Mark Camping -Gyula Ungaria

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Chirila

Re: Mark Camping -Gyula Ungaria

Mesaj de George Chirila »

Vali ,scuza-ma ,dar cred ca ai dat adresa celuilalt camping din Gyula .
Adresa corecta este : Var- utca 5 ,5700 Gyula - Hungary
George Chirila

Nea Jane ,de la dumneata din Ploiesti ,traseul optim este :
-Ploiesti - Targoviste - Gaesti - Pitesti -Rm . Valcea -Sibiu - Sebes Alba - Deva - Brad - Ineu -Chisineu Cris - Varsand si gata Gyula .
De pe acum ,distractie placuta ,drum bun ,si sunt convins ca o sa veniti cu o impresie buna de la Doamna Moriko ( nu stiu daca am scris corect in ungureste ).
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Multumesc George pentru atentionare, am modificat, acum cred ca este bine !?
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
George Chirila

O.k ,este perfect ! Pana la urma ,ne completam unii pe altii ,si asta este un lucru perfect . Avem de invatat toata viata ,unii de la ceilalti .
Celalalt camping din Gyula ,am inteles ca este mai mare si practica preturi mai mari . Nu am fost in el ,dar am auzit ,doar . Trebuie verificata informatia . Cu respect !
Achim Dan
Membru forum
9
Oras: Chisineu Cris
Data nasterii: 19 Mai 1977

Mesaj de Achim Dan »

George Chirila scrie:O.k ,este perfect ! Pana la urma ,ne completam unii pe altii ,si asta este un lucru perfect . Avem de invatat toata viata ,unii de la ceilalti .
Celalalt camping din Gyula ,am inteles ca este mai mare si practica preturi mai mari . Nu am fost in el ,dar am auzit ,doar . Trebuie verificata informatia . Cu respect !
Da e scump. Tot la Mark e mai bine. la 100 mt lângă Mark e o parcare cu 600 huf. Am sa încerc sa stau Off acolo
Passat 1.9 tdi 131hp, Hobby 495 DeLuxe
Scrie răspuns