Am stabilit cu dl. Cioceanu (manager Vampire Camping Bran) ca lista ClubRV centralizata de colegul meu Viorel Grosu , sa fie trimisa la receptie si in momentul in care fiecare echipaj soseste , se opreste la intrare in camping si isi anunta prezenta , nr. de pers. exact asa cu nume si localitate, ca pe forum , pt. a beneficia de oferta negociata .
Camparea se plateste la receptie .
Am anuntat ca vom rezerva campingul in proportie de 100 % din suprafata lui ! ca si la Amara .
Acesta are 80 de parcele separate cu prize si inca 20-25 locuri fara separatie si fara priza de conectare 220v .... ( bine ar fi sa nu ia toata lumea curent 220v)
Sedinta anuala A.G.A. va avea loc la h 11, sambata 18 iunie la terasa campingului pe care am rezervat-o deja.
Exista deja topic pt, A.G.A. , care poate fi accesat insa numai de catre membrii ClubRV, ( cotizanti ) acest lucru facand parte din ”bucataria interna ClubRV.”
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=116&t=8693
Daca sunt colegi ce nu pot vedea topicul , sunt rugati sa-mi scrie mesaj privat urgent , ca sa-i modific/mut la membrii asociati, daca am uitat cumva ...
Dupa ce lista ajunge la nr. 80 cred ca ar fi bine sa fie inchisa, ca sa avem 5 locuri de rezerva pt. membrii ClubRV, care afla mai tarziu daca se pot invoi de la serviciu....
Am luat in calcul ( la rezerve ) si 6 echipaje din Germania si Franta anuntate ... invitate de Geta si Michel Gh.... impreuna cu colegii care au popularizat zona Transilvania la intalnirile internationale .
De asemenea peste 1 saptamana vom deschide un topic strict pt. organizare si concursuri .
La intalnire se vor putea colecta sume si pt a sustine revista Clubrv in format printat ,
http://en.calameo.com/read/0047487376eb1fc5adb8b
dar nu facem ”cutia milei ” :mrgreen: ... scriem clar chitanta pe sumele colectate , mai ales ca se cheltuie oficial banii... astfel evitandu-se si posibilele discutii ce ar putea apare .
La Amara au fost doar 3 persoane care au binevoit sa....
Acum sincer , nici eu n-am umblat cu plugusorul .... :D pe acolo ....
Daca mai sunt potentiali sponsori ce doresc sa apara pe tricou sau in revista rugam sa ne contacteze pe oricare membru din conducere ( CD ) ... ne-ar ajuta f mult ca sa nu ”topim ” bugetul..... ClubRV .