Revista ClubRV-RO Rulotisti din România

Scrie răspuns
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Re: REVISTA "CLUB RV "

Mesaj de Doru Stoicescu »

imi-place.jpg
Felicitari !
La FICC ati trimis ?
Boboc Ionel
Membru forum
11
Oras: Galati
Data nasterii: 23 Iun 1978

Mesaj de Boboc Ionel »

Cateva greseli de redactare si de continut, aranjare grafica slaba dar EXCEPTIONAL ca ati reusit sa dati viata acestui proiect si sa lansati primul numar al acestei reviste.
Felicitari lui Ciprian care a tras tot greul si tuturor celor care l-au ajutat sau au contribuit intr-un fel sau altul.

La cat mai multe numere!!!!

My 2 cents:
- revista nu are nume (titlu) si doar subtitlu. Cel putin asa se vede pe prima pagina. Ar fi frumos sa aiba un nume.
- ar trebui sa fie disponibila la download pt toata lumea (oricum cei cu un pic mai multe cunostinte IT o pot descarca), iar rostul e sa popularizam rulotismul, nu?
Ironic, asa scrie si pe pagina 2 a revistei (da, stiu s-a schimbat ulterior) :)

Spor!

PS/
Daca pot ajuta la redactare, publicare, continut si alte IT related, ma ofer cu placere.
9
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 29 Feb 1980

Mesaj de negrea cristian »

Buna Seara,

Felicitari.

Pentru un prim numar, este reusit.
Nu conteaza greselile sau orice altceva, in timp se va invata totul ;)

Parerea mea este, sa invatam si sa construim, si daca este critica sa fie constructiva ;)

in rest, de bine la toti :)

Seara buna va doresc.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Revista Clubrv a fost lansata oficial duminica 1 mai 2016 h 17 la masa festiva de Paste Clubrv , care a avut loc la Amara Camping Perla - Slobozia .

In paralel in acelasi timp au primit-o si participantii de la intalnirea de Paste ClubRV organizata la Durau /Ursulet , unde dna Popa a fost organizator cu colegii nostrii rulotisti din Clubrv care au avut placerea de a o ajuta .

Cei care n-au primit inca o revista , dar fac parte din asociatia ClubRV ca si membrii asociati/ cotizanti , pot sta linistiti ca le-am oprit un exemplar si il vor primi ... la fel si partenerii nostrii si aici ma refer la campinguri ...

Ceilalti o pot viziona aici ca simpatizanti ...

http://en.calameo.com/read/0047487376eb1fc5adb8b

unde am ajuns la 400 de cititori online in 10 zile !

Multumesc lui Nelu Predonu si respectiv Deliu Relu care au fost primii 2 , carora le-am scris chitanta de sponsorizare pt rebista pt. ca vor sa ajute urmatorul print, nr. 2 al revistei ce va apare de Rusali ( 17 iun ) si se va distribui la Bran Vampire Camping intalnirea anuala/ nationala a rulotistilor .

N-am mai umblat cu plugusorul prin camping pt. ca nu-mi pot dedica tot timpul numai pt. organizare diverse, dar ne-ar ajuta ceva bani pt. ca nu prea avem sponsori...
Puteti baga si de la distanta orice suma in ...

CONTUL BANCAR AL ASOCIATIEI CLUBRV-RO Beneficiar: Asociatia CLUBRV-RO, CIF 21847408 Banca: CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA Sucursala AVIATIEI Cont IBAN nr. RO66FNNB007302511450RO02

sau cu numerar in B -dul Basarabiei ( Muncii ) nr 110 sect 2 Bucuresti , parter bloc L8 magazin SALA FITNESS, in cursul saptamanii . Tel 0722 227 048 lupucipriann@yahoo.com

Chitanta se emite pe loc... sponsorizare revista

Revista este si va ramane gratuita ,
dar o vom printa numai atata timp cat avem ceva bani , pt ca noi cei din actualul CD nu putem decide sa cheltuim un procent prea mare din bugetul ClubRV numai pt acest proiect .

NU avem reviste de vanzare si nici abonamente....

Deja lucrez cu 2 colegi la nr 2 al revistei .... mai am 28 de zile pana cand trebuie sa fiu gata cu materialele...

Vreti sa ajutati , ajutati ... chiar si prin faptul ca va inscrieti ca membru asociat in CLubRV si sustineti Asociatia daca nu oferiti neaparat o suma pt printarea revistei ...

In continuare suntem in cautare de sponsori poate vor sa apara chiar si in revista ...

P.S. Au fost colegi care au platit in avans cotizatia pe 3 ani ca sa avem incasari mai mari si avem si cativa care au devenit membrii Clubrv acum de paste .... au decis sa intre in asociatie.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am si vesti bune !

Geta Gheorghe a gasit un sponsor o firma / tipografie, care e gata sa ne sustina cu cate ceva /sponsorizare .

Am gasit si eu un prieten/ coleg Gica Papuc , care este membru asociat in ClubRv si va intra cu

mobilgt.ro si cu acoperisurisolide.ro

Il mai avem si pe Adi Coman - reparatii rulote care de asemenea ne va sustine daca mai gasesc inca unul cu un total de cca 5000- 6000 ron vom putea sustine 50% din cheltuielile de printare anuale ale revistei 4 numere in tiraj de 120-150 exemplare , iar cealalta jumatate va fi sustinuta de Clubrv si de pers fizice care mai doneaza... ( am deja 5-6 astfel de colegi ) .

Intru si eu cu 100 ron langa Relu Deliu si Nelu Predonu si va intra si Ciprian Rosca...

In cont am fost anuntat ca au mai bagat 2 rulotisti cate ceva , dar nu doresc sa apara aici ...

Ne dorim sa putem oferi permanent gratuit revista membrilor asociati ai Clubrv , fapt pt care , cei care -si permit sunt invitati sa ne ajute ... indiferent cu cat.... cat de putin ...

Ideea a plecat de la colegul nostru Curelea Costel , care mi-a spus personal ca el isi plateste revista ca sa se intoarca banii in Club sa putem continua cu nr 2.

Pt. cei ce n-au accesat-o inca ( am ajuns la peste 400 de citiori online ) o puteti vedea aici

Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Se pare ca vom avea 2-3 sponsori pt. revista ....

P.F.A. Coman Adrian ”Reparatii Rulote Adi”
O tipografie cu care suntem in negocieri
Acoperisuri solide ro - Mobil GT - Papuc Gh.
..poate mai apare cineva ... rog contactati orice membru CD ! mai sunt 10-15 zile... dupa care facem si revista si tricorile si bagam reclame in site ...

Am solicitat cate 100 ron lunar si contract semnat pe minim 12 luni ...
, iar cei ce doresc sa ne sponsorizeze vor apare pe tricou /spate 20x20cm si in revista 1/2 pag A4 in toate numerele acesteia...

Daca am avea 5-6 sponsori , s-ar putea tripari permanent revista fara a ne afecta bugetul !
Luni va spun si ce raspuns am de la RomCaravan Otopeni ... dl Nicu Oidesan...

Pe tricourile pe care ni le platim nu va apare reclama.
Pe tricourile oferite de ClubRV, gratuit de Rusalii la Bran , vor apare sponsorii si de asemenea ,pe forum , site si in revista o reclama ....

Revista a ajuns la 554 de citiori online

Cei ce doresc sa trimita materiale mai au maxim 15 zile la dispozitie .
lupucipriann@yahoo.com

Rog cu diacritice ș ț ă î â pt. ca asa ne obliga Biblioteca Nationala ... vor primi si ei cateva exemplare ... la fiecare aparitie , pt arhiva .

P.S. Putem primi si sponsorizari oricat de mici de la mici firme sau persoane care nu doresc neaparat reclama, dar vor sa ajute !..... vezi cazul Ciprian Rosca /Vaslui/Barlad , care a adus 5-6 firme ce ne-au oferit cca. 4000 ron fara pretentii... pt ca oricum ne-au sponsorizat din impozitul pe profit....

Ajuta-ne si tu ! Implica-te si tu !
Daca nu poti sa o faci , ne ajuti chiar si prin inscrierea in asociatie, tot este un plus pt. rulotismul din Romania si pt. ClubRV, nu doar pt revista aceasta...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In afara de cei 2400 ron de la cei doi sponsori care apar in revista si pe tricou , am mai gasit 3-4 campinguri care vor oferi pt concursurile organizate de noi cate o saptamana/ concediu la camping in perioada aleasa de catre castigatori.

Amara Camping Perla Slobozia- prin amabilitatea luI Victor Geambasu http://www.popasperla.ro/en/

Camping Aviator Busteni - prin amabilitatea lui Serban Mihai ( membru asociat ClubRV ) http://ecamping.ro/

Vampire Bran /Brasov Cmaping - prin amabilitatea lui Cioceanu C-tin http://www.vampirecamping.com/

Urmeaza sa mai trimit 40 de emailuri catre alti astfel de manageri pt urmatoarele numere ale revistei si astfel ne ajutam reciproc... cu beneficii de ambele parti... ei ofera aceste premii iar noi le oferim o aparitie 1/2 din pag A4 dintr un nr al revistei ....

Daca mai sunt doritori , usa e deschisa pt aparitiile din viitoarele editii ale revistei care este si va ramane gratuita chiar daca va fi sustinuta si de unele pers. fizice care au inteles ca mai punem si de la noi bani ca sa fie bine ....

