Postarea o fac aici si nu la cotizanti, pt. ca vreau sa stie toata lumea , sa fie public lucrul pe care-l am de relatat .
Am o mare rugaminte catre membrii asociati ClubRV ! NU va mai lasati colantele cu membru asociat ClubRV-Ro lipite pe RV, daca instrainati rulotele !
In urma unor discutii pe care le-am avut , atat la Moara Vlasiei , cat si la Cociovalistea, pe ambele balti de pescuit am aflat ca au avut loc incidente minore (legate de nr pers.... gunoi , chistoace , seminte , consum alcool ) , din care pe una din balti cu un rulotist... in sezonul trecut , nu acum in 2016 .
Am cerut detalii si am explicat /aratat , care este diferenta intre un colant de reclama de forumist si altul de membru intr-o asociatie si le -am aratat pe ale lui Nistor Iulian ( eram cu rulota cu cumnatul meu , membru ClubRV) care are mai multe chestii lipite pe RV inclusiv de la vechiul proprietar ... cu diverse forumuri .
Am primit si ceva poze pe aplicatia ”wats up”. Intr-una din poze se vede un colant oval ( din pacate ) cu culorile noastre . ( colant de simpatizant )
NU am postat ca sa incepem un scandal sau sa scriu numere de inmatriculare sau nume aici . NU e o reclamatie ... e un semn de alarma .
Am explicat si domnului de la Vulcanii Noroiosi ( acolo s-a rezolvat /era o confuzie ) sau altor patroni de campinguri din Ro , ca in situatia in care un membru asociat ClubRV nu plateste factura la camping si pleaca, eu personal garantez /promit ca o va plati ClubRV ( in limita unei sume) si-l vom elimina din asociatie... pe respectivul ... oricum cardurile FICC sunt asigurate si de FICC in Europa la parteneri pana intr-o anume suma... colegul Curelea stie exact cat.
Daca respectivul rulotist , face altceva sa ne anunte oricum ( patronii de campinguri ), dar cu nr de inmatr o poza ceva si daca e membru asociat se vede si dupa colant si an, este trecut si anul nu doar TEXTUL MEMBRU ASOCIAT...
Am mai avut o veste acum 2 ani cum ca cineva a fugit de la Corbu si n-a platit dar era ceva cu ACCCR nu cu noi ... un domn pe nume Gigi Strainu care m-a sunat sa -mi explice , i- am spus ca na-re legatura cu noi ...treaba asta .
Concluzia : cand instrainati rulota nu va asumati sa o dati cu nr. dvs . de inmatr. sau colant de membru asociat ( decat daca garantati pt om ) , pt. ca altfel ne putem face de ras , noi CLubRV, sau ne stricam imaginea in caz de...
Anul acesta diferentiera se va face asa cum vedeti in foto mai jos , doar ca am adaugat la membrii asociati si anul 2016.
Grafica este realizata de colegul meu din CD Grosu Viorel .