Rulote vandute care au apartinut unor membrii ClubRV

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Rulote vandute care au apartinut unor membrii ClubRV

Mesaj de Lupu Ciprian »

Postarea o fac aici si nu la cotizanti, pt. ca vreau sa stie toata lumea , sa fie public lucrul pe care-l am de relatat .

Am o mare rugaminte catre membrii asociati ClubRV ! NU va mai lasati colantele cu membru asociat ClubRV-Ro lipite pe RV, daca instrainati rulotele !

In urma unor discutii pe care le-am avut , atat la Moara Vlasiei , cat si la Cociovalistea, pe ambele balti de pescuit am aflat ca au avut loc incidente minore (legate de nr pers.... gunoi , chistoace , seminte , consum alcool ) , din care pe una din balti cu un rulotist... in sezonul trecut , nu acum in 2016 .

Am cerut detalii si am explicat /aratat , care este diferenta intre un colant de reclama de forumist si altul de membru intr-o asociatie si le -am aratat pe ale lui Nistor Iulian ( eram cu rulota cu cumnatul meu , membru ClubRV) care are mai multe chestii lipite pe RV inclusiv de la vechiul proprietar ... cu diverse forumuri .

Am primit si ceva poze pe aplicatia ”wats up”. Intr-una din poze se vede un colant oval ( din pacate ) cu culorile noastre . ( colant de simpatizant )
NU am postat ca sa incepem un scandal sau sa scriu numere de inmatriculare sau nume aici . NU e o reclamatie ... e un semn de alarma .

Am explicat si domnului de la Vulcanii Noroiosi ( acolo s-a rezolvat /era o confuzie ) sau altor patroni de campinguri din Ro , ca in situatia in care un membru asociat ClubRV nu plateste factura la camping si pleaca, eu personal garantez /promit ca o va plati ClubRV ( in limita unei sume) si-l vom elimina din asociatie... pe respectivul ... oricum cardurile FICC sunt asigurate si de FICC in Europa la parteneri pana intr-o anume suma... colegul Curelea stie exact cat.

Daca respectivul rulotist , face altceva sa ne anunte oricum ( patronii de campinguri ), dar cu nr de inmatr o poza ceva si daca e membru asociat se vede si dupa colant si an, este trecut si anul nu doar TEXTUL MEMBRU ASOCIAT...

Am mai avut o veste acum 2 ani cum ca cineva a fugit de la Corbu si n-a platit dar era ceva cu ACCCR nu cu noi ... un domn pe nume Gigi Strainu care m-a sunat sa -mi explice , i- am spus ca na-re legatura cu noi ...treaba asta .

Concluzia : cand instrainati rulota nu va asumati sa o dati cu nr. dvs . de inmatr. sau colant de membru asociat ( decat daca garantati pt om ) , pt. ca altfel ne putem face de ras , noi CLubRV, sau ne stricam imaginea in caz de...

Anul acesta diferentiera se va face asa cum vedeti in foto mai jos , doar ca am adaugat la membrii asociati si anul 2016.
Grafica este realizata de colegul meu din CD Grosu Viorel .
Fişiere ataşate
Membru club rv.jpg
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Constantin Curelea
Membru CD
20

Re: Rulote vandute care au apartinut unor membrii ClubRV

Mesaj de Constantin Curelea »

A fi numai membru forum, nu implica in nici un fel asociatia noastra.
A fi membru asociat, deţinator in aceasta situatie si de legitimatie CLUBRV-RO sau card CCI/2016, presupune si anumite drepturi dar si obligatii.
Dreptul de a beneficia de anumite avantaje la cazare dar si de purta sigla asociatiei in această calitate.
Obligaţia de a respecta prevederile statutului asociatiei, de a avea, in primul rand, un comportament civilizat in comunităţile de rulotisti.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns