Vacante pe litoral, la Eco Camping Tuzla ClubRV Ro

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mi-e dor de meniurile astea pescaresti cu scoici sau cu cate un guvid... hanus... ori rapane facute de Alex Radulescu sau de fratii Vasile.. de la CT.

Pt. aduceri aminte insa pun alt filmulet de la inceput de la amenajari .

Filmul este montat de Mihai Rusu , il vedeti si pe facebook pe grupul ClubRVoficial

https://www.facebook.com/groups/clubrvoficial

Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Suveges Iosif
Membru forum
9
Oras: Baia Mare
Data nasterii: 23 Mai 1976

Re: Vacante pe litoral, la Eco Camping Tuzla ClubRV Ro

Mesaj de Suveges Iosif »

La vara as vrea sa stau si eu acolo doua nopti daca se poate.Cu ce as putea ajuta?
Sa pregatesc material lemnos pt. o masa si doua banci de vreo 4-5 m lungime?
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Orice ajutor, orice fel de inzestrare (sau simple materiale usor de folosit) se primeste cu interes.

Chiar cred ca este foarte nimerit sa abordam din vreme tema aceasta ("Ce putem realiza? cu ce ne putem pregati pentru sezonul viitor?")
(...)
Tucson, Avento
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Minunat. Zile pline de realizari cu buna dispozitie si "spirit patriotic".cu participarea tuturor.Asta poate si datorita lui "big broher",de la minutul 1.40 si minutul 8.20 ,din filmuletul prezentat de Mihai. :lol: A fost frumos...eu ma gindesc deja la ce si cum o sa fie la anul viitor.Cum o sa arate zona dupa sase luni de pauza. :shock: Ne adunam iarasi .1MAI nu este prea departe.Stima.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Iosif si Florin

O sa facem un plan de bataie in prima parte a anului si vom stabili care-s nevoile locatiei si cat se poate implica asociatia in cheltuieli pt ca sunt cheltuieli f mari dupa cum unii dintre dvs probabil stiti... pt a tine locatia in stare buna de la 1 mai la 15 sept.
In aceste 4 luni si jumatate gradul de ocupare este 90-100% doar in iulie si august , in schimb in cealalta perioada e putin mai greu ... cheltuielile in mare fiind aceleasi ... oameni , apa , canal (WC) , gunoi , paza , munca , consumabile...

Pt. mine prioritatea nr1 va fi drumul de acces si relatia cu autoritatile de acolo .
Despre aceste lucruri si alte cheltuieli insa vom discuta si vom pune problema NUMAI IN ZONA in care au acces doar membrii cotizanti ai Asociatiei ClubRV pt ca acolo se iau decizii ....

Aici voi continua sa postez numai impresii si poze etc .... ( NU ORGANIZARE ).
Fişiere ataşate
apa pt  ciorba de nisteru / morun  si alte "chestii "
apa pt ciorba de nisteru / morun si alte "chestii "
fetele pregatind  ciorba la ceaun
fetele pregatind ciorba la ceaun
seara la  Tuzla
seara la Tuzla
seara la Tuzla 2
seara la Tuzla 2
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Colegul nostru Vojtek pe care -l stiti de la Tuzla ( unii dintre voi ) , cel cu Mitsubishi , "Polonezu' " , incepand de astazi este membru asociat CLUBRV si se mandreste cu asta ! :)
In curand va avea si cardul F.I.C.C. - Clubrv valabil in Europa in 2016 .... de la noi !

SA-I URAM BUN VENIT OCAZIE CU CARE-L INVITAM LA INTALNIRILE CLUBULUI ! .... unde a si participat deja ( in 2015 la Rusalii + SF MAria )

Welcome for you Wojtek & Anastasia ! We hope that you will be present at our Clubrv traditional meetings !

P.S. Am scris in acest topic pt ca "aici" ne-am cunoscut la Tuzla , unde Vojtek a venit gasind informatii despre Clubrv pe internet ...

In acest fel asociatia noastra a castigat in afara de noul coleg Vojtek , inca 22 de alti noi , membrii in 2015 si avem speranta ca ne vom dezvolta in continuare , mai ales daca suntem capabili de noi proiecte de acest gen!

