Cu ocazia Floriilor incercam la sugestia lui Viorel Constantienscu si respectiv Deliu Relu o intalnire la Seimeni / Cernavoda
pe malul Dunarii , in conditii
of camping .
NU sunt probleme d.p.d.v. al legalitatii intalnirii ... acum am vb cu Grosu Viorel de la Cernavoda si mi-a spus ca il va anunta personal pe proprietarul pasunii ,( se cunosc) .
Va rog sa nu veniti cu generator electric aproape de grupul de rulote !
La aceasta intalnire se va asculta si muzica !
Sunt invitati toti membrii forumului sau oricine are placere , inclusiv cu cortul... sau de pe alte forumuri nu e nici o problema ...
Costurile sunt zero, nu se face cheta nu se strang bani ...
Viorel Grosu , care va participa incepand de vineri va fi printre primii la locatie.
Il rog sa posteze poze recente mai jos pt ca eu n-am , eventual si traseu de urmat pe centura la Cernavoda.
Au fost chiar acum 3 zile cativa rulotisti acolo dar cumva la o distanta de cateva sute de metrii fata de locul unde suntem ”invatati ” noi sa campam ...
De pescuit pescuieste cine are curaj daca e prohibitie... :mrgreen:
La plecare nu lasam gunoi in urma , ce putem ardem intr-o vatra existenta , ce nu putem , luam la pachet pt acasa sau pt tomberon autostrada .... :mrgreen:
Mai jos link pus de prieteni din CLubRv pe pagina oficiala si pe grup ClubRv oficial ....
Sunt poze din weekendul care a trecut .
https://www.facebook.com/groups/clubrvo ... nref=story
P.S. voi aduce si colante de lipit ”forum ClubRV” pe rulota.... ca cel de mai jos ...