de info). Nu avem inca rulota, dar vrem. Eu conduc un Touran de 100 cai putere.
Am intrat pe forum pentru a afla mai multe info despre rulote.
Bine ai venit Teodora, aici vei gasi multe informatii pentru a-ti face o idee despre ce inseamna o rulota, dar si rulote de vanzare. Te asteptam la intalnirile noastre, chiar daca nu ai rulota.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Teo imi place prezentarea , din care rezulta faptul ca sunteti niste oameni veseli !
De fapt rulotisti veseli in devenire ... asta E CLAR ! :lol:
BINE AI VENIT !
Documentati -va despre ce ar trebui sa verificati la cumpararea unei rulote si urmariti bursa de vazzari inclusiv de aici de la noi de pe forum !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cum ma cheama se vede, ca nu-s singur pe lume va spun eu (incepand cu fratiorii - colegi de forum, nevasta si doi copilasi), desi s-ar putea sa ma tineti minte de la Tuzla, unde am venit cu un Ford Focus cu care trageam o rulota Kip, cumparata in drum spre mare. Ceva gen 40-41 port si la buletin, dar si la papuci, asa ca am zis ce am avut de zis; sa ne vedem sanatosi la Costinesti (ma pripesc sa ma fac si membru asociat), si ramane cum am stabilit: Bine v-am gasit!
Ma conformez si eu prevederilor regulamentului si incerc o mica prezentare: Ma numesc Cristi Enachescu, sunt din Braila, iar din luna februarie a acestui an sunt posesorul unei rulote Dethleffs Camper 510 DB (model 2002) pe care o tractez cu o Mazda CX-5 2.0 benzina. Impreuna cu sotia mea, Andreea, avem 2 fetite gemene Cristina si Maria care intregesc echipajul fam. Enachescu.
Pe o parte dintre dvs. i-am intalnit in week-end-ul trecut la Fantanita Craiesei, la Fagaras si mi-a facut placere, iar cu restul sper sa ne vedem de acum incolo la cat mai multe intalniri in mijlocul naturii.
Cu stima,
Cristi Enachescu
Cu stima,
Cristi ENACHESCU
Mazda CX-5 2.0 + Dethleffs Camper 510 DB
Tel. 0745 37 47 40
Salutare tuturor! Ma numesc Alin, sotia Otilia si baietelul Alex(10) din Vaslui. Avem o rulota compass lynx(96) si o tragem cu un MercedesC200. Prima noastra iesire a fost la Durau(camp.Ursulet) de Paste,unde ne.am simtit excellent, (multumiri d.nei Violeta) si am cunoscut oameni minunati! :D