Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna ziua, am o rulota abbey oxford , cam batrinica dar arata binisor la care vreau sa ma apuc sa ii schimb sinele de la imbinare la exterior si bineinteles sa ii pun alt mastic! Ma poate ajuta cineva cu o informatie de unde as putea procura sinele respective ? Si de asemenea care mastic e mai bun? Am inteles ca sikaflex ! Eu am vazut astef de adeziv in magazilele de bricolaj ! Acela sa fie ? Multumesc!
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.
Salut, sinele noi sunt drepte spre a fi indoite dupa forma caroseriei, este mai complicat, nu am auzit pe nimeni sa faca asa ceva la noi,nu ai cum sa le dai forma curbata decat daca ai avea o matrita, le poti pastra pe cele vechi si o remastichezi.Exista si un model din gama Sikaflex care o poti folosi, este pe forum prezentata de alti colegi.Sinele de la rulote englezesti nu sunt identice cu cele europene, de exemplu ornamentul/inima care ascunde imbinarea de caroserie au dimensiuni diferite, nu se potrivesc .Daca nu sunt imbatranite si le mai poti utiliza inseamna ca ai noroc, daca sunt distruse sau lipsa trebuiesc comandate in Anglia
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Ilie george scrie:Buna ziua, am o rulota abbey oxford , cam batrinica dar arata binisor la care vreau sa ma apuc sa ii schimb sinele de la imbinare la exterior si bineinteles sa ii pun alt mastic! Ma poate ajuta cineva cu o informatie de unde as putea procura sinele respective ? Si de asemenea care mastic e mai bun? Am inteles ca sikaflex ! Eu am vazut astef de adeziv in magazilele de bricolaj ! Acela sa fie ? Multumesc!
Salut George,
... daca nu ai alta activitate ( servici) apuca-te de aceasta operatie... care necesita timp si multa pricepere...daca te depaseste ne poti contacta :idea: pentru programare....s-au pentru un sfat :!:
Reparam Rulote si Autorulote - Piese de schimb SH sau noi.
Ruloteadi - 0744319217
Buna ziua, nu stiu daca ati mai rezolvat sau nu dar am o intrebare. Exista un dispozitiv sau c eva cu care se baga pe sina "Garnisajul sinei"(acel cauciuc care mascheaza suruburile cu care este fixata sina?
sau e doar manual?
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Poti folosi Sikaflex -11FC,culoarea o alegi tu,se gaseste la toate magazinele de bricolaj...Dedeman,Hornbach,etc.
Ca o parere ,pt ce lucrare ai tu ,cumpara silicon la salam ,nu la tub,iesi mai bine cu banii...spor la treaba
Va salut!
Cu aceeasi problema ma confrunt si eu, am comandat la exis sina respectiva intrucat cea veche nu era nici cea originala si nici in stare buna. Acum vreau nu vreau, trebuie sa gasesc o solutie sa curbez aceasta sina.
Sa i dai un unghi oarecare nu e greu se face o mica taietura in zona unde trebuie indoita si se poate indoi usor.
Ma gandesc ca daca o curbez din aproape in aproape cu suruburile de fixare pe caroserie poate reusesc sa i dau forma dorita.
Fişiere ataşate
rv.jpg (77.39 KiB) Vizualizat de 3419 ori
nu exista nu se poate ! ci doar nu am cercetat destul!
rulota Hobby 430 + Suzuki Vitara
telefon:0731208333
Intre timp am gasit rezolvarea, procesul mecanic se numeste roluire si sunt o multime de firme in tara care pot face aceasta operatie .Un exemplu http://www.prodis.ro/prelucrari_mecanice.html#
Ca experiment am incercat cu un profil L de aluminiu si merge indoit si manual din aproape in aproape daca dispui de un mic atelier.Eu am sa apelez la o firma de genul intrucat nu am timpul necesar si necesita si foarte multa migaleala.
nu exista nu se poate ! ci doar nu am cercetat destul!
rulota Hobby 430 + Suzuki Vitara
telefon:0731208333