Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am reusit sa vand rulota,si multumesc acelor colegi care m-au ajutat,sa le dea Dumnezeu sanate!
Atat deocamdata,sa auzim numai de bine.
Jan Vasiliu Ploiesti.
Ma numesc Constantin Iordache si sunt in cautarea unei rulote. Doresc cu binevointa dumneavoastra, sa ma sfatuiti ce ar trebui sa caut si ce marci ar fi mai potrivite, dar mai intai va spun cate ceva despre modul in doresc sa o utilizez.
Urmeaza sa deschid un spatiu comercial mobil si am ajuns la concluzia ca o rulota a fi cea mai potrivita, mentionez ca voi avea nevoie de caldura pe timpul rece si de racoare vara. In plus si aici vine partea cea mai dificila voi avea nevoie sa montez in loc de frigider o vitrina frigorifica verticala, pe care din pacate nu o gasesc la noi in tara si aici ar fi utile niste sfaturi.
De asemeanea, daca are cineva cunostinte de un atelier care poate face modificari, si aici as vrea sa exemplific ce as dori. In locul unui geam lateral as vrea sa pun un oblon.
Va multumesc.
Buna seara, Ma bucur sa ma aflu intre cunoscatori ai unui tip de turism pe care il admir de mult timp. Ma numesc Bogdan am 35 de ani, si sper ca in curand sa imi cumpar o rulota family. Intre timp am platit 500 ron la o scoala de soferi si peste cateva zile imi voi ridica adeverinta pentru preschimbarea permisului din B in B Extins
Bogdan, iti urez, bine ai venit printre noi ! Succes in gasirea rulotei dupa dorintele tale. Pentru orice nelamurire si pentru ajutor, doar adreseaza o intrebare pe forum si sigur vei primi un raspuns.
Bine v-am găsit!...
Suntem Babi şi Nelu,din Vulcan,jud.Hunedoara,pensionari...
Locuim de 10 ani la micuța noastră căbănuță din Straja...
VW Golf IV Variant -1,9,74kw din 2003
HOBBY 420 Classic din1993,luată-n aprilie 2015...
S-auzim numai de bine!...
NeluV.
VW Golf IV-Hobby Classic
0743188299
Bun venit Nelu,te asteptam la italnirile noastre postate pe forum,iar cand voi trece prin Straja te voi vizita sa facem un chef la cabana voastra :lol:
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
Buna ziua,
Numele meu este Marian Duta, am 36 ani, 2 copii (1an respectiv 6 ani)si locuiesc in Bucuresti. Detin o masina ford mondeo model 1999 cu motorizare 1.8 benzina 115 cp. Inca nu detin o rulota dar tentatia de a cumpata una este mare. Am intrat in clubul dumneavoastra pentru a aduna informatii privind achizitia unei rulote.
Multumesc pentru accept.
Bună tuturor,
Numele meu este Bogdan Moldovan, am 39 ani, 1 copil (6 ani). Locuiesc în Otopeni.
Nu dețin nici rulota și nici autorulotă. După mulți ani de vacanțe cu iahtul, anul acesta am închiriat o autorulotă pentru o tură de 3 săptămâni în Italia... În August...
Începând documentarea, observ că nu puteam să îmi aleg o perioadă mai aglomerată ;)
Și uite așa am ajuns pe forumul vostru.
Multumesc pentru accept.
Salutari din Iasi !
Ma numesc Olivian si sunt posesorul unei rulote Knaus Azur 485, am o fetita de 5 ani si abia asteptam sa ne bucuram de iesirile in natura la aer curat.Multumesc pentru accept.