Camping ENA - Navodari

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Camping ENA - Navodari

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am fost sunat de catre dl Enache de la ENa care m-a anuntat ca s-au facut unele imbunatatiri acolo si ca ne asteapta in sezonul 2015 .

Tariful de 60 ron pe care mi "l-a dat la tel " m-a determinat sa-i spun ca nu ne intereseaza nici un fel de colaborare pt 2015.

Intr-adevar este sub Camping S sau GPM Navodari pretul, dar nici nu se compara cu cei de acolo .
Dansul se poate compara cu Camping Pescaresc , care are acelasi tarif si aceleasi conditii .. adica locatie pt nepretentiosi .

Eu unu' m-as duce acolo pt ca am de toate la rulota si nu am nevoie de nimic de la ei ... in afara de parcare si apa , dar prefer Tuzla Eco Camping ClubRV , pt a incuraja locatia proprie a asociatiei ClubRV , insa aceasta este o alta discutie pt ca vb de semi of... camping deja.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In incercarea de a gasi o locatie de rezerva la mare , in afara de cea de la Tuzla, pt. Asociatia ClubRV am abordat in doscutia cu dl Enache facuta saptamana trecuta la fata locului ( CAMPING ENA NAVODARI ) si posibilitatea de a inchiria oficial cu contract/ factura pt. ClubRV 1000-2000mp 4 luni in sezon.

Daca va face amenajarile propuse si ajungem la o negociere buna, ar fi o varianta , va voi comunica si decizia din CD si voi face si un sondaj de opinie in zona membrilor asociati sa vedem daca are sau nu rost sa ne bagam pt ca multi membrii ClubRV considera ca nu este f bine amenajat acest camping si ar fi de mana a doua ... ca si Pescaresc sau altele mediocre.

Pana atunci , chiar daca nu ne face nici o reducere in acest an pt , desi am solicitat parteneriat ClubRv , din respect pt. parteneriatul avut in urma , incerc sa-l ajut pe nea Enache cu expunerea ofertei sale aici pt rulotisti... ( dansul spune ca daca ne reduce pretul nu mai face profit la 30 ron fara curent cum propun eu ) sau max 40 in sezon....

Asadar la Ena in acest an tarifele sunt :
50 ron echipaj 4 pers , masina rulota curent mai, iunie, sept
80 ron iulie aug
campare sezon 4 luni 1000 euro.

Dl Enache Dumitru zice ca va face si ceva carduri de fildelitate , acesta fiind criteriul sau de a reduce ceva din pret ...

Poze nu pun pt ca era santier acolo , se renovau cele 2 grupuri sanitare .
Va voi comunica decizia ClubRv legata de locatia pe care o vom selecta ca fiind buna pt noi .
Petre Florin Marius
Membru forum
16

Mesaj de Petre Florin Marius »

Felicitari pentru implicare Ciprian.Deranjez si eu cu o singura intregare:amenajarea zonei de plimbare Navodari -Mamaia limiteaza cu ceva acesul la plaja si camparea cat mai aproape de mare ? Poate ai ceva poze.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Era santier in fata la plaja pt. ca se face acel drum de promenada de care stii din ce inteleg . Cel de pavele...
Camping Ena este putin mai retras la 30-40m fata de acea zona.
Parcela care ni se propune este spre plaja in apropierea acelui drum de promenada dinspre plaja. ( fara umbra ) .
Din pacate intre Ena si LEbada gardul este partial distrus...

Responsabilitatea e a lor daca ne facem loc de campare in incinta campingului si avem factura si contract .
Voi supune la vot la membrii asociati aceasta posibilitate numai daca trece de CD.
Daca se inchiriaza , acest lucuru se va face numai dupa ce va d cu ochii mei apa si curentul aduse la "botul calului ."

Doar la Tuzla e problema cu distanta fata de apa ... sau cu acte si autorizatii...

