Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vand pavilion nou , 3 x 3 M ..... de inaltime 260 cm , greutate 25 kg cadru negru otel .
Este pliabil si se deschide 3x3m
pliat are cca 120cm h x L20x l x20 cm
Material cauciucat ( acoperis ), panza este demontabila de asemenea .
Pretabil pt expozitii.... pescuit , "rulotit " .... sau pt cei ce n-au cort la RV ...
Culori rosu , albastru , alb...
Modelul este acelasi cu cel pe care l-am donat si a devenit fix..permanent la Tuzla .
Pret 260 ron + 3 pereti optional 100 ron
Taxa curier pt. cei ce nu pot veni sa-l ridice personal din Bucuresti cca 35-40 ron ....
Tel 0722 227 048
Ma puteti contacta va rog numai in privat , tel , sms , mail ,..... PM
Fişiere ataşate
pav1.jpg (45.66 KiB) Vizualizat de 3109 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am si acoperis husa de plafon separat disponibila in mai multe culori . Ma sunati si va servesc prin curier sau veniti personal cum vreti nici o problema .
Am mai nou si 3x 4.5 dar e putin mai scump.
Din acestea 3x3 mai am doar cateva... toate noi .
In weekendul petrecut la Fundulea am montat unul complet cu pereti cu tot pt un prieten care avea nevoie...
AM si model inchis complet 12 m ( toate cele cele 4 laturi de 3m inchise dintr o bucata ) , am si model inchis pe 3 laturi si mai ramane o latura deschisa.... sau se poate achizitiona fara nici un fel de perete lateral ..
NU are nici fermoare si nici ferestre acest model de perete si este subtire .
Doar prelata de plafon este groasa si cauciucata ( impermeabila ) .
Cadrul este de otel iar produsul cantareste cca 25 kg , inchis ( pliat ) avand dimensiuni de cca 130 cm( h ) x25cm x25cm.
Doritorii ma pot contacta in privat pe sms , ori tel -0722 227 048 .
IN afara de 3x3m la 249 ron + perete 100 ron (optional ) pe 3 laturi=9m dintr-o bucata .
am si 3x4.5 la 359 ron + perete 119 ron (optional ) pe 3 laturi 10.5m total dintr-o bucata.
Produs NOU !
Pt. cei din alte orase pot plati/suporta si eu jumatate din val. transportului la curier ( la cele mari 3x4.5) pt. ca are 25-30kg coletul ,cadrul telescopic /pliabil fiind din teava rectangulara de otel gros ( rezistent ) ... La curier transportul in Ro costa cca. 30-35 ron ... in orice locatie Fancourier sau Urgent-Cargus.
Am mai multe culori disponibile ... toate SUNT NOI
Daca n-avem loc pe terasa de Paste aduc 2 din acestea mari si mi le iau la final, ca sa nu mai cheltuie Asociatia cu astfel de achizitii... daca tot am eu multe ( inclusiv cateva date la inchiriat , uzate ) ...