La data mentionata in titlu vom organiza o iesire off camping pe malul Marii Negre la locatia Clubrv oferita GRATUIT de Nelu Predonu in calitate de proprietar , cu care voi face saptamana aceasta un contract de comodat ca sa intru in posibilitatea legala de a administra acest teren eu ca si membru din conducerea ClubRV , impreruna cu colegii mei din CD .
Intalnirea se adreseaza numai catre membrii asociati din Clubrv /cotizanti .
Avem apa si ce ne mai trebuie si am aranjat sa vina si toaletele cand venim noi .
Acestea si alte obiecte vor ramane acolo cu responsabilul din luna iunie , Alex Radulescu .
Costurile de campare ( doar la aceasta intalnire ) vor fi ZERO indiferent de nr. de pers din rulota masina RV.. consum apa.. sau cate nopti stati in aceasta perioada in care de FAPT MERGEM PT AMENAJARI SI SA AJUTAM LOCATIA , dar , repet , numai noi , cei din asociatie....
Necesitatile pe care le avem in caz ca cineva poate salva banii pe care i-as cheltui din bugetul asociatiei sunt ....
100 lampi solare
4 Tomberoane
2 toalete
bazin sau butoi de deversare caseta wc
300 coliere plastic
transport / duba
motocoasa de imprumut
canistra benzina
scule diverse de la lopata grebla pana la sapa...
saci gunoi
cabina wc
2 saci ciment+ 2 nisip
banda avertizoare 200m
Pt. toate celelalte exista Master card :twisted: sau de la distanta contul asociatiei ... il trec pt ca sunt multi care m-au sunat ca nu vin la munca voluntara dar imi pot trimite bani....
Iata ca -i puteti trimite la CLubRv direct in cont bancar.
CONTUL BANCAR AL ASOCIATIEI CLUBRV-RO Beneficiar: Asociatia CLUBRV-RO, CIF 21847408 Banca: CREDIT EUROPE BANK (ROMANIA) SA Sucursala AVIATIEI Cont IBAN nr. RO66FNNB007302511450RO02 sau cu numerar in B -dul Basarabiei ( Muncii ) nr 110 sect 2 Bucuresti ... unde se elibereaza chitanta .
La plata specificati - plata amenajari Costinesti iar cei care vreti sa deveniti membrii cotizanti specificati cotizatie si numele dvs ... cotizatia de membru nou este 130 ron .
NU trebuie neaparat sa aduceti ceva , este suficient sa va alaturati noua la treaba vineri si sambata putin , iar duminica ne relaxam si facem discutii si planul pt sezon estival , parcele locuri.... se poate sta pana luni sau mai mult sau se poate lasa rulota....
Pt. alte detalii ma sunati !
Avem topic la membrii asociati pr organizare l am trecut mai sus putin cu 2 postari .
Locul este aici
https://www.google.com/maps/place/43%C2 ... d28.646965