Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am dori sa mergem in delta.Data?Pai ar cam trebui cat mai devreme posibil si innainte de 19 oct ar fi bine,numai sa va hotarati,ca acum se iveste ceva si la noi.Am dori sa stim care sfarsit de saptamana va fi.Poate pana pe 19 oct ramanem fara rulota :( Oricum venim sigur
Aaa...Mihai,bine ai revenit! Ti-am dat um mesaj PM! Astept raspuns!
PS: Spune-i lui Marcel si Doamnei lui ca toata gashca de "a doua zi" vrem pe 5-7 oct.
Cred ca am inteles bine ......... Cei care nu pot veni pe 19-21 sunt mai putini decat cei care vor schimbarea datei.
Eu personal optez pentru data stabilita la Bran respectiv 19-21 octombrie.
Si eu am vrut sa vin la Bran mai ales ca am lipsit total la intalnirile Clubului in acest an si chiar speram sa ajung macar spre sfarsit cu toate ca eram la 2.300 de km de locul intalnirii.
Din cate se vede nu am reusit .
Si mai spun ceva chiar daca unii poate se vor supara.De cate ori am fost nehotarati nu a fost o intalnire foarte reusita.
Rog pe cineva sa faca o prezenta pentru toate datele.
O intrebare pentru Domnul Petrescu.....Accesul in locatie este bun si chiar daca ploua sau riscam sa avem probleme?
@Pension - se vede ca sunteti pensionari, aveti rabdare, îi asteptati...
:D :lol:
@Dragos D - accesul în locatie de la sosea este de cca. 300 m asfalt reciclat, iar în interior, de la locul de campare la locurile de pescuit, macadam. Se poate iesi în orice conditii.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Eu mi-am rezervat IN MOD SPECIAl acel weekend liber. Natura serviciului meu este cam diferita de cea a multora dintre voi. Eu lucrez majoritar in weekend asa ca :( :( :( daca ma duc s-ai spun lu" sefu :shock: s-ar putea sa ma injure bine :lol: :lol: :lol: Asa ca daca puteti as dori sa se pastreze data initiala :D In cazul in care se schimba data o sa vad ce pot face...Va multumesc pt intelegere
Dane,data a fost anuntata nu discutata! Acum o discutam! In chestionar ar trebui trecut si weekend-ul 5-7! Eu de acest weekend vorbesc! Eu am aflat de data intalnirii de pe forum. Cine,ce si cum nu stiu. A fi trebuit discutata data de la inceput! In sfarsit,nu mai conteaza! Vad ca se creaza harmalaie prea mare. Mergeti pe 19-21.