IN 10 zile se va definitiva materialul bun de tipar pt nr.2

Repostez nr 1 al revistei pe care l voi avea si la Bran pt. cei ce nu l-au primit pt ca se distribuie numai la intalniri nu si prin curierat ...

Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La Revista ClubRV Rulotisti din Romania au mai avut placerea de a contribui financiar Meine & Aurora Hoekstra ( AG ) , Michel & Geta Gh.(Buc), Rosca Ciprian (VS) , eu/ Lupu Ciprian ( IF ) si 2 colegi direct in contul asociatiei, care nu doresc sa apara ca si nume in public , dar sunt rulotisti ce vor sa sustina acest proiect .

Multumim !
Fişiere ataşate
DSC_0002_5.JPG
DSC_0003_4.JPG
DSC_0001_2.JPG
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am tot citit si m-am tot gindit cum e mai bine...Personal, cred, repet cred... ca aceasta Revista, trebuie sa ajunga mai exact .." NE membrilor Club RV "..
Noi, membrii, avem cunostinta despre ce este in Revista prin intermediul Forumului...deci este necesara NE membrilor care nu stiu de existenta Asociatiei.
Sau, eventual membrii Asociatiei Clubului, sa o distribuie, sa o doneze, etc...exact celor ce le place ideea, de a face parte din acest " Club al RV istilor "
De exemplu, daca ar fi dupa cum ma duce mintea, as distribui cite 10 exemplare Campingurilor Partenere cu vad...sa le aibe la Receptie pt redistribuire.
Este doar o parere personala. CD ul sau AG ul are puterea de decizie in acest sens. Oricum, felicitari pentru reusita si pentru acest inceput promitator ! :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Ideea este buna , numai ca sunt costuri prea mari sa dam atat de mult material printat din bugetul ClubRV-RO gratuit.. sau sa lasam cate 10 buc la fiecare , insa e f. buna ideea de popularizare facuta mai bine cu o brosura complexa ca o minirevista simplificata decat un cu un simplu flyer 1/3 din A4.

Vom face in format A4 biguit la mijloc din ceea ce ne rezulta 4 pag A5 o brosura care pare ca si revista dar mai simplificata si cu cost de 10 ori mai mic decat revista .
Putem face si 1000 si le dam peste tot... eu zic ca in 4 pag A5 incap si poze si info....

Metoda am aplicat-o si acum in weekend unde am fost invitat la Fagaras la Fantanita Craiesei .... am impartit cu colegul Ciprian Rosca , gratuit 60 de harti Romania Clubrv - campinguri cu date complete in format A3 si 60 flyere informative Clubrv + colant de RV.x60 buc de asemenea .

Am oferit d-lui Popa ( manager complex ) o revista si o harta si la final am stabilit sa facem un interviu pt. nr. urmator al revistei... referitor la locatie , pescuit , obiective din zona ....

OF topic : AM SEMNAT SI contract /PARTENERIAT DE TARIFE SPECIALE PT. MEMBRII CLUBRV-RO ASOCIATI , lucru pt. care le multumesc lui Adrian Vatamaniuc si Ciocan Marian care au organizat intalnirea Cosntantin si Elena la care au participat rulotisti de pe mai multe forumuri de rulote .
Lupu Ciprian
Membru CD
14

REVISTA "CLUB RV "

Mesaj de Lupu Ciprian »

In Revista ClubRV Rulotisti din Romania va apare si un interviu cu Gabi Bugnar pe care unii dintre voi il cunoasteti de la intalnirea CLubRV 1 mai 2013 Venus - Palace Camping .

Acesta va dezvolta proiectul Tracia Caravan, mai exact este vorba de o rulota ce va fi fabicata in Romania .

Vom incerca o colaborare intre Clubrv si Tracia Caravan. Va tin la curent .

http://traciacaravan.ro/

O sa facem un subiect separat cu detalii complete , veti putea citi si interviul in revista care apare peste 2 saptamani .

Iata primele poze
Fişiere ataşate
TRACIA1.jpg
tracia2.jpg
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Aveti mai jos varianta online / nr.2 Revista ClubRV Rulotisti din Romania ( iunie )

Membrii Asociatiei ClubRV prezenti la intalnirea de la Bran au primit-o si in format printat de calitate .
O puteti accesa online aici sau distribui .... speram sa va placa ...

http://www.calameo.com/read/00474873779545f3db7da

P.S. NU avem de vanzare reviste. Acestea se ofera gratuit de 4 ori pe an la marile intalniri ale ClubRV , numai catre membrii asociati prezenti .

Multumim celor care au intrat pe tabelul de donatii sponsorizari de la Bran pe care s-a srans suma de 800 ron pt sustinerea revistei . 800 ron chiar daca nu este o suma mare reprezinta 1000 pagini color printate ... 50 de reviste ...
Scrie răspuns