Coordonate https://www.google.ro/maps/place/44%C2% ... !1s0x0:0x0
Gabriel Schuster
Membru forum
11
Data nasterii: 20 Ian 1967

Mesaj de Gabriel Schuster »

Acea promenada care se construieste separa plaja in doua, pentru a ajunge la apa trebuie traversat drumul, care este destul de inalt in unele zone. L-am vazut de aproape in iarna in Navodari si sincer nu stiu cum se va face accesul la plaja. Daca ajunge cineva in zona ar fi bine sa faca niste poze.
In ceea ce priveste campingul lui nea Enache, 80 ron in sezon nu stiu in ce constau, conditiile nu sunt pe masura .Inainte era curat, chiar daca grupurile sanitare erau de pe vremea comunismului. Internet doar la intrare, curentul cu noduri, apa calda cand era soare , totul compensat de cei cativa copaci si bunavointa si servialitatea lui nea Enache.
Kia Sportage GTi
Campervan CITROEN Jumper 2,2 dCi
gschuster67@gmail.com
0722 545963
Bucuresti
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Corect , cam asa e !

I-am spus ca e mult si ca pot sa-i garantez un perimetru ClubRV plin 3 luni cu 20 rulote ( nu neaparat fixe ) , dar la juma' de pret... nici n-a vrut sa auda... nici in varianta fara 220v .
Dansul vrea 80 in plin sezon.
I-am explicat si stie ce este in jur , insa imi tot aduce aminte ca la GPM sau S e peste "milion" ca pret , insa si eu tot ii explic faptul ca e incomparabil cu ENA....
N-am putut sa ne punem de acord cu toate ca nea' Enache , pan' la urma e un tip amabil .

Am si varianta gratis de la colegul Nelu Predonu 1000mp la epava intr-adevar pe camp dar la 30m de plaja Costinesti , dar unii -s pudici , nu vor langa nudisti .

:mrgreen:

Ma consult si cu colegii din CD si pana la urma sper sa gasesc o varianta buna , mai ales pt MEMBRII ASOCIATI DIN CLUBRV pt ca pt asta m-am deplasat de fapt in aceste locatii...

Mai am un loc la Jupiter dar este prea mic pt noi , am sa il prezint .... momentan e prezentat doar in CD ( CONSILIUL DIRECTOR ) sa vedem daca il inchiriem ...

Voi muta tot de aici ca sa nu fie of topic .

Drumul de promenada este ridicat la 30 cm nu e greu de mers la plaja insa nu e gard si nu- mi place ca se poate veni dinspre plaja spre noi la ENA ca si la Lebada .

LA Camping S sau GPM ori Hanul Piratilor au paznic la poarta si spre plaja deci nu intra oricine.
O fo scump dar ofera altceva ...

LA HANUL PIRATILOR nu primesc corturi deloc .

Am fost si acolo dar fara succes. NU vor pareneriat decat pt extrasezon... mai si sept fapt pt care le-am spus ca in acea perioada nu ne mai intereseaza pe noi .

In general afaceristii de vara din zona Constanta vor in acele 2 luni 20 iunie -25 aug sa dea un tun fapt pt care din ce intreleg suntem neinteresanti pt ei daca vrem sa le " rupem " din pret...
Am sa mai incerc... poate ne iese pana la urma ...
petre petre eduard
Membru forum
15

Mesaj de petre petre eduard »

Buna ziua. Cel mai bine pentru noi e la Costinesti,mai ales ca avem apa trasa,pret foarte mic. VOT pentru Costinesti.Cu stima,Petre.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU s-a putut realiza nici un fel de parteneriat cu dl Enache pt ca nu doreste sa ne faca nici un fel de reducere.

Singura varianta pe care o vede dansul este inchiriere contra 5000- 10 000 euro pe sezon a unei suprafete de 1000 sau 2000mp care nu ne intereseaza ....
Scrie răspuns