A aparut primul numar al revistei de specialitate "Rulotism in Romania", revista editata de Oana si Dan Casandroiu. Poate fi vizualizata la adresa http://www.rulotism.ro
Primul numar al revistei,este unul foarte captivant,interesant,foarte tare,continuati asa ,sunteti pe drumul cel bun,felicit pe aceasta cale pe toti care au participat la realizarea primului nr.al revistei mai ales ca primul nr a fost oferit gratuit in format electronic,care este usor de citit ,dand clic pe linkul prezentat de Ioan Sturz,dupa care clic pe poza revistei si se deschide revista cu posibilitatea de a o marii dar si de a citi ceea ce ne intereseaza doar prin simpla miscare a mausului,lucru pe care il apreciez,iar daca citim revista,observam la penultima pagina si modalitatile de abonare la revista(in atentia doamnei Popa Violeta,colega noastra de ClubRV Romania)
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro
In primul rand, tin sa-i multumesc luI Dan pt. ca ne-a oferit paginile 18-19 din revsita ...pt comunitatea noastra CLUBRV exclusiv .
Expun aici public si intentia Asociatiei ClubRV de a fi prezenta in fiecare nr. cu un concurs cu premii si un subiect informativ despre viata asociatiei , iar cititorilor revsitei Rulostism le pot oferi prin Dan Casandroiu un colant pt RV, cum se vede cel de mai jos , care , daca dl. Dan este de acord , poate veni catre ei odata cu respectiva revista printata , daca o comanda printata... pt. ca din ce stiu se poate face la ei si abonament online nu neaparat de revsite in format fizic.
Doresc sa ajutam acest proiect , chiar daca si ClubRV are propria revista , cu cat mai multe cu atat mai bine pt. acest fenomen... RV...
Aceasta familie Casandroiu a umblat in lung si in lat in RO. si E.U. pt. documentare... catalog propriu campinguri , ( ghid) si credeti-ma ca au muncit ceva pt. a scoate revista si respectiv ghidul ...
Inca o data , in numele ClubRV, le multumesc !
Cel mai interesant mi se pare subiectul ”RETEA DE GAZDE pt rulotisti”.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dupa ce am studiat revista prezentata cred si eu ca autorii merita toate aprecierile pozitive dar in acelasi timp consider ca este un moment care poate declansa o concurenta benefica promovarii fenomenului rulotistic in Romania.
Este o initiativa demna de toata lauda, in spatele acestei reviste sunt sigur ca exista munca si pasiune, pentru acest fenomen pe care il dorim cat mai promovat: rulotismul. Felicitari pentru munca depusa si imi doresc ca peste ani sa vad aceasta revista in mainile tuturor celor pasionati de calatorii, de rulote, etc...
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
@Ciprian Lupu - revista nr.2 este in lucru, apare la jumatatea lunii mai, materialele pe care le doriti publicate trebuie sa ajunga la noi pana la 20.04.2016
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu