Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Venim si noi fam . Popa Marius si Gabriela , cu fiica noastra , avem rulota Knaus si loganul Taxi . Am fost prezenti la Amara de Paste , ne-a placut foarte mult si vrem sa mai repetam experienta . tel 0769 740 800
@Busca Vali
Pot veni personal sa conduc camperul vostru de la Targoviste spre Bran si nu te lasam acasa doctore de Rusalii!
NU e o gluma... chiar vin .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pt. evitarea problemelor din 2012 ( pt. a nu se repeta situatia ) , l-am sunat pe dl. Cioceanu ( manager camping ) , care la aceasta ora este in Olanda si la ora desfasurarii evenimentului 90% va fi si prezent la locatie...
In urma discutiei am stabilit cu dansul ca va voi propune sa nu va conectati chiar toti cei prezenti la reteaua electrica , mai ales ca este optional curentul 10 ron .
De asemenea am stabilit ca dansii sa nu rezerve locuri /parcele sau sa primeasca alte echipaje decat cele comunicate de mine de pe lista ClubRV.
Pt. tranzit le-am lasat lor o singura parcela la intrare , pt eventualii cetatetni din strainatate care doresc sa stea o seara max. 2 din cei care vin sa vada castelul Bran .
In rest , va anunt ca tot campingul este REZERVAT CLUBRV - RO !
Mi-a promis ca va fi tunsa iarba peste tot si vor intra toate echipajele fara probleme , inclusiv autoturisme fara sa fie aglomeratie , adica sa avem o intalnire placuta , respectiv o campare confortabila , mai ales ca s-au mai extins , deci s-a marit campingul .
Colegul meu Viorel Grosu va centraliza lista si vom decide cate locuri mai raman libere dupa 15 mai ... sau cate oprim de rezerva pt. cativa membrii asociati din ClubRV care ar putea afla pe final daca ”scapa de la munca” sau nu ... pt. a putea participa .
Pana in prezent s-au inscris, pentru participarea la Adunarea Generala a Club Rv de la Bran, un numar de 47 membri asociati si 14 membri forumisti. Se mai pot face inscrieri. Mai sunt 19 locuri disponibile.La numarul 80 se inchide lista. In camping au acces doar cei inscrisi in lista, care se va gasila poarta campingului.
Daca mai avem loc,Familia Dumitru(Alex, Isabela si Maya).Mulțumim!
Maya & Isa & Alex Dumitru
0723371905 / 0723991484
Opel Insignia & Rulota Caravelair Bamba
Rosu-Chiajna
"Placerea oamenilor cu adevarat mari e sa faca oameni fericiti!"
Ionescu Ciprian din Constanta nu ne mai poate onora cu prezenta, din motive de serviciu...Rog a fi scos de pe lista pentru a nu tine locul ocupat .
Multumesc.
Invata din greselile altora ,
nu poti trai destul pentru a le face pe toate !
Nici o problema , mai bine decat sa tina un loc ocupat...
Vom fi in total cca 90 de echipaje este loc , dar trebuie sa fie pe lista exact cei care vin sigur...
Am avut la Paste /Amara 3 care au rezervat si nu au venit si nu au anuntat, iar pe viitor e clar ca nu-i mai inscriu.... pt ca tin degeaba locuri ocupate...
Uneori cand sunt locuri mai putine cerem avans , nu este cazul si de data aceasta ....