Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Știe cineva ce standard de filet au buteliile romanești,de Petrom? M-a interesează un adaptor cu care sa leg la o conducta de cupru de 8 mm un regulator de gaz standard românesc ( filet de stânga, credem ca e de 3/4 dar nu e, e alt standard). Am văzut la Exis un adaptor de la țeava de 8mm cu etanșare pe con la 1/4. Deci mi-ar trebui atunci doar adaptorul de la 1/4 la regulator, care habar nu am de cât e. Am șanse sa găsesc un asemenea adaptor, sau strung scrie pe mine?
Exista furtune mufa rapida/ ceas regulator la Dedeman, Hornbach, la Exis este setul de mufe rapide, lipesti mufa rapida de teava la un priceput care repara frigidere.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Vrei sa legi direct butelia prin regulator la teava metalica? :shock: Nu e calea buna! De la teava metalica de 8mm ai nevoie de un furtun elastic pana la regulator care e prins de butelie. Iar furtune cu nipluri pentru racordare la teava de 8 si regulator in celalalt capat gasesti destule ori la Peti, ori la Exis. Dar poate eu nu am inteles ce vrei sa fixezi de teava?
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Vreau sa leg regulatorul la o conducta de 8mm care vine dintr-un rezervor fix dr gpl. Oricum, am contact at strungarul pe care il steam si imi face fara problemr un adaptor.