Va salut dl. Doru si bine ati venit pe forumul ClubRV-RO !
Am sa va rog sa treceti si pe la prezentare aici sa treceti cateva cuvinte despre dvs. ca si ceilalti ...
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... &start=980
Legat de autorulota luati in calcul ca la import veti plati taxa de inmatriculare cca 6500 ron sau 9000 ron la 1.9 cc sau la 2.5 cc. la euro 1 si 2....
Sfatul meu este sa va luati neaparat cu turbo adica modele de la 84 cp in sus....
Mai conteaza acum si varsta dvs. sau daca veti calatorii cu copii sau nu , sau cate persoane calatoriti si ce faceti cu ea , daca faceti excursii doar in Ro sau si in EU...
Se spune ca cea mai buna rulota sau autorulota e cea care-mi trebuie mie... :lol: ca si masina de altfel ...
Autorulotele in proportie de 99 % au ca dotare de fabrica boiler apa calda , bazine de apa asa ca ce va poate lipsi ar fi o terasa ( marchiza ) , panou solar , aer cond sau ceva optional... cum ar fi suport biciclete , invertor 12-220v....
Verificati si-n Romania pe olx , autovit ori alte site-uri pana a verifica pt import pe mobile.de kapaza.be ori alte site uri de pe Olanda unde puteti gasi pret bun , insa luati de asemenea in calcul cheltuiala de aproape 1000 euro pt import , asigurare, nr. inmatriculare , combistibil , deplasare , R.A.R./ omologare Ro , traduceri acte , s.a.m.d.