In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Salutare!
Pentru cei interesati de o intalnire internationala... va avea loc in Belarus de pe data 07-10 Mai 2016, in camping http://www.camping1.by/
Vor fii prezente 84 de echipaje , din mai multe tari... Estonia,Lituania, Letonia, Polonia, Russia, Belarus, Ukraina, Germania, Moldova , etc.
Eu voi fii prezent :D
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Pana la ora de fata sau inscris 151 echipaje cei mai multi din Estonia vreo 50.!!!! Daca se incumeta cineva sa vina trebuie sa se grabeasca cu viza. Ne ajuta directorul campingului. Din cate am inteles, viza poate fii gratis pentru o asa adunare.
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Am aflat ca la acest festival este implicat si Ministerul Turismului din Belarus.
Va fii ceva de un inalt nivel, paza va fii asigurata de Militie , iar pentru o buna desfasurare a tuturor activutatiilor vor fii prezenti si cei de la ISU.