Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti.

topic de prezentare a noilor veniti
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Luidort Peti
Membru fondator
18

Re: Bun venit pe ClubRV- Topic de prezentare a noilor veniti

Mesaj de Luidort Peti »

ar trebui sa incepem sa ne prezentam si cei venit...candva...
ma numesc peti
am doua fete deja...si cateva rulote.... :D
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Bine ai venit pe forum, Catalin si de ce nu, poate si in asociatie cat mai curand.
La multi ani, Peti, la mai multe fete si de ce nu......... poate si baieti. :lol:
POP ILIE
Membru forum
8
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 17 Iul 1951

Mesaj de POP ILIE »

Ma numesc Pop Ilie, sunt pensionar militar din anul 2006 si domiciliez in Piatra Neamt, jud. Neamt. Sunt casatorit, am un baiat de 39 ani si 2 nepotei, un baietel de 6 ani si o fetita de 10 ani. In anul 2015 am achizitionat o rulota Caravelair Bamba Luxe, la cererea nepotilor, pe care o tractez cu un autoturism Dacia Duster 4x4. Pana in trezent am fost cu ruloata numai la Praid, jug Harghita. Sunt interesat de excursii atat in tara cat si in strainatate, intrucat din acest an si sotia va intra in "clubul pensionarilor" si doresc sa ma inscriu in Asociatie. Sper sa pot veni la intalnirea din 16-21 iunie de la Bran pentru a perfecta documentele de inscriere.
Telefon mobil: 0722-557067, Mail: pop.iliutza@yahoo.com. Rulota Caravelair Bamba Luxe tractata de auto: Dacia Duster.
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

Bine a-ti venit in Club! Il aveti coleg in P.Neamt pe Nea Costica Apostol,un membru activ al clubului,prezent la toate intalnirile.Luati legatura cu el daca vreti sa m-ai schimbati o vorba cu un ruloist cu experienta.
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Bine ati venit Clubul rulotistilor. Va asteptam la adunarea de la Bran. Daca sunteti hotarat cu adevarat sa veniti va rog sa va inscrieti in topicul : viewtopic.php?f=87&t=8691&start=55
Acolo aveti posibilitatea de a deveni membru asociat si de a participa la adunarea asociatiei unde veti cunoate o mare parte a membrilor asociatiei din toata tara. Veti face cunostinta cu mai multi pensionari militari, printre care si eu. Va asteptam sa va inscrieti.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Catalin Constantinescu scrie:Bună ziua.
Mă numesc Catalin Constantinescu, sunt din Prahova si posed o rulota Elldis Typhoon Gt din 1998.
Am urmărit activitățile Clubrv si abia aștept să devin membru pentru a participa la întâlnirile organizate de voi.
Sunt nerăbdător să ne cunoaștem.
Bine ai venit !
Mi-a vorbit Adrian Coman ( reparatii rulote ) despre tine.
Ma bucur ca atat tu cat si altii care au trecut pe la Adi pe la atelier vor deveni membrii ClubRV.

La Amara de Paste, Asociatia CLubRV de asemenea a mai inregoistrat 9 inscrieri ....
Ne vedem la Bran !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Laurentiu
Membru forum
9
Data nasterii: 14 Iul 1977

Mesaj de Laurentiu »

Bună seara,ma numesc Laurențiu Nicolae ,sunt din București și am o rulota Wilk.
An de fabricatie1979,cam veche dar e a mea.
Am dus-o în primăvara asta la S.C.Camperland unde D-ul Colpos mi-a reconditionat-o într-o mare măsură. :D
Anterior în toamna am dus-o la Ploiești unde cum am dus-o asa am luat-o.
Am plimbat-o asa mult pt ca n-am găsit pe nimeni în București sa ma poată ajuta.
Acum am o mare rugăminte, dacă poate cineva sa ma ajute în legătură cu o infiltratie care nu-i dau de cap.
Mai pe scurt nu-mi dau seama pe unde se scurge apa.
Dacă pot trimite cuiva niște fotografii as fii recunoscător.
În speranța unui răspuns va mulțumesc.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

este un detector de umiditate,cu acela se poate depista unde se infiltreaza apa.
tel. 0722 509492
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Bine ai venit si drumuri bune sa ai. In Bucuresti poti sa-l cauti pe Costin Tabra, s-ar putea sa te poata ajuta. Suna-l la 0729.082.819.
Totodata, spune-ne la cine si de ce ai fost in Ploiesti, sa stim daca ar trebui evitat locul. Bafta si noroc.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Laurentiu
Membru forum
9
Data nasterii: 14 Iul 1977

Mesaj de Laurentiu »

Bună seara,revin cu răspunsul la întrebarea de ce am fost în Ploiești? În toamna anului trecut am vrut sa plec pt prima data cu rulota și vrând să-i fac o revizie (frigiderul sa funcționeze, soba sa funcționeze verificarea sistem. de franare)am dat peste reclama D-lui Liviu Dumitru. L-am sunat,mi-a zis ca nu e în țară dar ma ajuta un coleg.M-am gândit ca e destul de aproape Ploieștiul plec dim.si seara ma întorc urmând ca a doua zi sa plec în concediu. Ajung pe la 11 ma întâmpină colegul îi spun despre ce e vorba, se apuca de treaba.
Pe lângă faptul ca lucra foarte încet nici nu avea scule suficiente. Cu,chiu cu vai îmi desface soba, o curăța și urmează să-i facă proba.
A început sa ardă ceva cald parca dădea zic hai ca merge .
Urmează frigiderul,ii da drumul pe gaz îmi arata ca da scânteie ardea o flacăra mica,îmi zice ca nu mai am gaz (asta asa era) dar ma gândesc ca putea sa ia o butelie și sa vadă dacă ingheata.
Zic dn nou hai ca merge, mi-l fixează de perete pt 2 zile,îmi greseaza burduful de la proțap,gata pregătesc de concediu :roll:
Am plecat pe la 6-7 seara,plec a doua zi în concediu ajung la campingul din Râșnov unde gazda a fost foarte primitoare ma câmpenești dau drumul la frig.pe 220,parca funcționa.,vine seara cam răcoare, prietena cam friguroasa zic hai sa vad cum merge soba.
Patru nopți a fost binișor dar când a început sa și ploua am cam făcut frigul
Frigiderul a funcționat 2 zile după care a început sa se strice mâncarea.
Am plecat înjurând în gând și jurandu-mi ca niciodată nu mai apelez la acest individ.
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Pacat ca se intampla astfel de lucruri. Te asteptam la intalnirilre noastre, prima este la Bran. Urmareste forumul si vei gasi raspunsuri la intrebarile tale si chiar solutii.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

e buna intamplarea cu reparatul rulotei....
eu de cativa ani nu mai pun mana pe jafuri vechi,ca sa fiu dupa aceea injurat...
e prost cine se complica cu asa ceva,ori cat sa fie manopera.
dau piesa ceruta si fiecare sa carpeasca ce a cumparat.
din cand in cand mai ajut si cu un sfat ,ca nu ma costa. dar de obicei pe forumuri gasesti destepti ce bubuie,asa ca de sfaturi nici nu mai e nevoie... :D
tel. 0722 509492
Scrie răspuns