Pentru că pe data de 1 aprilie Anno Domini 2016 am adresat colegilor mei rulotiști chemarea:
foto upload
iată că
vineri, 15 aprilie,
ai mei buni prieteni, colegi, frați: familia Popa, familia Roșca, familia Dureț, Ionuț Irimia, Costică Apostol și Marius Borcea au venit la Voroneț, în Bucovina, ținutul mănăstirilor:
foto upload
Chiar din primele momente unii au făcut grătar:
foto upload
iar alții au imortalizat acele momente de neuitat:
foto upload
Am fost, de la început, foarte, foarte emoționat. Vă spun că nici acum nu mi-au trecut acele emoții. Totul a fost minunat! Am primit de la colegul nostru @ Ciprian Rosca materiale promoționale. Îi mulțumesc și pe această cale, încă o dată. M-am bucurat foarte mult și voi face publicitate în continuare,
RULOTISMULUI DIN ROMÂNIA. Mă întreabă deja despre rulotism foarte mulți prieteni, rude, cunoscuți. Suntem o mare și minunată familie și-mi place acest sentiment!
foto upload
După ce mi-am mai revenit puțin și m-am mai liniștit, le-am făcut și eu o surpriză colegilor mei. Parcă atunci mi s-a părut mie că ar fi momentul cel mai potrivit. I-am primit, așa cum se cuvine, pe plaiurile noastre:
foto upload
foto upload
foto upload
foto upload
foto upload
foto upload
Seara s-a încheiat într-un mod foarte plăcut. Am rămas la masă și am tot povestit, (....), mult după miezul nopții.
Povestirea va continua, într-o altă zi. Aș scrie cu multă dragoste, în continuare, dar sunt - din păcate - foarte ocupat și cu multe alte treburi. Voi continua în zilele următoare cu relatarea și poze despre această minunată ieșire.
Vă îmbrățișez pe toți,
Florin