In curand vom mai avea un coleg din strainatate care se va inscrie la noi, am sa vi-l prezint si pe acesta .
RazvanGogonea
Membru forum
10
Oras: Orel Russia
Data nasterii: 12 Apr 1978

Mesaj de RazvanGogonea »

Mai sunt colegi membrii cotizanti, din afara" , de exemplu Rusia. :D
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Isdraila Ioan
Membru forum
15

Mesaj de Isdraila Ioan »

Sa ne aducem aminte .Astazi 23 aprilie se implineste un an de cind s-au pus bazele mai serioase in ceeace privea amenajarea ECO Camping Tuzla Club RV.Dupa telefonul lui Ciprian,mi-am facut bagajul si am dat "bice"cailor putere.La ora cind va scriu pe forum ,eram deja familiarizat cu zona,datorita colegului Miron Rafael ,zona in care urma sa imi desfasor activitatea bine stiuta .Am pregatit o parte din lucrari pentru a intimpina pe ceilalti colegi,carora le multumesc pentru activitatile prestate,colegi inimosi si cu "spirit patriotic",care impreuna am realizat cecace stit si ati vazut cu totii.Nu dau nume,dar pentru cei ce se stiu am toata stima si respectul .
Fişiere ataşate
001.jpg
Volvo V50 2.0 HDi+
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Isdraila Ioan
Membru forum
15

Mesaj de Isdraila Ioan »

Continuam ...cu foto.
Volvo V50 2.0 HDi+
Nicoleta Kiss
Membru forum
9
Data nasterii: 22 Sep 1969

Mesaj de Nicoleta Kiss »

Sunt o noua membra a acestui forum si mi-ar placea sa petrec cateva zile (2-3) in luna iunie, in acest eco camping. Care sunt conditiile de acceptare si daca se poate o harta a drumului de acces. Multumesc anticipat!
Toyota RAV4 & Dethleffs Camper
Natura nu apartine nimanui si totusi ea se daruie tuturora!
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Momentan nu avem oficial acceptul primariei pt. organizare tabara in 2016.

Am fost acolo acum 10 zile in calitate de membru al conducerii acestei asociatii CLubRV si am depus documentatia necesara, numai ca nu avem raspuns oficial si nici nu stiu daca vom avea o decizie a consiliului Primariei Tuzla pana la alegerile locale de la inceputul lui iunie , fapt pt care nu ne grabim sa amenajam acum nimic acolo pt ca exista un litigiu cu Apele Romane si nu am vrea sa ne trezim cu o amenda f mare de la Administratia Bazinala Dobrogea ( APELE ROMANE ) .
ClubRV nu-si permite sa plateasca o astfel de amenda.

Am fost si am discutat atat cu fostul primar Micu Constantin, cat si cu Viceprimarul actual cu atributiuni de primar , respectiv Resit Taner care sunt prietenii nostrii si care considera ca noi , ClubRV suntem un plus pt Comuna Tuzla numai ca va trebui sa gasim o cale corecta / legala si sa fim acoperiti sa fie totul ok.

Pana atunci veti putea merge pe proprie raspundere fara ca noi, ClubRV-RO sa va putem oferi ceva facilitati sau ajutor in acest sens.

Harta o gasiti pe youtube film "CUM SE AJUNGE LA TUZLA CLUBRV " de fapt traseu video , oricum a facut Rusu Mihai anul trecut si harta si e pusa pe forum aici .

Mai jos vedeti si o fotografie de anul trecut din iunie , cand primarul si respectiv viceprimarul ( mentionati mai sus ) , au venit sa ne felicite si sa ne incurajeze pt. curatenie , amenajare si ce am mai facut noi pe acolo .... moment in care i-am rugat sa facem o fotografie impreuna , oferindu-le echipamentul ClubRV ca si cadou .

Domnu' fara echipament :lol: este colegu' nostru Nelu Isdraila din Asociatia ClubRV, care a acoperit cea mai mare parte ca si responsabil al taberei acolo ... la mare .

IN MOMENTUL IN CARE VOM AVEA ACORDUL PRIMARIEI ANUNTAM PE FORUM SI NE APUCAM DE TREABA ,moment in care vom putea oferi , colectare gunoi , apa , paza , 2x wc eco cu vidanjare saptamanala + bazin 1000L - wc pt casetele de la rulote ( golire ) separat de cele 2 toalete de plastic / cabine .
Nicoleta Kiss
Membru forum
9
Data nasterii: 22 Sep 1969

Mesaj de Nicoleta Kiss »

Multumesc foarte mult pentru acest raspuns detaliat si pentru rabdare. Imi pare rau ca in continuare formalitatile care se cer indeplinite in Ro sunt stufoase si sinuoase, eu va doresc mult succes in indeplinirea acestui obiectiv si sper ca autoritatile locale vor putea aprecia in continuare beneficiile unui asemena eco camping. Imi pare rau ca personal nu va pot ajuta, dar pe viitor, cine stie!?
Toyota RAV4 & Dethleffs Camper
Natura nu apartine nimanui si totusi ea se daruie tuturora!
Încuiat