In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Anul acesta in jur de 15 iulie vom pleca in Croatia in peninsula Istria langa Porec ! Acolo se afla Camping Lanterna ! E unul dintre cele mai mari campinguri din Europa ! Detalii despre camping gasiti aici http://www.camping-adriatic.com/lanterna-camp-porec ! Preturile nu sunt cele mai mici ( o familie 2adulti +2copii+rulota +masina in jur de vreo 50€pe zi ) De aici se pot vizita multe .... Vreau sa merg la Pestera Postoljna in Slovenia e la 100km distanta , la parcul national Plitvice la 200km si la plecate sigur o zi sau doua la Dubrovinik !!
Foarte interesati am fi de un partener de drum si de spritz ! Plecarea e in jur de 15 iulie si total stau vreo 14-16zile
Cu drag Catalin Carare 0788 069 579
LMC Lord 1998 +Mitsubushi Pajero 3.2 2007
Ma bucur sa vad postarea despre campingul Lanterna! Si eu l-am prezentat anul trecut. Eu merg cu familia aproximativ 2 luni pe an in acest camping de cativa ani. Anul asta l-au imbunatatit si acum are 4 stele. Este un loc minunat! Distractie placuta!
Eu am reducere aproximativ 200 Euro anual doar pentru ca sunt membru asociat ClubRV.
Federatia Croata de camping si caravaning organizeaza in fiecare an un Rally Adria (de la Marea Adriatica), prin rotatie, la cate un camping in fiecare an. Anul acesta la camping Cikat din insula Losinj va avea loc al 17th Adria Camping Rally, in perioada 25.06. - 02.07.2016 (deci 8 zile). De obicei noi participam la aceste raliuri deoarece organizarea si serviciile sunt deosebite iar pretul este mult diminuat (8 zile - 110 euro/pers. iar copiii pana la 12 ani au gratuitate - ceea ce inseamna 13,75 euro/persoana/zi
fara alte cheltuieli : curent, masina etc.). Daca va intereseaza puteti accesa pe Google - 17th Adria Camping Rally - unde aveti toate detaliile desfasurarii acestui eveniment.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Draga Violeta ! Cu drag mi-ar placea sa particip atunci dar sotia mea e cadru didactic si termina scoala abia in iulie !! Dar voi studia problema pentru anul 2017 !
Deasemeni sunt interesat de eventuale iesiri ,mai pe aici pe langa casa prin Moldova,Bucovina !
Cu drag Catalin Carare 0788 069 579
LMC Lord 1998 +Mitsubushi Pajero 3.2 2007
D-le Carare, vad ca sunteti iesean de-al nostru. Dati-mi un telefon la numarul din semnatura si va pot povesti mai multe lucruri despre Croatia. Asta ca sa nu incarcam acest topic, ca oricum suntem OFFF,
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Mihai Sacala scrie:Ma bucur sa vad postarea despre campingul Lanterna! Si eu l-am prezentat anul trecut. Eu merg cu familia aproximativ 2 luni pe an in acest camping de cativa ani.
Anul asta l-au imbunatatit si acum are 4 stele.
Este un loc minunat! Distractie placuta!
Eu am reducere aproximativ 200 Euro anual doar pentru ca sunt membru asociat ClubRV.
Prezentarea facuta anul trecut de Mihai Sacala , colegul nostru din Asociatia ClubRV-RO, este aici
P.S. Cineva m-a intrebat in privat de ce Mihai Sacala impreuna cu familia sa beneficiaza de reducere atat de mare ? Raspuns = Pt. ca stau cca 2 luni acolo si au permanent card valabil ClubRV - F.I.C.C. cu valabilitate imnternationala emis de Asociatia ClubRV care este afiliata la F.I.C.C. - singura din Romania afiliata la Federatia Internationala de Camping si Caravaning .
Asa arata cardurile FICC - ClubRV-RO si sunt valabile in multe locuri din Europa ce pot figasite pe site -ul http://campingcardinternational.com
Cei care dau clik pe un anume camping trebuie sa fie membrii asociati la un club afiliat pt ca pt accesare de informatii suplimentare , se cere pe site nr. de legitimatie / cont/ logare .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com